Sandtoftevej 43

Feriehus 065 • Sandtoftevej 43 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Æstetisk smukt sommerhus beliggende på unik og ugeneret naturgrund på Sandtoftevej 43 – Perfekt til naturelskere.

Dette sommerhus er noget helt specielt. Lige fra ferien starter i Blåvand ved at træde ind over dørtrinnet, fornemmes den sommerlige og hyggelige stemning, som hersker i huset. Med højt til loftet og store vinduespartier trækker dette sommerhus naturen med helt ind og beriger ferien med afslapning og naturidyl uanset vind og vejr.

Sommerhuset er indrettet funktionelt og smagfuldt med møbler, inventarer og materialer af meget høj kvalitet. I det store opholdsrum, som inkluderer både køkken, spisestue og opholdsstue, er mulighederne for at skabe uforglemmelige feriestunder sammen ideelle. Her er plads til, at familien kan hygge sig med et parti brætspil, afslapning med en god bog eller måske endda med en spændende film i fjernsynet. I dette skønne rum er der også adgang til en charmerende hems, samt der findes en indmuret biopejs, som bidrager med hygge, specielt når vinden suser, og frosten bider udenfor. Om sommeren er det yderst anbefalelsesværdigt at slå dørene op til den sydvendte terrasse, hvor solens stråler kan nydes til fulde.
På terrassen findes også en lækker jacuzzi. Her kan hele familien nyde en boblende wellnessoplevelse i stjerners skær. Jacuzzien er nydelig afskærmet af et fint plankeværk, således afslapningen i boblerne kan nydes ugeneret af vind og vejr.
Sommerhuset byder desuden også på 3 soveværelser, fordelt på 3 værelser med lækre dobbeltsenge (2 senge på 140cm x 200cm) og (1 seng på 160 x 200). På hemsen er der 2 enkle madrasser. Værelserne har god skabsplads. Ydermere har sommerhuset et badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme.
Udover de fantastiske faciliteter, som selve huset rummer, så er beliggenheden og området omkring sommerhuset også helt enestående. Den store kuperede naturgrund, som sommerhuset er beliggende på, er beplantet med naturens egne midler. Her er læ - selv på en dag, hvor Vesterhavet viser tænder. Fra den klitfredede top er der en flot udsigt over området, og Blåvandshuk Fyr kan faktisk ses i horisonten mod vest. Fra naturgrunden findes der lækre vandrestier, som fører igennem det fredede klitlandskab og unik natur.

Ikke langt fra sommerhuset ligger det verdensomtalte Tirpitz museum. Her er det muligt for hele familien at få sig en uforglemmelig oplevelse. Museet er bygget i smuk arkitektur, samt formidler på moderne vis via nye multimedier. Bestemt en anbefalelsesværdig attraktion for alle.
Dette sommerhus er det perfekte valg for den kvalitetsbevidste og naturglade familie, som sætter pris på fred og ro.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.