Gl Mælkevej 68

Feriehus 734 • Gl Mælkevej 68 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt og rummeligt sommerhus nær Tirpitz og den vestjyske natur, beliggende på Gl. Mælkevej 68

Med udsigt ud over den omkringliggende hede og lyngslette er dette i sandhed et sommerhus i Blåvand for alle naturelskere, samt dem der søger ro og plads omkring sig.
Det charmerende 1-planshus blev bygget i 1971, men bærer ikke præg af det. Huset er nemlig løbende renoveret, og det fremstår derfor meget velholdt og moderne. Der er plads til 6 personer i det blå træhus, så hvad enten man er en stor familie eller nogle vennepar, så er der plads til alle.

Rummelighed frem for alt
Et stykke nede ad den lange grusvej, Gl. Mælkevej, som løber hele vejen imellem to af Blåvands centrale veje, ligger hus nr. 68. Her ånder alt fred og sommerhusene i området går næsten i et med områdets vilde natur. Når man drejer ind til det hyggelige hus, mødes man først og fremmest af den praktiske carport. Herfra er der direkte adgang ind i entréen, så man kan komme tørskoet ind i sommerhuset, hvis det danske vejr viser sig fra sin knap så flatterende side.

Husets hjerte er det virkelig godt udnyttede alrum med stue og spisestue. En brændeovn står centralt placeret i rummet, så den kan give varme til alle kroge i løbet af vinterens koldere måneder. Køkkenet ligger i åben forbindelse til det store rum, men er skærmet en smule af, så mados ikke spreder sig i hele huset. Det nyere køkken er i god stand og indeholder alt, der skal bruges til at kokkerere en god middag.

Når der skal slås maver og lades op til næste dag eller måske en bordfodboldkamp, for ja, huset har også et bordfodboldbord, kan man lægge sig ind på et af de tre værelser. To af værelserne har dobbeltsenge, imens det sidste værelse har to enkeltsenge, hvilket giver lidt mere fleksibilitet.
Det blå træhus har et stort badeværelse i rigtig god stand.

En terrasse til alle
Intet mindre end tre terrasser omkranser huset og sikrer, at det er muligt at finde en solstråle næsten uanset hvornår på dagen, man går på jagt efter den. Den største af terrasserne er sydvendt og overdækket, så den er meget anvendelig store dele af året.
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, som er indrettet med egen lille legeplads i den ene ende af haven. Her er der både gynger, sandkasse, rutsjebane og fodboldmål.

Seværdigheder i baghaven
Som nævnt er den omkringliggende natur rigtig skøn og indbyder til lange gåture. Skal der andre aktiviteter på dagsordenen, kunne det være en tur til Tirpitz eller Blåvand Zoo, som begge ligger meget tæt på.

Alt i alt er det blå træhus på Gl. Mælkevej 68 et rigtig godt match til dem, som ønsker at omgive sig med natur, men uden at komme alt for langt væk. Samtidig kan huset meget i sig selv, idet der er sørget for alverdens underholdning til både børn og barnlige sjæle. Der er altså lagt op til en sommerhusferie med hygge og sjov i centrum, når man lejer dette hus.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.