Horns Bjerge 56

Feriehus 701 • Horns Bjerge 56 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Unikt og moderne sommerhus spækket med lækre detaljer beliggende på Horns Bjerge 56

Dette unikke sommerhus ligger i et naturskønt område fyldt med smukke lyngheder og et rigt dyreliv. Her kan ferien for alvor nydes i en kombination af luksus og masser af natur.

Sommerhuset er opført i nogle af de smukkeste materialer, både inde og ude. I huset oser der en stemning af luksus og velvære, som helt sikkert bidrager til en uforglemmelig og afslappende ferie for både store og små. Huset er et perfekt valg til venneparrene, som rejser sammen eller til 2 familier, som gerne vil nyde hinandens selskab.

Sommerhuset er indrettet i en moderne og alsidig stil, som byder på et hav af lækre detaljer. Der er ikke gået på kompromis med hverken stemning, komfort eller funktionalitet. Møblerne er moderne og komfortable og er nøje udvalgt til at passe ind i husets stil. Det åbne og kombinerede køkkenalrum er veludstyret og byder på en smuk udsigt og udgang til husets hyggelige terrasser. På terrasserne findes der alt fra loungesæt og spisebordsarrangement til en skøn boblende jacuzzi –så ved en ferie i dette skønne sommerhus er det kun fantasien, der sætter grænser for den udendørs afslapning og nydelse.
I husets skønne opholdsstue ligger det bløde sofaarrangement op til hyggelige stunder med alt fra brætspil til læsning af en god bog.

Sommerhuset har ydermere et flot og ekstravagant aktivitetsrum, hvor der kan spilles bl.a. pool til den helt store guldmedalje.
Ikke nok med at husets mange fællesrum oser af charme og luksus, så kan sommerhusets 5 soveværelser og de 3 badeværelser kun beskrives på samme måde. Alle 5 soveværelser er indrettet med lækre dobbeltsenge (200x180 cm) og god skabsplads, samt badeværelserne er smukt og individuelt indrettet med både bruser og toilet. Det største af badeværelserne er tilmed udstyret med en stor brusekabine med stenbænk samt direkte adgang til en rummelig sauna.
Huset er en del af et 72960 m² fællesareal, hvor den flotte natur kan nydes. Udover den smukke beliggenhed, så er det også muligt at besøge både Blåvand bymidte og Blåvand Strand på gåben herfra. I byen kan de shoppelystne sjæle finde skatte i form af sko og mode samt boliginteriør og souvenirs.

På Blåvand Strand står de historiske muldyr klar til udforskning, og for de helt friske gæster kan en tur i bølgen blå bestemt anbefales.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.