Svinget 19

Feriehus 759 • Svinget 19 • Blåvand

Op til 4 personer
{{facility.text}}

Idyllisk sommerhus i smuk natur, beliggende på Svinget 19

Dette charmerende sommerhus i Blåvand, er for dem som er på udkig efter en vaskeægte sommerhusferie ved Vesterhavet. Dels er beliggenheden helt særlig midt i den unikke natur, men husets indretning er også særdeles gennemført. Her oser af hjertevarme, som får en til at slappe fuldstændigt af, så snart man træder ind ad døren.

Fra stuen er der udsigt til de åbne vidder på Kallesmærsk Hede, som formentlig ikke er en udsigt, man er vant til at opleve. Desuden giver de store vinduer et lækkert lysindfald, som gør det rart at opholde sig i stuen. Der kan med garanti bruge timevis med brætspil, TV-hygge, eller måske med strikketøjet?

I forbindelse med stuen findes spisebordet og køkkenet. Køkkenet er funktionelt opbygget med alt det nødvendige for at kokkerere et vidunderligt måltid, som kan nydes ved det fine spisebord. Her er der komfortable kurvestole og en hyggelig og klassisk bænk, hvor man kan sidde på rad og række.
Når mørket falder på, er det ved at være tid til at indtage soveværelserne, som alle har fint med skabsplads og et behageligt lysindfald. I samme afdeling er husets flotte badeværelse også at finde. Udover toilet, vask og bruser, så er der også sauna, hvor kroppen for alvor kan blive varmet igennem, efter en frisk gåtur.

Området omkring byder ind til gå- og cykelture i det smukke landskab. Det er både muligt at følge de lange cykelstier, men hvis traveskoene er snøret godt, er det oplagt at gå den udfordrende vej igennem klitlandskabet. Golfkøllerne luftes i Ho og Varde, hvor baner står klar.
Byen nås inden for kort afstand, og netop her hvor det hele sker. De shopping-glade vil opleve et bredt udvalg af forskellige butikker, om end det et isenkram og køkkenudstyr eller tøj og sko.
I gågaden er det også muligt at få sulten stillet i en af caféerne eller restauranterne. Også her er der lidt til enhver smag.

Samlet set er dette sommerhus det perfekte valg, hvis behovet er hygge og samvær i fredelige omgivelser.

Ladestander til elbilen er installeret til huset.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.