Degnevangen 19

Feriehus 596 • Degnevangen 19 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Skønt aktivitetshus med bynær beliggenhed på Degnevangen 19

Dette sommerhus i Blåvand er for familien eller vennerne, som er på jagt efter et pænt og hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser.

Indenfor er en hyggelig stue, hvor hele familien kan være samlet til spil-hygge eller en god middag. Længere inde i huset støder man på et gamer-rum, hvor de spillelystne kan slå sig løs med Playstation dagen lang. Ydermere byder sommerhuset på et dejligt og stort aktivitetsrum med poolbord og bordfodbold. Her kan afholdes den helt store turnering, så længe køleskabet er fyldt med kolde drikkevarer.

Udenfor byder huset på en enorm sydøstvendt terrasse, hvor wellness og afslapning er i højsædet. Her er nemlig både sauna og jacuzzi, hvor det varme og boblende vand kan nydes i alt slags vejr.
Bevæger man sig om på den anden side af huset, støder man på to terrasser yderligere. Herfra er udsigten enestående. Det smukke og særprægede natur- og klitlandskab er bare ikke til at stå for. Og med den vestvendte beliggenhed er det oplagt at dække op til aftensmaden, hvor den lune aftensol kan nydes samtidig.
Med lidt held er det endda muligt at se dådyr eller sågar kronvildt lige ude på den unikke naturgrund. En helt særlig oplevelse, som man sjældent glemmer!

Området omkring sommerhuset er noget for sig selv. Med få minutters gang står man ved Kallesmærsk Hede og kan nyde den fantastiske udsigt over landskabet. Så husk traveskoene! Der er nemlig kilometerlange stier, hvor der er rig mulighed for at opleve området, samtidig med at man kan indånde en masse frisk vesterhavs-luft.
Blåvand by er helt klart også et visit værd, i hvert fald hvis shopping er sagen. For her kan der bruges oceaner af tid på at kigge i de mange spændende butikker. Hvis ikke man er til shopping, så kan man sætte sig på en bænk og kigge på de mange mennesker i bybilledet.

Samlet set er er Degnevangen 19 det perfekte valg, hvis behovet er et lækkert aktivitetshus, med en god beliggenhed.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.