Fyrgården 8

Feriehus 775 • Fyrgården 8 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt og centralt placeret rækkehus, beliggende på Fyrgården 8

Det charmerende gule 2 etagers rækkehus i Blåvand ligger på en skøn naturgrund blot 1000m fra Vesterhavet. Feriehuset er fra 1992 og rummer 109m2, som kan huse op til 8 personer i de 4 soverum. Huset byder også gerne velkommen til op til 2 husdyr. Både dyr som mennesker kan slå sig løs i feriehusets baghave. Her er kun 200-300 meter til indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af Blåvands restauranter. Derudover ligger områdets naturpark, samt populære attraktioner og aktiviteter blot et smut væk derfra.
 
Et feriehus for hele familien
Sommerhuset i Blåvand lægger op til ægte familiehygge for både store og små. Indendørs er huset beklædt med træ, hvilket giver en dejlig følelse af ægte sommerhusstil. I huset kan hele familien nyde både sauna og strandvandsspa, som befinder sig i stueetagen. I stueetagen findes også 1 af husets 4 soveværelser, mens de resterende 3 soveværelser befinder sig på 1. salen. Begge etager rummer et badeværelse. Husets hjerte er køkkenalrummet, hvor hele familien kan hygge og lave mad sammen eller fyre op for lidt ekstra hygge ved brændeovnen. Derudover kan der også dystes i et spil dart, som også tilhører sommerhuset.
 
Den Vestjyske natur i baghaven og masser af aktiviteter
Feriehuset i Blåvand er placeret på en fredelig grund. Her er det muligt at udfordre hinanden i både krocket og kongespil eller skubbe børnene i gang på havens gynger. Husets 2 terrasser med diverse havemøbler kan ligeledes nydes, hvor der også er mulighed for at grille familiens yndlings sommerretter.
 
Hvis du leder efter et herligt sommerhus for hele familien, eller for hele to familier, er Fyrgården 8 det rette sted for jer. Her kan bruges mange timer på sjove aktiviteter og lækre faciliteter både ude og inde. Indenfor en overskuelig rækkevidde kan hele familien også tage på tur og gå på opdagelse i Blåvand med alt, hvad området tæt ved Vesterhavet byder på.
 
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.