Møllehusvej 32A

Feriehus 079 • Møllehusvej 32A • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksuriøst sommerhus med pool bord, fitnessrum og jacuzzi beliggende på Møllehusvej 32A

Dette skønne og yderst moderne sommerhus ligger i et naturskønt område i Blåvand. Møllehusvej, som adressen hedder, ligger i gåafstand til Blåvand bymidte, hvor butiks- og restaurantudvalget er stort. Her kan der shoppes og nydes måltider til fulde – og der er uden tvivl noget for enhver smag.

I sommerhuset findes der bestemt også faciliteter for enhver smag. Her er plads til hygge og sjov for både store og små, så lad dette sommerhus danne ramme for jeres næste ferie og få oplevelser, I sjældent vil glemme.
Sommerhuset er bygget i 2020 og byder på alt fra et åbent og veludstyret køkken alrum til en lækker opholdsstue med komfortable møbler. I husets opholdsrum er der gode muligheder for at skabe mindeværdige stunder sammen som familie. Det flotte spisebordsarrangement lægger op til hyggelige måltider, og det bløde sofaarrangement kan med fordel nydes, når der skal spilles et parti brætspil eller en god film skal ses i fjernsynet. Brændeovnen, som står placeret midt i det kombinerede fælles rum, luner så skønt og bidrager til en afslappende stemning.
Udover høj komfort og funktionalitet i huset, så byder det også på et poolbord og et fitnessrum, hvor familiedyster og træning kan få frit spil.
Sommerhuset har i alt 5 lækre soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge og god skabsplads – dertil kommer de 3 rummelige badeværelser, som alle har bruser, håndvask og toilet. Som en ekstra luksuriøs detalje, så har huset også en lille wellnessafdeling, hvor der både er sauna og dampbad.
- Og wellnessstemningen fortsætter udenfor. Her står nemlig en boblende jacuzzi klar på terrassen sammen med nogle fine havemøbler. Her er mulighederne for total afslapning og solbadning i top.

Rundt om huset på den flotte naturgrund er der ligeledes god plads til aktiv udfoldelse.
Dette sommerhus er bestemt det perfekte valg for familien, som nyder kombinationen af wellness og fysisk aktivitet på ferien.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.