Blåvandvej 49A, Hus 3

Feriehus 708 • Blåvandvej 49A, Hus 3 • Blåvand

Op til 4 personer
{{facility.text}}

Hyggelig ferielejlighed på en central placering, beliggende på Blåvandvej 49A, Hus 3

I dette stilfulde sommerhus i Blåvand, er helheden tænkt ind i opholdsrummet i stuen. Det fine køkken-alrum forbinder køkken med spisepladsen og den hyggelige stue. Stuen indbyder både til at se en god film i tv’et, og til at fordybe sig i en bog i én af stuens kroge. Den hyggelige belysning kommer for alvor til sin ret, når mørket falder på. 

Lejlighedens førstesal rummer to værelser, begge med altaner, og et badeværelse med brus og gennemløbsspa. Begge værelser har dobbeltsenge og et stort klædeskab. Værelset mod vest har altan på 12m², mens værelset mod øst har en mindre af slagsen. På badeværelset kan 2 personer hygge sig i den varme spa, her er det oplagt at skåle i et køligt glas hvidvin eller champagne. Her kan roen sænke sig og ferien i Blåvand for alvor starte. 
Lejlighedens altaner er vestvendte og har masser af plads til husets 4 beboere. Terrassen i stueetagen har et stort spisebord og en grill. Her kan de lune sommeraftner nydes med en dejlig middag. Altanen på førstesalen har et dejligt terrassesæt, hvor der kan tages et lille hvil. 

Når ferien ikke bruges i lejligheden, har Blåvand forskellige aktiviteter at byde på. Både syd for byen og området omkring Blåvandshuk fyr, ligger der gode brede sandstrande at boltre sig på. Måske kaster gåturen ved stranden et stykke rav fra sig? Besøg også Blåvandshuk Fyr, hvor der i toppen af fyret findes en fantastisk udsigt over hele Blåvand og de nærtliggende områder. 
Blåvands hovedgade byder på shopping for besøgende i alle aldre. Hovedgadens restauranter har et bredt udvalg af forskellige retter, som passer til hele familien uanset om menuen står på fisk, en god bøf, pizza eller pasta. 
Når ferien nydes i Blåvand, er det også værd at besøge Tirpitz museet. Faste udstillinger pryder de flotte lokaler på museet, mens der jævnligt er specialudstillinger. Af faste udstillinger fås vestkystens historie, rav-udstillingen ”Havets guld” eller Tirpitz-bunkeren, hvor man kan se hvordan den skulle have set ud, hvis den var bygget færdig, inden krigen sluttede. Få også historien om tyskernes planer med bunker befæstningen af hele Atlanterhavskysten. 

En anden af Blåvands attraktioner er den zoologiske have. Her venter forlystelser for hele familien store som små. Her er det muligt at prøve at røre ved en slange eller at se odderne og løverne blive fodret. Ponyridning er muligt i to tidsperioder om dagen. Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark, som har hvide løver og røde kæmpe kænguruer. Der er legepladser for de helt små og gratis trækvogne. Alt i alt har Blåvand Zoo 400 dyr. 

På Blåvandvej 49A, hus 3 går gæster en fantastisk ferie i møde. Her er det meste af, hvad hjertet begærer, og her er plads til alle. Velkommen i Blåvand til en skøn ferie ved Vesterhavet. 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.