Mærsk Vase 1 A

Feriehus 755 • Mærsk Vase 1 A • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt sommerhus med helt unik beliggenhed, fantastisk udsigt over strandengene og kun 200 meter til Vesterhavet, beliggende på Mærsk Vase 1A

Beliggenhed
Indbydende sommerhus i Blåvand fra 2007 med unik beliggenhed på strandengen og den helt rigtige stemning af feriehus. Huset er i to plan, og der er således en fantastisk udsigt fra alle rum i stueetagen ud over områdets flotte natur. Fra huset er der kun 200 meters gang til en af Danmarks bedste badestrande, hvor I ydermere finder Vesterhavets eneste badebro.

Husets beliggenhed indbyder til skønne gåture langs stranden mod enten Blåvand Fyr, Blåvand By eller i modsat retning mod det fredede naturområde Skallingen med uberørt natur og rigt dyreliv.

I gåafstand har I desuden minigolf, badeland, legeland, trampolincenter, wellness, købmand, iskiosk og flere restauranter på det 6-stjernede Hvidbjerg Strand Resort.

Huset
I ankommer via husets underetage, hvor I mødes af en dejlig stor entré med god plads til overtøj, fodtøj, strandudstyr, golfvogn m.v. Desuden finder I her et dejligt stort og lyst badeværelse med både spa, sauna og brus, ligesom der er et separat vaskerum og et aktivitetsrum med bordfodbold, som underholder både store og små feriegæster.

Fra den praktiske underetage fører en trappe op til den hyggelige stueetage, hvor I straks træder ind i det store lyse alrum med køkken, stue og spisestue. De mange sprossede vinduer sikrer et utroligt dejligt lysindfald og en fantastisk udsigt i alle retninger. På en klar dag kan der ses helt til Esbjerg By mod øst og Blåvand Fyr mod vest, ligesom I kan høre Vesterhavets bølger, fordi de “gemmer” sig lige bag diget.

Fra alrummet er der direkte adgang til en pragtfuld udestue med ugeneret udsigt. Her er det også skønt at sidde ud på de sene aftentimer og nyde stilheden, fyrets blinken og lysene inde i Esbjerg. Fra udestuen kan I fortsætte ud på den lækre træterrasse på pæle, som følger to af husets fire sider mod hhv. syd og øst.

Udover alrummet byder stueetagen også på 3 dejlige soveværelser med hhv. 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge samt endnu et badeværelse med brus. Fra det ene soveværelse er der udgang til en lille træterrasse mod nord.

Hele huset er lyst indrettet og alle rum i stueetagen har lofter til kip, hvilket giver en god rumfornemmelse. Desuden er der gulvvarme overalt og en varmepumpe i alrummet, som sørger for et behageligt indeklima.

Bekvemmelighed
Hoveddøren låses med jeres egen kode, som I modtager før ankomst og I slipper således for at starte ferien i kø for nøgleudlevering på bureauet. Af samme grund undgår I også den tætte ferietrafik gennem byen på skiftedage. For endnu mere bekvemmelighed har I mulighed for at bestille slutrengøring.

Alt i alt; hjerteligt velkommen på Mærsk Vase 1A og rigtig god ferie uanset årstid.

Det er ikke tilladt at ryge i huset, og ungdomsgrupper har ingen adgang.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.