Gl Mælkevej 36

Feriehus 721 • Gl Mælkevej 36 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Klassisk dansk sommerhus med masser af plads, beliggende på Gl. Mælkevej 36

Knap 200 m² sommerhus i Blåvand omgivet af den dejligste natur. Hvad mere har man brug for? Huset her opfylder det hele, så måske den næste sommerhusferie bør afholdes på Gl. Mælkevej 36.
Det røde murstenshus har to etager og plads til 8 personer. Inviter børn, et vennepar eller nogen helt tredje, som du har kær, med i sommerhus og få en rigtig dejlig ferie væk fra hverdagen i et hus, der har plads til alle.

Velholdt klassiker
Allerede når man langsomt triller op til sommerhuset, kan man fornemme sommerhusstemningen komme snigende. Huset er nemlig et klassisk sommerhus i den forstand, at mange sommerhuse i Blåvand blev bygget i 90’erne i netop denne stil – røde mursten og stråtag. Vægge og loft er beklædt med lyst naturligt træ, som giver dejligt meget varme til indretningen. Den originale stil er bevaret på fineste vis under den seneste renovering, som var i 2017.

Nogle ganger kommer man bare ind i mere praktiske og gennemtænkte huse end andre gange. Dette er en af de gange. I stueetagen er sommerhuset indrettet med et stort køkkenalrum i åben forbindelse til stuen, et af husets to badeværelse samt en ekstra afdeling, som vi vil skrive meget mere om længere nede.
På første sal er der udover en stor repos indrettet fire lige store soveværelser med dobbeltsenge. Der er udgang til en stor overdækket altan fra to af soveværelserne. På første sal finder man herudover det andet af husets to velholdte badeværelser.

Lidt ekstra til feriestemningen
Som nævnt har dette sommerhus i Blåvand en hel afdeling, som slet ikke er blevet beskrevet endnu. Den er både mindeværdig og bestemt et besøg værd. Vi snakker selvfølgelig om sommerhusets wellnessafdeling, der med sin nærmest kunstnerisk klinkeudsmykning får én til at ville gå på opdagelse i rummet og bruge flere timer på bare at slappe af og nyde tilværelsen.
Det store rum har indbygget spa med en træramme omkring – helt perfekt til to personer. Derudover er der en stor sauna, som kan svede kulden ud af selv den største frossenpind.

Når konkurrencegenet skal slippes løs, kan det foregå på første sal, hvor der både er dart og to bordfodboldborde – det ene bordfodboldbord kan endda drejes og blive til ishockey. Der er med andre ord rigtig mange ting at tage sig til, når man lige har brug for et afbræk fra sofahygge med en god bog.

Natur i baghaven
Sommerhuset ligger på en 2500 m² stor naturgrund i et roligt område, hvor der er anlæg for at tage på nogle meget skønne lange gåture ind i den vilde natur. Går du i retningen mod havet kommer du forbi et par seværdigheder på din vej. Både Tirpitz og Blåvand Zoo ligger nemlig i denne del af Blåvand.

Alt i alt er Gl. Mælkevej 36 et sommerhus for den store familie, der elsker at bo tæt på naturen uden, at man kommer alt for langt væk fra by og attraktioner. Sommerhuset passer også perfekt til livsnyderne, der holder af lidt selvforkælelse med spa og sauna.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.