Skippervej 32

Feriehus 741 • Skippervej 32 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Perfekt beliggenhed! Kun et stenkast fra vandet findes denne perle, beliggende på Skippervej 32

Dette funktionelle luksushus er for familien eller vennerne der søger luksus nær stranden. Huset er nemlig opført på en fantastisk grund, og bygget med materialer af høj kvalitet.

Sommerhuset er indrettet i en moderne og enkel nordisk stil, som skaber en afslappet stemning, og specielt i husets store og rummelige køkkenalrum er der gode muligheder for at samle hele familien til en hyggelig feriestund med fællesspisning ved det fine spisebordsarrangement.

I køkkenet er der plads til at udfolde sine kulinariske egenskaber og kreere et festmåltid af en anden verden. Og for at øge hygge-niveauet, så er huset beriget med et stort vinkøleskab. Derfor kan det varmt anbefales at trække en god flaske hvidvin op, som hurtigt kan få ben at gå på under madlavningen.

I stuens bløde sofaarrangement kan den stå på hygge med læsning eller et parti brætspil foran den knitrende brændeovn.

Hvis konkurrencegenet ikke har nok i brætspil, kan der prøves kræfter i aktivitetsrummet. Her er nemlig god mulighed for at dyste i pool, og afholde en lille turnering. I forlængelse af aktivitetsrummet findes 2 soveværelser, som både har TV og god skabsplads. Desuden er der også et fint badeværelse med sauna i forbindelse med værelserne. I den modsatte ende af huset er der yderligere 2 hyggelige værelser, og et badeværelse. Denne inddeling af huset er perfekt, hvis man rejser to familier sammen, da der så er mulighed for at opdele sig i hver sin afdeling.

Udenfor byder den store terrasse på en hyggelig atmosfære med havkig, her kan de varme solskinsdage kan nydes. Desuden byder terrassen på en lun og boblende jacuzzi, hvor familien kan samles til afslapning. Her kan der bruges tonsvis af timer i den friske luft, måske imens der kigges på den flotte stjernehimmel?

Sommerhuset ligger kun få skridt fra stranden, hvilket er med til at gøre netop dette hus til noget helt særligt. Stranden indbyder til lange gåture i masser af frisk luft, hvor de friske har muligheden for at tage et dyp i Vesterhavet.
Blåvand by befinder sig ligeledes i kort gåafstand fra matriklen. Gågaden tilbyder et væld af forskellige butikker, hvor de shoppelystne kan give den gas. Der er alt fra tøjbutikker og isenkram til restauranter i alle afskygninger. På regnvejrsdage kan det anbefales at besøge Tirpitz-museet, som indeholder spændende fortællinger og udstillinger om Vestkystens historie.

Alt i alt er dette sommerhus det perfekte valg for dem, som søger en perfekt beliggenhed og et luksuriøst hus, som har noget for alle.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.