Sønder Digevej 22

Feriehus 091 • Sønder Digevej 22 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Sønder Digevej 22, et moderne sommerhus med fantastisk beliggenhed nær Hvidbjerg Strand - kun et stenkast væk!

Dette yderst unikke sommerhus med en beliggenhed så godt som i første række til stranden skaber den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie for hele familien. Huset er indrettet i en klassisk, moderne nordisk stil med komfort for øje. Huset byder på et stort og åbent køkkenalrum, som ligger i direkte forbindelse til opholdsstuen. Køkkenet er veludstyret, og spise- og opholdsstuen er rummelig og hyggelig. Midt imellem spisebordsafdelingen og opholdsstuen står en dejlig brændeovn, som med fordel kan nydes fra begge områder. I opholdsstuen er møblementet komfortabelt og lægger op til feriestunder med alt fra brætspil til tv-hygge. På den anden side af køkkenet ligger det skønne aktivitetsrum, hvor hele familien kan dyste i bordfodbold, pool eller bordtennis. Er det ikke kampgejsten, der er størst, så er det også muligt blot at hænge ud i aktivitetsrummets bar.
Huset har i alt 6 soveværelser, som alle er udstyret med luksus kontinentalsenge (dobbeltsenge) og god skabsplads. Værelserne er indrettet hjertevarmt med fokus på afslapning.
Derudover har sommerhuset 3 skønne badeværelser, som alle tilbyder bruser, vask og toilet. Det største af badeværelserne har tilmed spa og sauna.

Husets indre og dets faciliteter kan uden tvivl bidrage til en rigtig god ferie, uanset årstid. Det samme gælder husets yderområde. Her er nemlig alt fra en lækker stor terrasse til wellness stemning i form af en udejacuzzi og bruser. Her kan stjernernes skær på en skyfri sommeraften nydes i ro og mag. På terrassen findes også fine havemøbler, som indbyder til både solbadning og grillhygge.
Udover den nære beliggenhed til Hvidbjerg Strand, som bestemt er et besøg værd, så kan en tur ned i Blåvand By eller i Blåvand Zoo bestemt også anbefales.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.