Grønnevej 2B

Feriehus 568 • Grønnevej 2B • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt sommerhus med aktivitetsrum på lækker stor naturgrund beliggende på Grønnevej 2B

Dette skønne sommerhus er velholdt og tilbyder et hav af skønne faciliteter. Her er uden tvivl god plads til, at hele familien kan nyde ferien med aktiviteter og hygge.
Et af husets allerskønneste faciliteter er det store åbne og kombinerede køkken alrum og opholdsstue. Ikke nok med at dette rum er indrettet med komfortable møbler, så er her også god plads til at skabe uforglemmelige ferieminder. Opholdsstuen lægger op til alt fra et parti brætspil til hygge og afslapning med en god bog. Køkkenet er veludstyret og rummeligt. Fra det store fællesrum er der direkte adgang til husets herlige aktivitetsrum, hvor familiedysten for alvor kan få frit spil. Her står bl.a. pool bord, spillemaskine og dartspil klar til at underholde konkurrencelystne sjæle. (Huset byder også på bridgebord, kort og meldekasser)
Huset har i alt 2 fine badeværelser, som begge er indrettet med bruser, vask og toilet. Det største af badeværelserne har tilmed spa og sauna. Derudover har huset 4 ”hjertevarme” soveværelser, som er fordelt på 2 værelser med dobbeltseng og 2 værelser med 2 enkeltsenge. Huset har også en hyggelig hems med plads til overnatning for familiens teenagere.

Husets naturgrund må også være på listen over noget af det skønneste. Naturgrunden er nemlig hele 1508 m² og byder på alt fra en stor terrasse med en overdækket del, et bål sted til en gynge og en sandkasse til familiens mindste. Trampolinen er med sikkerhedsnet. Denne naturgrund danner bestemt den perfekte ramme for en ferie med ude liv og masser af frisk vesterhavsluft.
Inden lokalområdet besøges, kan elbilen oplades ved huset. Sommerhusets beliggenhed i forhold til både Hvidbjerg Strand og Blåvand Zoo er god, og begge steder er yderst anbefalelsesværdige at besøge.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.