Midtbyvej 1B

Feriehus 379 • Midtbyvej 1B • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Centralt beliggende sommerhus med rolige omgivelser på Midtbyvej 1B

Dette sommerhus er velholdt og funktionelt. Med sit moderne arkitektoniske udseende danner det den perfekte ramme for en ferie i fred og ro. Huset er renoveret i 2020 og indeholder alt hvad ferien har brug for. Huset har et stort centralt placeret køkken-alrum med veludstyret køkken og hyggeligt spisebordsarrangement. Her kan hele familien hygge sig med fælles madlavning, spisning og hyggelige stunder. Fra køkkenet er der direkte afgang til den ”bløde” stue, hvor brændeovnens knitren ligger op til afslapning og hygge i det komfortable sofamøblement. Et parti brætspil eller en god film i fjernsynet er oplagt at nyde her. Som nyeste skud på stammen, så har huset i 2020 fået et fint aktivitetsrum, som indeholder både bordfodbold, airhockey og elektronisk dart. Her kan familiedysten for alvor få frit spil.
Sommerhuset har i alt 4 soveværelser som alle er udstyret med en dobbeltseng. Ydermere har sommerhuset 2 fine og rummelige badeværelser som alle er indrettet med toilet og bruser. Det største af badeværelserne har tilmed en lækker spa.

Udendørs er naturgrunden hvorpå sommerhuset ligger, ugeneret og rummelig. Rundt om huset ligger adskillige terrasser, således solen kan nydes uanset tidspunkt på døgnet. Det er oplagt at nyde en aften eller to på en af disse terrasser med en hyggelig grillaften. Er stjernehimlen klar, kan en tur i den boblende jacuzzi.

Sommerhuset ligger i kort gåafstand til Blåvand hovedgade, hvor butikker og restauranter i stor stil byder på gode shopping- og spisemuligheder. Her er noget for hele familien. Er det ikke shopping som vækker feriestemningen frem, så er en tur til Hvidbjerg strand, hvor badefaciliteterne er gode et besøg værd.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.