Kollemarken 71

Feriehus 747 • Kollemarken 71 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Poolhus med beachvolleybane, beliggende på Kollemarken 71

Dette store stråtækte sommerhus i Blåvand har alt hvad hjertet begærer til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset ligger på det velplacerede Kollemarken i den nordvestlige del af Blåvand. Herfra er der overkommelig afstand til Blåvandshuk Fyr, havet og til hovedgaden. Kollemarken er et dejligt område, hvor skoven kommer helt tæt på og det rige dyreliv ofte besøger området.

Sommerhuset byder på store lyse soveværelser, to med egen udgang. I køkkenet kan hele familien samles om det store spisebord der er centrum for mange gode timer med hygge. De store vinduespartier i stuen kaster masser af lys fra sig, og med loft til kip kan gæsterne nyde mange dejlige timer i den rummelige stue.
Tænd op i brændeovnen, se en god film i tv’et, eller dyst i et spil bordfodbold...
Fra stuen er indgangspartiet til poolområdet. Her kan vandhundene nyde den 16 m2 store swimmingpool.
Ved siden af poolen står den boblende spa klar, lige til at glide ned i. Fra badeværelset i poolområdet er her tilgang til den varme sauna hvor kroppen rigtig varmes igennem.

Udendørsarealerne skaber rammerne for et væld af aktiviteter. Her er basketball bane, beachvolleybane, fodboldmål, gyngestativ, trampolin og store terrasser mod nord og syd, der giver mulighed for mange fantastiske soltimer på ferien. Den store græsplæne på grunden inviterer til en god fodboldduel blandt familiemedlemmer og venner.
Er behovet mere for afslapning, står liggestolene klar på terrassen. Snup en drink, slå parasollen ud, nyd roen og at ferien er godt i gang. Sommerhuset på Kollemarken 71 har alt hvad hele familien behøver for at ferien bliver en succes.

Blåvand byder på en bred pallette af aktiviteter. Besøg det børnevenlige Blåvand Zoo, som dagligt har aktiviteter på programmet. Kom helt tæt på de omkring 400 dyr som de har, og se dem blive fodret. Rør ved en slange, eller hop på hesteryg for et beskedent beløb.
Bunkermuseet Tirpitz er også vært for mange spændende timers underholdning. Museet har faste udstillinger, ligesom der kommer udstillinger ind for en bestemt periode. På museet er det muligt at komme ind i Tirpitz bunkeren og få historien. Besøg udstillingerne om ”Den skjulte vestkyst” eller ”Havets guld”.

Hovedgaden i Blåvand byder på et stort udvalg af restauranter med forskellige retter på kortet. Fisk, pizza, pasta eller en stor burger. Slut en dejlig aften af med en gåtur gennem hovedgaden eller ved vandet - solnedgangen ved Vesterhavet er jo noget helt særligt.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.