Sommerhus med sauna ved Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse med sauna

Der findes næsten ikke noget bedre end en tur i saunaen, når man har været ude at gå en lang tur langs Vesterhavet og måske endda været i vandet og få en dukkert.

I saunaen kan du slappe fuldstændig af og nyde din ferie 100%.

Hos Feriekompagniet i Blåvand har vi mange forskellige sommerhuse med sauna. Sauna i sommerhuset har været populært i mange år, og derfor er det ikke kun vores nye eller store huse, der har sauna. En ny trend er udendørs sauna, og derfor står saunaen udenfor huset i mange af vores nye huse - ofte i forbindelse med et lækkert udemiljø med jacuzzi og udebruser.

 

Saunaer i mange størrelser

Vi har mere end 600 sommerhuse - nogle er splinternye og andre er bygget helt tilbage i 1970'erne. Rigtig mange af dem har sauna.  

Book sommerhus med sauna
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Skab din egen wellness oplevelse

En lang række af vores sommerhuse med sauna er også indrettet med enten pool eller spa. Denne kombination gør, at sommerhusene pludseligt udgør deres eget private wellnesscenter. I kan skiftevis gå fra vandet til varmen i saunaen og på den måde komme helt ned i gear. Det bedste ved det er, at der ikke er andre mennesker at forholde sig til, og I kan gøre det, hvornår på døgnet det passer jer.

Alle huse med sauna
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.