Hans Thuesensvej 18

Feriehus 725 • Hans Thuesensvej 18 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Skønt og klassisk sommerhus, beliggende på Hans Thuesensvej 18

Dette dejlige sommerhus i Blåvand er perfekt til dig, som ønsker en hyggelig ferie i selskab med familien eller vennerne. Det grønne træhus emmer nemlig af både hygge og sommerhusstemning, hvilket sætter de perfekte rammer for en skøn ferie. I sommerhuset er der plads til hele 6 personer fordelt på sommerhusets 3 gode værelser. Derudover har sommerhuset 2 komplette badeværelser samt en sauna, hvor man rigtig kan læne sig tilbage og koble af efter en skøn dag med masser af aktiviteter.
I sommerhuset finder man yderligere et hyggeligt køkken og en stor stue, der fungerer som hele sommerhusets samlingspunkt. Her kan hele familien eller alle vennerne samles og slappe af i hinandens selskab med et hyggeligt brætspil eller en god film. Desuden er der i stuen også brændeovn, som man med fordel kan tænde op i på de køligere aftener.

2031 m² stor grund med plads til sjov og leg
Det hyggelige sommerhus er placeret på en hele 2031 m2 stor grund, og der er derfor plads til masser af udendørs sjov og leg. Her er både sandkasse, gynge og et fodboldmål som kan benyttes af børn og barnlige sjæle. Desuden finder man rundt omkring sommerhuset også en række fine lækroge, hvor man med fordel kan slappe af med en god bog eller en drink i hånden. Sommerhusets delvist overdækkede terrasse er også det oplagte sted at opholde sig på en sommerdag. Her kan man læne sig tilbage og slappe af i havemøblerne eller tage en pause fra solens stråler under den overdækkede del af terrassen. Endelig byder sommerhuset også på en skøn udendørsbruser, der er perfekt efter en tur på stranden, eller hvis man trænger til at blive kølet ned i varmen.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og indkøb
Sommerhuset har en skøn beliggenhed tæt på både strand, indkøb og restauranter. Kun 400 meter fra sommerhuset finder man stranden, der er den perfekte destination på en varm sommerdag. Ønsker man ikke at tilbringe hele dagen ved stranden, kan man grundet den korte afstand sagtens nøjes med et hurtigt smut til vandet og få en afkølende dukkert. Kun 200 meter fra sommerhuset finder man både restauranter og indkøbsmuligheder. Det er derfor nemt at få handlet ind til feriens måltider, fornødenheder og forkælelser.

Sommerhuset og ikke mindst den skønne beliggenhed skaber tilsammen grundlaget for en dejlig ferie med plads til både sjov, leg og afslapning i selskab med familien eller vennerne.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.