Poul Thøstesensvej 5

Feriehus 598 • Poul Thøstesensvej 5 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Super hyggeligt og klassisk sommerhus i nye klæder beliggende på Poul Thøstesensvej 5

På en helt fantastisk placering tæt på både strand og indkøb i Blåvand, ligger dette skønne feriehus på en rolig vej. Sommerhuset gennemgik i 2022 en lille renovering, som virkelig har løftet huset til et nyt niveau. Charmerende detaljer som fritlagte spær og træbeklædning er bevaret, som nu fremstår lyst og giver kant til indretningen.
 
God morgenkaffe på solskinsterrassen
Sommerhuset emmer af hygge og varme, hvilket hurtigt får folk til at føle sig hjemme og dermed også afslappede. Og hygge rimer som bekendt næsten på kaffe i solen, hvilket Poul Thøstesensvej 5 naturligvis også kan levere til de heldige gæster. Køkkenet indeholder bl.a. en Nespresso maskine, så den gode kaffe kan være klar på ingen tid, og så er det ellers bare ud på den sydvendte terrasse og nyde de naturlige omgivelser. Køkkenet har i øvrigt alt i hårde hvidevarer.
 
Hvis vejret ikke helt er til ophold ude i den friske vesterhavsluft, så kan det være, at brændeovnen inde i huset lokker. Til venstre for brændeovn er en knap til ekstra udsugning, hvis nødvendigt. Kryb sammen i sofaen foran brændeovnen med noget varmt at drikke og en god bog, så er der dømt sommerhushygge.
 
God planløsning med plads til 6 personer
Sommerhusets hjerte er det fantastiske køkkenalrum og stue, hvor et stort vinduesparti trækker naturen med helt indenfor. En fordelingsgang giver adgang til 2 af sommerhusets soveværelser og det velfungerende badeværelse.
 
Udenfor er der plads til boldspil og andre havelege på den 1938 m2 store naturgrund, der bevæger sig hele vejen rundt om huset. Et gyngestativ står klar til at underholde børn og barnlige sjæle. Fra sommerhusets grund er der rig mulighed for at bevæge sig videre ud i Blåvandområdet og opleve den helt særlige vestjyske natur. Som en ekstra bonus ligger den børnevenlige sandstrand, Hvidbjerg Strand, blot en kort gåtur fra Poul Thøstesensvej 5.
 
Ubekymret og bekvem leje med elektronisk dørlås
Sommerhuset har som mange af vores øvrige sommerhuse i Blåvand installeret en elektronisk dørlås. Det er både lettere for lejere og bedre for miljøet. Det betyder nemlig, at man kan køre direkte til sommerhuset og åbne det fremfor at skulle køre forbi vores hovedkontor først.
 
Med andre ord er sommerhuset det perfekte valg, hvis man leder efter en god placering tæt på by og strand, drømmer om et hyggeligt mindre sommerhus i idylliske rammer og har gode terrasseforhold højt på ønskelisten.
 
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.