Tane Hedevej 60

Feriehus 746 • Tane Hedevej 60 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Skønt og hyggeligt sommerhus, beliggende på Tane Hedevej 60

Er man til hyggelig sommerhusstemning, er dette skønne sommerhus i Blåvand lige sagen! På Tane Hedevej 60 møder man nemlig dette fine sommerhus, der både er hyggeligt og meget velholdt. Sommerhuset består af 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 komplette badeværelser, et åbent køkken og en hyggelig stue, hvorfra der er adgang til terrasse. Terrassen er det oplagte sted at opholde sig på en solrig sommerdag eller på en varm sommeraften med et køligt glas rosé i hånden. Til sommerhuset hører der desuden også et skønt anneks med en dobbeltseng, og der er dermed plads til i alt 6 personer i sommerhuset.

Sommerhus tæt på kultur og natur
Sommerhuset har en perfekt beliggenhed tæt på både natur og kultur. Foruden at ligge i naturskønne omgivelser er sommerhuset nemlig også placeret tæt på bunkermuseet Tirpitz. Her er der mulighed for at få nogle anderledes, historiske og kulturelle oplevelser med hjem i bagagen. Efter en spændende dag på museum kan man koble af med en dejlig gåtur i den smukke vestjyske natur. Naturen omkring sommerhuset er nemlig utrolig smuk og indbyder til mange gåture med familien eller vennerne. Stranden er desuden at finde kun 1800 meter fra sommerhuset, og derfor kan man med fordel tage en hyggelig gåtur til vandet. Her kan man få en afkølende dukkert eller blot nyde den smukke udsigt udover det brusende Vesterhav.

Naturskønne og rolige omgivelser
Foruden den gode beliggenhed er sommerhuset også placeret på en skøn naturgrund i rolige omgivelser. Grunden er yderligere omringet af træer og beplantning, der bidrager til den hyggelige sommerhusstemning. Med et grundareal på hele 2518 kvm er der desuden masser af plads til både leg og afslapning i sommerhusets have. Ønsker man en ferie i fredelige omgivelser og med naturen i baghaven, er dette sommerhus det oplagte valg.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.