Port Arthursvej 1

Feriehus 600 • Port Arthursvej 1 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Nyt (2021) og moderne sommerhus i Blåvand med bynær beliggenhed på Port Arthursvej 1

Dette flotte og nybyggede sommerhus er for familierne eller venneparrene, som søger en luksusferie tæt på Blåvand By. Huset byder nemlig på en stor og lækker terrasse med sauna og jacuzzi. Her kan der nydes et lille glas vin, eller to, på en dejlig sommeraften. Desuden er der terrassevarmere under den overdækkede terrasse, der gør det muligt at forlænge aftenerne betydeligt.
Indenfor er der bestemt heller ikke noget overladt til tilfældighederne. Huset er stilfuldt indrettet med en nordisk-inspireret stil, som også passer til husets ydre. Det store køkkenalrum, der hænger sammen med stuen, er samlingspunktet i sommerhuset. I stuens bløde sofaarrangement kan der slappes af til en bog, en film eller et godt gammeldags brætspil.

De konkurrencelystne kan desuden få timevis til at gå i aktivitetsrummet, som både rummer et pool- og bordtennisbord. Fra aktivitetsrummet er der direkte adgang til 3 af husets 4 værelser. Samtidig ligger der også et badeværelse i den afdeling. I den anden afdeling af huset, som ligger i modsatte ende, finder man et soveværelse og et badeværelse.
Alt i alt et funktionelt indrettet sommerhus, der skaber de bedste rammer for en god ferie.

 

Sommerhuset gemmer sig på en stor og hyggelig naturgrund. Fra huset er der kun få minutters gang op til Blåvand midtby, som rummer den perfekte mulighed for at shoppe løs. Hovedgaden er både hyggelig og fyldt med masser af liv på samme tid. Blåvand By tilbyder alt fra gode isbutikker og supermarkeder til sko- og modebutikker af forskellig art.
Hvidbjerg Strand ligger ligeledes i gåafstand, hvis nogen trænger til en vesterhavsdukkert. Stranden er mild, sammenlignet med mange andre strande langs Vestkysten. Derfor er den især velegnet til familier.

Ydermere tilbyder området en vanvittig smuk natur. Blåvand Fyr, Kallesmærsk Hede og Skallingen er bare få eksempler på de steder, hvor man kan opleve en smuk gåtur. Ellers er det bare at bevæge sig ud på nogle af de mange stier, og se hvor man ender henne – og med lidt held, er der måske et egern eller et dådyr inden for øjets rækkevidde.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.