Savmøllen 4

Feriehus 765 • Savmøllen 4 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Førsteklasses sommerhus i fantastiske omgivelser, beliggende på Savmøllen 4

Første øjekast 
Det første der møder gæsterne ved ankomst til huset, er en vaskeægte wow-oplevelse. Her er tale om et smukt sommerhus i Blåvand med en fredelig beliggenhed. 
Inden man træder indenfor, er det værd at tage en tur rundt om huset, og kigge nærmere på de mange udendørs faciliteter. Her er der overdækket terrasse med intet mindre end 4 terrassevarmere og et havemøbelsæt med plads til 12 personer. Videre rundt om husets støder man på wellnessafdelingen med jacuzzi og udebruser. Solvognene på terrassen giver plads til ro og fordybelse – her er det oplagt at dykke ned i krimien, der er tiltænkt ferien. Find en solplads på en af husets mange terrasser, eller byd op til en rask fodboldkamp. Her er et væld af aktivitetsmuligheder og hyggekroge til alle husets gæster.

Huset inde
Huset er bygget i tidens moderne og flotte materialer hele vejen igennem. Aktivitetsrummet byder på forskellige aktiviteter, så gæsterne har mulighed for at dyste mod hinanden. Tag plads i den bløde sofa og dyk ned i PlayStation spil. Bordfodbold er også en mulighed. Den indre spillefugl vækkes til live ved billardbordet eller ved dartskiven.  
To badeværelser er placeret i husets stueetage, det ene badeværelse er endda med to brusere. Herefter kommer gæsterne til et flot og meget velindrettet køkken. Nyd hvordan bordpladen er i ét stykke sildeparket, og materialer nøje udvalgt i samme stil. Her er tænkt på enhver detalje, for at opholdets selvudnævnte kok får fantastiske oplevelser under madlavningen. Fra køkkenet er der kig til udearealerne og spisepladsen. Fra spisebordet er der blik til resten af stuen, indrettet med en stor hjørnesofa og alkove. Her er plads til at alle gæster kan hygge sig og være sammen om en god film. 
Alle soveværelser er roligt indrettet og skaber de perfekte rammer for en god nats søvn.

Tur i byen 
Ønsker gæster kulturelle oplevelser ligger Tirpitz museet kun en kort køretur fra sommerhuset. Her er både faste og periodiske udstillinger med spændende historier fra området. 
Blåvand har i øvrigt en zoologisk have, minigolfbaner og en gågade fyldt med muligheder for shopping. Find nye klæder, bestil en stor is, eller besøg det lokale bolchekogeri, hvor der er mulighed for at lave sine egne bolcher. 
Samlet set er dette sommerhuset for dem som søger en ferie der kan lidt ud over det sædvanlige. Huset er særdeles gennemført og har en super god beliggenhed. 
 
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.