Tane Hedevej 12

Feriehus 705 • Tane Hedevej 12 • Blåvand

Op til 20 personer
{{facility.text}}

Lækkert luksussommerhus med pool til 20 personer midt i Blåvand By, beliggende på Tane Hedevej 12

Dette sommerhus i Blåvand kan så meget – Det er spækket med vidunderlige faciliteter og rummer en hygge, som sjældent er set i et hus af denne størrelse. Huset er 470 m² og har plads til 20 personer, fordelt over 10 fine og rummelige soveværelser. Alle værelser har tv med 36 kanaler og Apple TV hvor yndlingsserien kan streames. De fine soveværelser omkranser husets stemningsfulde samlingspunkter, så som køkkenalrum og stue. Her kan hele ferien nydes med alt fra fællesspisning til brætspil- og tv-hygge.

Huset er altså ideelt til den familie eller de vennepar, som ønsker at tilbringe en ferie sammen med masser af mindeværdige oplevelser. For udover de lækre værelser, de hyggelige samlingspunkter, så byder huset også på et hav af spændende faciliteter og aktivitetsmuligheder. Sommerhuset rummer nemlig på en smuk wellness afdeling, hvor afslapning er kodeordet. Her findes nemlig alt fra en 25 m² stor pool med svømmetræner, sauna, dampbad og spa. Ved siden af wellness afdelingen findes et spændende aktivitetsrum samt en skøn hjemmebiograf, hvor den indre entertainer kan slippes løs med både sang og dans gennem Wii-konsollen på storskærmen. I aktivitetsrummet kan der dystes i alt fra pool til bordtennis. Hvis vejret ikke tillader udendørsaktiviteter, kan ”gamerne” desuden slå sig løs med Playstation. Huset har desuden drønhurtigt fiberinternet!

Udenfor er der bestemt heller ikke noget der er overladt til tilfældighederne. På den 125 m² store terrasse er der integreret intet mindre end to jacuzzier som kan bruges året rundt.

Hvis vejret tillader det, så er der også god mulighed for grillhygge udenfor. Huset omkranser nemlig terrassen og skaber dermed læ for vinden.
Familiens mindste kan brænde en masse energi af i klatretårnet som tilmed har en rutsjebane. Hvis boldspil lige er sagen, er det muligt at give den gas på kunstbanen med fodbold eller lignende.

Sommerhuset ligger lige der hvor det hele sker - 50 meter fra huset ligger den lokale bager og for de rigtigt shoppelystne rummer Blåvand By den perfekte mulighed for at shoppe løs. Hovedgaden er både hyggelig og fyldt med masser af liv på samme tid. Blåvand By tilbyder alt fra gode isbutikker og supermarkeder til sko- og modebutikker af forskellig art.

Hvidbjerg Strand ligger ligeledes i gåafstand, hvis nogen trænger til en vesterhavsdukkert. Stranden er mild, sammenlignet med mange andre strande langs Vestkysten. Derfor er den især velegnet til familier.

Så alt i alt – dette sommerhus er det perfekte valg for familierne eller vennerne, som ønsker en ferie spækket med luksus og aktiviteter i et afslappet miljø, hvor der hverken er langt til byliv eller naturskønne områder.

OBS: Spa og pool er fuldautomatisk.
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.