Drømmer du dig væk til ferieland? Book dine Blåvands-ferier i 2024 allerede nu!

Ferieåret 2024 kommer før, end du tror, og bookingerne strømmer allerede nu ind til lune forårsferier, solrige sommerferier og forfriskende efterårsferier! Du skal derfor ikke vente længe, hvis du vil sikre dig en helt bestemt uge i sommerferien, eller måske har du tidligere besøgt et hus, som du bare må tilbage til igen. 

Hos os ved Feriekompagniet får du ferie i et af danskernes foretrukne ferieområder - og ikke uden grund. I Blåvand får du nemlig hvide sandstrande, et pulserende byliv der dufter af hybenroser og vaffelis og ikke mindst en natur, der kan tage pusten fra enhver. Du finder en unik natur, der byder dig velkommen på både gåben, cykel, hest eller et helt fjerde transportmiddel. Desuden er området ideelt for vandsportsentusiater og lystfiskere. Læs med herunder og bliv inspireret til, hvad din ferie i Blåvand 2024 kan indeholde.

Find sommerhuset til 2024 her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie med børn i Blåvand

De fleste børn er solgt, når ferien står på kolde is i solen og lange dage på stranden med sandslots-bygning og vandkampe i Vesterhavet! Og der er da også god grund til at tage børnene med på en ferie i Blåvand og omegn, da her er utallige sjove og spændende aktiviteter, der glæder både børn og voksne i familien. Uanset om I er til at bruge de mange skønne timer ved at opleve naturen og gå på opdagelse i klitter, skove og gemte stier, eller om I er interesserede i at lære historien for området bedre at kende, så finder I det. Tirpitz museet og FLUGT museet er begge museer, der byder jer indenfor til at gå på opdagelse i en tid der engang var og for Tirpitz' vedkommende til en tid, der stadig leves på den jyske vestkyst. Blåvand Zoo er også altid et hit hos dyreglade børn, og hvis vejret ikke byder på en strandtur, så kan badetøjet stadig blive luftet i en af områdets svømmehaller - fx Blåvand badeland. Læs meget mere om ferie med børn, så I er klar til en ferie i børnehøjde ved det brusende Vesterhav. Du finder også en lang række sommerhuse, der er børnevenlige på den ene eller den anden måde. 

Vandsport i Blåvand

Det er ingen hemmelighed, at Vesterhavet har en tiltrækningskraft, når det gælder folk, der gerne vil udfordre det våde element og give sig i kast med vandsport. Havets temperament giver de bedste forhold til især surfere, kitesurfere og windsurfere, der gerne vil have vind og dermed fart. Er vejret mere stille er vandet også et godt besøgt sted for stand up paddle-brugere, som du kan se glide over det blikstille hav en tidlig morgen i de varme måneder. Mulighederne er mange, og selv lidt inde i landet vil I finde åer og søer der er mere end velegnet til kano, kajak og lystfiskeri. Det gælder bare om at pakke de mest nødvendige ting, eller gå på opdagelse i området, hvor det er muligt at leje udstyr, købe fisketegn og købe frokost til en god dag i det våde element. 

Ferier i 2024

Når året starter på ny og januar er grå og kedelig, er der ikke en bedre tid at begynde at planlægge årets ferier. Mange vælger tidligt at booke, og derfor kan det være en god idé at følge trop, så du ikke ser dit foretrukne sommerhus blive booket i din sommerferie, eller når ungerne har fri i efterårsferien. Nogle har også is i maven, og venter på at sommerhuset kommer på Last Minute eller måske 2 personers rabat, og her er der også gode penge at spare. Dog kan vi ikke garantere, at dit drømmehus bliver sat ned, eller at det er ledigt til den ferie, du drømmer om. Tag et kig på flere gode tilbud herunder og læs meget mere om de forskellige ferier i Blåvand - du får helt unikke ferieoplevelser alt efter tidspunkt på året du booker på. Dog er én ting sikkert - du får altid en skøn ferie hos os ved det brusende Vesterhav!

Last Minute tilbud - til de hurtige

For nogle kan det være svært at booke ferien tidligt, da de endnu ikke ved, hvornår på året de holder fri. Det kan også være, du er den spontane type, der nyder at træffe en beslutning i sidste øjeblik og blive positivt overrasket over mulighederne. Uanset hvad så er vores Last Minute tilbud helt sikkert de rigtige for dig. Tilbuddene har været utroligt populære i de sidste år, hvor det har været usikkert, om det var muligt at rejse til udlandet på ferie, og de er stadig meget populære. Derfor skal du sørge for at holde øjnene åbne, når tiden for din ferie nærmer sig! Det er først til mølle med tilbuddene, og det ville være ærgerligt at sove i timen og misse det skønne hus med udsigt over klitlandskaber og bølgende trætoppe. 

