Stæhrsvej 23

Feriehus 573 • Stæhrsvej 23 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Enormt charmerende sommerhus med enestående beliggenhed nær Blåvand Strand beliggende på Stæhrsvej 23.

Når ordet hyggeligt virkelig kommer til sin ret, så er det i beskrivelsen af dette sommerhus – for her er mere end bare hyggeligt og charmerende. Den lyse og lette indretning med en stemning a la et moderne badehotel danner den perfekte ramme for en afslappende og mindeværdig ferie for hele familien.
Sommerhuset er indrettet med et lækkert rummeligt og kombineret køkkenalrum, hvor der er plads til alt fra hyggelige familiemiddage til afslapning med en god bog eller diverse brætspil. Det bløde og komfortable møblement sikrer, at ferien også kan nydes i ro og mag indendørs, hvis der i løbet af ferien skulle komme en enkelt regnvejrsdag eller to.

Huset byder på i alt 3 hjertevarme og rummelige soveværelser, som alle er udstyret med en dobbeltseng. 2 af disse soveværelser er beliggende på 1. sal. Det er også på første salen, husets anden tv-stue findes. Herfra er der direkte udgang til altanen, hvor udsigten med havkig kan nydes til fulde.
Huset har yderligere et flot og velholdt badeværelse med både bruser, toilet og sauna.

Rundt om sommerhuset ligger flere fine terrasser og læ kroge, hvor solen kan nydes på en lun sommer- eller sensommerdag. Disse terrasser er udstyret med fine havemøbler og gode solvogne. Vi kan varmt anbefale at tænde op i grillen og nyde en lækker middag i det fri. Naturgrunden, som huset befinder sig på, er åben, men da afstanden til omkringliggende huse er stor, ligger huset ganske ugeneret, og det er muligt at få en ferie med fred og ro.

Ikke langt fra sommerhuset, kun 150 meter herfra, ligger Blåvand Strand. En smuk og bred strand, som indbyder til lange gåture, en frisk dukkert i Vesterhavet eller et kig på de smukke Muldyr bunkere. Gåturen til Blåvandshuk Fyr langs stranden er bestemt også anbefalelsesværdig.
Er familien lige så vild med shopping som med naturen, så kan Blåvand bymidte tilfredsstille selv den mest kræsne shopper. Her findes nemlig alt fra mode- og skobutikker, til specialforretninger med lokaliteter, souvenirers og boligindretning. Restaurant og café-mulighederne er også mere end gode her.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.

Det er muligt at opbevare cykler mm i den store carport (Kan ikke aflåses)


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.