Gl. Skolevej 11

Feriehus 592 • Gl. Skolevej 11 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Topmoderne sommerhus med fantastisk bynær beliggenhed på Gammel Skolevej 11 i Blåvand

Dette super moderne sommerhus ligger i hjertet af naturskønne Blåvand, ikke langt fra Blåvand bymidte. Her er mulighederne for restaurantbesøg, shopping og indkøb mere end gode. Byen byder på flere fødevarebutikker, mode- og skobutikker, souvenirer shops samt små hyggelige værksteder, hvor der bl.a. kan købes håndlavet rav varer i forskellige varianter.

I sommerhuset er der højt til loftet, og indretningen er yderst smagfuld. En helt unik facilitet ved dette sommerhus er, at hvert soveværelse har sit helt eget badeværelse med både bruser og toilet. Dette betyder, at selvom ferien skal nydes med familien eller vennerne, så er der også mulighed for at være helt privat. Kø til toilettet eller morgenbadet bliver med garanti ikke et problem i dette sommerhus.
Udover de gode sove- og toiletfaciliteter, så byder dette sommerhus også på et flot åbent køkkenalrum og stue. Her kan ferien nydes til fulde med lækker madlavning, hyggelige stunder med fx brætspil eller med afslapning i det bløde sofamøblement i stuen. En god bog er helt sikkert anbefalelsesværdigt at medbringe på ferien. Udover stuen som samlingspunkt, så indeholder dette sommerhus faktisk også et rummeligt aktivitetsrum, hvor bl.a. et pool bord står klar til at være vært for en god familie-feriedyst.

Udenfor sommerhuset ligger en skøn træterrasse, som så smukt er indrammet af flotte naturstolper samt marehalmsvolde. Her kan en lun sommerdag med fordel nydes i ro og mag. Under den overdækkede del af terrassen kan grillhyggen fortsætte hele aftenen uden forstyrrelse af duggens fald.
Det er også udenfor, at den lækre jacuzzi og udebruser findes. En afslappende stund i den boblende jacuzzi på en stjerneklar aften er bestemt en oplevelse, som vil huskes længe.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.

OBS: Rejser I flere familier sammen og har brug for mere end et sommerhus, så ligger der i nærheden flere sommerhuse af samme stand og stil.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.