Hvidbjerg Strandvej 25C

Feriehus 586 • Hvidbjerg Strandvej 25C • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt og moderne indrettet sommerhus beliggende nær Hvidbjerg Strand på adressen Hvidbjerg Strandvej 25C

Dette hyggelige og nyrenoverede sommerhus har en fantastisk beliggenhed på Hvidbjerg Strandvej. Herfra er der kort afstand til den naturskønne Hvidbjerg Strand, hvor hele familien frit kan nyde ferien på en sommerdag. Stranden byder på blødt lyst sand, og Vesterhavet viser sig her fra sin mest badevenlige side. Stranden er bestemt et besøg værd, når familien opholder sig i dette fantastiske sommerhus.

Sommerhuset er indrettet i en lys og charmerende nordisk stil, som bidrager til en afslappende stemning. I det åbne og kombinerede køkkenalrum og opholdsstue kan familien have flere timer med hyggeligt samvær. I det bløde sofaarrangement, ikke langt fra brændeovnens knitren, kan et parti brætspil eller en god bog med fordel nydes. Fra det dejlige fællesrum er der adgang til en klassisk hems, hvor familiens mindste virkelig kan nyde en voksenfri-stund. Det er også på hemsen, at husets Playstation findes.
Den dejlige stemning fra det åbne fællesrum fortsætter også i de 4 soveværelser, som alle er udstyret med dobbeltsenge og god skabsplads. Hertil kommer husets 2 istandsatte badeværelser, som begge har bruser og toilet. Det største af badeværelserne har tilmed en lækker spa, hvor kroppen for alvor kan lunes godt igennem.
Hvis mere end husets charmerende indre skal beskrives, så er naturgrunden, hvorpå huset befinder sig mindst lige så skøn. På den skønne delvist overdækkede terrasse kan en kold forfriskning eller en hyggelig grillaften nydes under stjernernes skær.

Terrassen er desuden blevet udbygget med et luksuriøst loungeområde, med både loungemøbler og ikke mindst en lækker jacuzzi. Her kan de lune bobler nydes på alle tider af døgnet med dem man holder af. Og selvom vinden kan være frisk ved Vesterhavet, så hjælper læ-muren gevaldigt til at man kan sidde i ro og fred.

På den omkringliggende græsplæne kan de legelystne sjæle frit boltre sig med boldspil eller diverse havespil. For de mindste står et gyngestativ med rutsjebane klar til at underholde i den friske luft.
Udover husets skønne faciliteter og beliggenhed, så kan det bestemt anbefales at besøge nogle af Blåvands attraktioner, nu hvor ferien holdes i dette unikke område. Her findes både en lille zoologisk have, Blåvand Zoo, hvor hele familien kan underholdes af alt fra eksotiske hvide løver til mindre kæledyr af forskellig art. Ikke langt fra den zoologiske have ligger det verdensomtalte Tirpitz museum. Her bliver spændende fortælleringer og historie bragt til live. En utrolig mindeværdig oplevelse for både store og små.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.