Hans Thuesensvej 37

Feriehus 248 • Hans Thuesensvej 37 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksuriøst og moderne poolhus tæt på stranden, beliggende på Hans Thuesensvej 37

Her er sommerhuset for dem der søger en udsøgt luksusferie. Dette sommerhus i Blåvand er nemlig noget af det ypperste på markedet.


Indenfor bliver man mødt af et stort og rummeligt køkkenalrum, med loft til kip og et flot lysindfald, som giver en god energi dagen lang. I forbindelse med køkkenalrummet er stuen, hvor der kan hygges med brætspil og film. I stueplanen er der ligeledes et aktivitetsrum med både pool og bordtennis. Her kan de konkurrencelystne tilbringe tonsvis af timer … og det bliver ikke mindre festligt, hvis vinkøleskabet er fyldt op på forhånd.

En af de unikke løsninger ved dette skønne sommerhus er gangbroen over køkkenalrummet og det smukke listeloft, der bekræfter at huset er særdeles gennemført og detaljeorienteret.

Førstesalen byder på 2 fine værelser med eget tilhørende badeværelse til hver. De resterende soveværelser og badeværelser ligger i stueplan. 

I den ene længe af huset står programmet på badning. Der er nemlig en vidunderlig pool, hvor de badelystne kan plaske rundt eller udfordre sig selv med modstrømsanlægget. Samtidig kan udsigten gennem det store vindue nydes, hvor man har et fint udsyn over terrassen. 

På den hyggelige træterrasse er kodeordet afslapning og velvære. Der er nemlig mulighed for at slappe af på liggestolene, eller man kan hoppe op i jacuzzien og nyde det lune og boblende vand.

Fra terrassen er der desuden adgang ind til den store og flotte sauna, hvorfra der er udsigt til terrassen.

Sommerhuset grænser op til den store og åbne Hafnia-grund, hvilket er medvirkende til at sommerhuset ligger i et fredeligt område. Med kun 200m afstand til stranden, er der god mulighed for at de friske kan blive kølet ned. Om efteråret kan det klart anbefales at gå en tur langs kysten og blive blæst igennem af den friske vesterhavsluft. Bagefter kan det være tiltrængt med et smut i saunaen, hvor kroppen kan blive varmet godt igennem igen.

Selvom sommerhuset ligger tæt på strand og natur, så er restauranter og indkøbsmulighederne stadig i gåafstand. Efter godt 5 minutter på benene står man ved Hvidbjerg, som både har 2 restauranter og en dagligvarebutik. Blåvand by er også indenfor en overkommelig afstand. Her er der masser af liv, og et stort udvalg af forskellige butikker.

 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.