Hedetoftvej 140

Feriehus 736 • Hedetoftvej 140 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Piv-hyggeligt og charmerende sommerhus med jacuzzi i fantastiske omgivelser, beliggende på Hedetoftvej 140

Dette unikke sommerhus i Blåvand er simpelthen ikke til at stå for! Både ude og inde emmer det af hygge.
Husets beliggenhed er enestående, da det ligger helt ugeneret ud til den åbne hede, hvor der ofte sniger sig hjortevildt forbi. Alt dette er i øvrigt muligt at observere fra terrassen, hvorpå jacuzzien også er at finde. Jacuzzien er et sikkert hit for folk i alle aldre, da det altid er superhyggeligt og ikke mindst afslappende at blive varmet op og boblet igennem. I forbindelse med jacuzzien findes også det bløde loungesæt. Her kan den lune aftensol nydes i godt selskab, eventuelt med en flaske rosévin.
Midt på dagen kan det være mere attraktivt at krybe ind under den store markise i ly for solens varme stråler. Desuden er det oplagt at sidde under markisen, i de sene aftentimer, så man kan være fri for den kolde og fugtige dug.

Indenfor bliver man mødt af et lyst og åbent køkkenalrum, som hænger sammen med den rummelige stue. Stuen har en behagelig atmosfære, hvor familien kan samles foran den knitrende brændeovn til en runde brætspil, eller en spændende film. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til husets 4 værelser, hvoraf det ene soveværelse er et ”master bedroom”, som indeholder et komfortabelt sofaarrangement. Hvis behovet er fred og ro, er dette soveværelse det perfekte sted at opholde sig. Måske kan en gribende bog læses her? Desuden tilhører der et badeværelse til dette soveværelse.
De to andre badeværelser er at finde i hver sin ende af huset. Ydermere rummer det ene badeværelse sågar en sauna, hvor kroppen kan blive varmet godt igennem.

Det fritstående hus ved siden af selve sommerhuset, er for de konkurrencelystne sjæle. Her kan der dystes i pool, billard eller dart. Hvis ikke lige dette er sagen, kan ”gamerne” slå sig løs med Playstationen.

Området omkring byder ind til lange og smukke gåture langs den særprægede natur ved Kallesmærsk Hede. Hvis travestøvlerne er snøret godt, er det muligt at gå ud til Blåvandshuk Fyr på en times tid. Herfra er der en fantastisk panoramaudsigt over det unikke Vesterhav.
Blåvand by ligger også inden for kort gåafstand. Byen tilbyder er væld af forskellige butikker og restauranter, og har med garanti noget for enhver smag. Familiens shoppelystne kan uden tvivl fordrive adskillige timer i shoppingparadiset.

Kort sagt er dette sommerhus et kanongodt valg, hvis behovet er et hyggeligt og klassisk sommerhus med aktivitetsrum og jacuzzi på en fænomenal beliggenhed.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.