Kirkevej 4

Feriehus 748 • Kirkevej 4 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Luksussommerhus med kort afstand til hovedgaden, beliggende på Kirkevej 4

Denne skønne perle af et sommerhus i Blåvand ligger centralt, men alligevel tilbagetrukket fra hovedgaden og al aktivitet. Med en kapacitet til 12 personer, er her plads til at den store familie kan samles og holde en fantastisk ferie.   

Sommerhuset har et lækkert udemiljø med plads til hele familien. Rigeligt med sidde- og liggepladser på terrassen, så hele familien kan mødes til hyggelige stunder udenfor. Skal krop og sjæl forkæles, står jacuzzien klar på terrassen. Fra jacuzzien er direkte indgang til wellnessafdelingen med dampbad og sauna. 

I husets stueetage trædes der indenfor i entreen med god skabsplads. Derfra består husets ene halvdel af en fordeler gang med to værelser og et bad. Husets andet badeværelse tilgås fra køkken-alrummet. Her er miljøet åbent og med god plads til det store spisebord, som danner ramme om både små hyggelige middage, og store festlige sammenkomster. Stuen er i forlængelse af køkkenalrummet og to store hjørnesofaer skaber en hyggelig atmosfære, og har plads til hele familien. 

På husets førstesal er der tre værelser, bad og et aktivitetsrum. Aktivitetsrummet har billard og bordtennisbord samt masser af kvadratmeter at boltre sig på. Her mødes familien til sjov og leg, og her kan børn og barnlige sjæle slå sig løs og brænde masser af energi af. I overetagens store soveværelser er her plads til at trække sig tilbage og nyde roen.  

Ferien behøver ikke kun at foregå i sommerhuset. Besøg hovedgaden med de mange shoppingmuligheder til børn og voksne. Melder sulten sig, er hovedgaden fyldt med gode og hyggelige restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af forskellige egnsrelaterede retter. Desserten kan nydes på restauranten eller hos én af de mange iskiosker. 

Området i og omkring Blåvand byder ligeledes på underholdning for hele familien. Besøg bunkermuseet Tirpitz, og hør historierne fra anden verdenskrig. Sidst men ikke mindst, er det værd at besøge børnevenlige Blåvand Zoo.   

Ønskes ferie i fantastiske rammer i Blåvand, er dette sommerhus det oplagte valg. Her er plads til hele familien, og de bedste forudsætninger for en god ferie ved Vesterhavet.  

Vel mødt til en uforglemmelig ferie på Kirkevej 4. 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.