Møllehusvej 1

Feriehus 758 • Møllehusvej 1 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Charmerende stråtækt sommerhus i fantastiske omgivelser, beliggende på Møllehusvej 1

Ved indkørslen til dette skønne sommerhus i Blåvand, venter der gæster en vaskeægte ferie ved Vestkysten. Sommerhusets hyggelige 127 m2 huser 8 personer, som er klar til at nyde ferien i fulde drag. Sommerhuset er beliggende på en stor grund både med plads til leg, boldspil og afslapning ved terrassen. Husets store terrasse har plads til alle både store og små, og med udsigt ud over grundens flotte natur, fås afslappende fornemmelser for ro og fornemmelsen af at alt er lige præcis som det skal være… for nu er ferien godt i gang. 
Fra husets entre er der adgang til et hyggeligt badeværelse med god opbevaringsplads og spabad. Her kan kroppen slappe af i det lune vand. 
Køkkenalrummet har god plads og et smukt lysindfald gennem det store vinduesparti. I køkkenet kan simreretter, pasta eller bagekartoflerne tilberedes, mens der er et godt blik til stue og spiseafdeling.
Det flotte og rustikke spisebord falder godt ind i den gennemførte indretning. Fra stuen er der udgang til den store terrasse med lækre havemøbler. Når temperaturerne er til formålet, er det oplagt at slå dørene op og rykke måltiderne med udenfor.  

Førstesalen byder på 4 værelser, alle indrettet hyggeligt med en varm atmosfære. Det ene af værelserne har et lækkert vinduesparti, hvor der er direkte adgang til altanen, som vender mod syd. Her kan solen nydes det meste af dagen.  Ønskes der privatliv i løbet af dagen, er denne altan et oplagt alternativ.  
Blåvand har mere at byde på end bare fantastiske feriehuse og vidunderlige strandbredder. På torvet er der masser af shoppingmuligheder for store og små. Besøg tøjbutikker, specialforretninger og det store udvalg af restauranter, som byder på alt fra sushi og fisk, til en stor bøf eller pizza. Er lysten mere til kulturelle tilbud slår Tirpitzmuseet dørene op for historier fra livet ved Vestkysten og 2. Verdenskrig. Museet har både faste og periodiske udstillinger.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.