Østkrogen 14

Feriehus 769 • Østkrogen 14 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Østkrogen 14 er et sommerhus, som man gerne vil have krogen i

Som nabo til Tirpitz museet i Blåvand findes Østkrogen 14. En 2515 m2 stor naturgrund med et 86 m2 stort sommerhus som kronen på værket. Med sit ydre bestående af sorte træbjælker er husets gæster aldrig et sekund i tvivl om, at de netop nu er ankommet til et dansk sommerhus.

Husets indretning
Så snart hoveddøren går op, åbnes der direkte op til husets køkken. Et køkken der indeholder alt det, der skal til, for at man kan lave den frokost på terrassen, som alle har glædet sig til gennem hele vinteren.
Efter snørebåndene er bundet op, og skoene er stillet, er det både muligt at tage turen enten til højre eller til venstre. Til venstre findes husets tre soveværelser, der hver og et er udstyret med gode dobbeltseng.
I samme ende af huset findes det enlige badeværelse. Det er der til gengæld ikke gået på kompromis med. Badeværelset er udstyret med bruser, spa og sauna, der tilsammen åbner op for den wellnessoplevelse, som vi alle fortjener.
I den vestlige ende af huset findes stuen. Stuen er udstyret med en stor sofa, hvor alle husets gæster kan samles. Hvis vejret er godt, er det også fra stuen, at udgangen til den 65 m2 store terrasse findes. Terrassen er vendt mod syd, og der er derfor næsten ikke et sekund på dagen, hvor solen ikke rammer terrassens brune planker.

Husets placering
Som nævnt er sommerhuset placeret som nærmeste nabo til Tirpitz museet, der er tegnet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels. Museet må derfor siges at være et must see, hvis ferien byder på et besøg på Østkrogen 14.

Et besøg på den jyske vestkyst kan ikke ske, uden at Vesterhavet også bliver besøgt. Heldigvis gemmer de blå bølger sig kun en gåtur væk fra hoveddøren. Indkøb og restaurantbesøg er endnu tættere på – sølle 1700 m. fra husets dørtrin.
Østkrogen 14 er for alle, der elsker hyggen ved et klassisk dansk sommerhus. At sidde på terrassen og nyde en skøn frokost, en øl eller blot solens stråler. Her vil I aldrig føle jer langt væk fra noget, og med Tirpitz i baghaven og havet en gåtur væk, er det altid noget at give sig til.

I huset er hverken rygning eller ungdomsgrupper tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.