Blåvandvej 5G

Feriehus 715 • Blåvandvej 5G • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Et af Blåvands mest unikke udeområder med jacuzzi, sauna og en udsigt i verdensklasse, beliggende på Blåvandvej 5G

Denne sjældne perle af et sommerhus i Blåvand, inviterer til gode stunder med familie og venner.

I dette sommerhus fås en fornemmelse af, at naturen er helt tæt på, da der er udsigt til vilde træer og buske fra alle sider af huset. Den store terrasse er indrettet med hyggelige kroge, hvor man altid kan finde sol og læ, og som indbyder til at nyde et godt glas vin.
Sommerhusets helt store oplevelse venter på toppen af grundens bakke. Her er nemlig indrettet en flot træterrasse med stort bord-bænkesæt med plads til hele familien. På endnu et plateau står jacuzzi, og Deluxe saunahytten med saltsten fra Himalaya og stort glasparti, som om man sidder i naturen. Her kan familie og venner have dejlige aftner sammen og nyde kolde drikke dagen lang.

Spor fra krigstiden er også at finde i sommerhusets baghave, hvor en større bunker er synlig. Det er muligt at tilgå bunkeren fra træterrassen og nyde et af de højeste punkter i Blåvand med en enestående udsigt over havet, Blåvand Fyr og Kallesmærsk Hede.

Sommerhuset indeholder et lyst køkken-alrum med et stort spisebord og plads til hele familien. Stuen er indrettet med hjørnesofa og lænestole, tv og brændeovn. Desuden er der 4 hyggelige værelser og to flotte badeværelser.

Hovedgaden i Blåvand inviterer til shopping og café besøg. Det er desuden værd at besøge den lokale fiskerestaurant der tilbyder frisk fisk fra Vesterhavet. Tirpitz-museet er også et besøg værd. Lige her - under overfladen gemmer den danske vestkyst på et væld af gribende historier. Men du ser dem ikke med det blotte øje. Besøg derfor Tirpitz og opdag alle vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, farlige smuglere og forbudt kærlighed.

I dette sommerhus opleves vestkystens unikke klitlandskab helt tæt på. Sommerhuset emmer af hygge, og der er rig mulighed for at slå sig løs både inde og ude. Ønskes en ferie i rolige omgivelser, men stadig tæt på byen og vandet, er dette sommerhus et oplagt valg.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.