Karl Postsvej 11C

Feriehus 730 • Karl Postsvej 11C • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Luksuriøst og moderne sommerhus med alt hvad hjertet begærer, beliggende på Karl Postsvej 11C

Allerede på afstand kan man fornemme, at der er noget unikt ved dette sommerhus i Blåvand. Der er kredset for detaljerne og den gennemgående luksuriøse stemning præger husets udtryk. Når døren til sommerhuset åbnes, bliver man sendt direkte i den 7’ende himmel. Det lækre 1-planshus fra 2020 spreder sig over hele 200 m2, så der er rigeligt med plads til store armbevægelser og rolige hyggekroge på en og samme tid.

Kom med indenfor
Det z-formede sommerhus har plads til 8 personer, som kan fordele sig på de i alt fire rummelige soveværelser. Værelserne ligger fordelt parvis i hver sin ende af huset. I midten af det hele ligger husets store lyse køkkenalrum med loft til kip og udgør sommerhusets pulserende hjerte. I den ene ende af det store rum kan der afholdes movie night med en god film og popcorn, imens den anden ende uden tvivl vil tilfredsstille alle gæsters konkurrencegen, når det store billiardbord tages i brug og vækker selv den roligste onkels tørst efter sejren.
Når det bliver spisetid, kan alle samles omkring køkkenøen og hjælpe til med madlavningen. Det lyse køkken har alt i hårde hvidevare, så det er muligt at udfolde sine madkunstskaber.
Sommerhusets to badeværelser ligger i hver sin ende af huset og har begge store indbyggede brusere med forhæng. De store fliser på gulvet, spejle med lys og det specialbyggede badeværelsesmøbel i sten og klinker understreger husets gennemførte luksuriøse stil. Der forefindes naturligvis også vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Privat fitness og wellness
Den aktive familie vil for alvor føle sig hjemme i dette feriehus, da et af værelserne er indrettet som fitnessrum. Lav dagens mavebøjninger i ribben og ro en tur i romaskinen, så samvittigheden for alvor er på plads, når kursen sættes mod sommerhusets wellnessafdeling. Hop under den kolde bruser og skyl den værste sved af panden inden saunaen og dampbadet indtages. Træk vejret tungt og kom helt ned i gear.

Sydvendt terrasse
Solstolene kommer for alvor til deres ret på denne store træterrasse, der med retning mod syd indbyder til hele dage ude i det fri. For lige at sætte prikken over i’et på dette sommerhus, står der en stor lækker udendørs spa på terrassen, som naturligvis frit kan benyttes under hele ferien.
Da en del af terrassen er overdækket, er det muligt at sidde ude, selvom det nærmer sig de sene aftentimer, og ikke mindst også når det danske vejr viser sig fra sin mindre gode side.

Bo tæt på strand og by
Huset har et ladestik til elbiler, så hvis transporten til sommerhuset forgår ved brug af el, er der rig mulighed for at lade op til køreturen hjem eller nogle af de udflugter, en ferie i Blåvand kan lægge op til. Det er dog også muligt blot at gå eller cykle rundt til de vigtigste ting. Huset ligger nemlig dejlig tæt på både Vesterhavet og Blåvand centrum, hvor der ligger flere supermarkeder, caféer, livsstilsbutikker og meget mere. Huset ligger på en stor naturgrund for enden af en blind vej, så trods den centrale placering emmer området af ro og sommerhusidyl.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.