2 personers tilbud - fokus på kvalitetstid

Løber hverdagen også afsted med alt for meget fart hjemme hos jer, eller bor du og din ven med mange kilometer i mellem jer, så er løsningen måske at afsætte en ferie med plads til lige netop dig og den, du holder af! Tilbuddene gælder for to personer, så der er rig mulighed for at komme hinanden ved, og virkelig bruge tid på de dybe samtaler og stille ro, som der måske ikke er tid og plads til i en hektisk hverdag. Hvis I booker ferie i de koldere måneder kan I krybe sammen foran pejsen i feriehuset, eller blive blæst godt igennem med en lang tur ved Vesterhavet. Mulighederne er mange, og vigtigst af alt, så handler det om at være sammen og bruge nogle godt kvalitetstimer sammen i et skønt sommerhus i Blåvand! 

Sommerferie 2024

Sandet er varmt mellem tæerne, marhalmen vejer let i brisen og græshopperne hopper fornøjet rundt i det høje græs - det er sommer i Danmark. Sommer betyder ferie, og spørger du os, så har vi svaret på, hvad der er den bedste måde at holde ferie i Danmark på; nemlig i et sommerhus i Blåvand ved Vesterhavet. Det er ingen hemmelighed, at sommerferien er utroligt populær, og vi får derfor hurtigt booket alle feriehuse ud i de uger, hvor skolerne holder ferie. Det kan derfor være en god idé allerede nu at planlægge sommerferien, hvis I har skolebørn. Gå ind og se vores store udvalg af sommerhuse til sommerferien - mens der stadig er nogle ledige - og glæd jer derefter til de lange sommeraftenener i det danske sommerland. Det gode ved at booke i god tid er også, at I har rigeligt med tid til at undersøge, hvilke aktiviteter og attraktioner, I gerne vil udforske under jeres ferie. 

Efterårsferie 2024

Efterårsferien behøver ikke være forbeholdt uge 42 - det kan være når som helst på efteråret, hvor I har lyst til at slippe væk fra pligterne derhjemme og i stedet nyde, at skoven skifter farve, svampene vælter op af jorden og stranden så småt bliver den perfekte jagtmark for ravjægere. Efteråret er ikke bare en skøn tid for naturen, det er vejrmæssigt også at foretrække for mange, der ikke nyder de varme temperaturer og de mange mennesker på strandene. Efteråret er lunefuldt, da vejret kan forgive både at være en lun sensommerdag eller en af de første friske vinterdage - derfor er efterårsferien ofte for dem, der gerne vil blive overrasket og tager tingene, som de kommer. Det er dermed ikke sagt, at man ikke kan planlægge sine aktiviteter - fx en god cykeltur. I skal bare huske at pakke tøj til lidt af hvert. 

Juleferie 2024 - nye traditioner

For de fleste mennesker er julen forbundet med rigtig mange traditioner, men det er aldrig for sent at skabe sine egne, nye traditioner. Ved at holde jul i et sommerhus væk fra de vante omgivelser, slipper I også fri fra de mange forventninger og dermed stressede dage op mod jul. Pak bilen med det mest nødvendige; gaver, varmt hyggetøj og jer selv, og styr mod Blåvand. Her kan I købe juletræ og juleand, og holde en stille og rolig jul i skæret fra brændeovnen. I dagene efter jul kan I forbrænde den fede julemad med lange gåture ved vandet eller vandreture i de omkringliggende skove. I kan vælge at blive og holde nytår, hvor børn og hunde ikke bliver skræmt af de støjende fyrværkeri fra de større byer. Skal vi være en del af jeres nye juletradition? Se vores mange huse til jul- og nytårsferie!

Elektroniske dørlåse - ansvarlighed

Feriekompagniet har sat sig som mål at digitalisere endnu flere sommerhuse i 2023. Digitaliseringen sker eksempelvis gennem indførelse af elektroniske dørlåse, der vil hjælpe både dig og os og miljøet. Udover de elektroniske dørlåse får alle vores gæster en kode, som de kan åbne døren med. På den måde sparer du dig selv for turen til vores kontor for at hente husnøglen. Dette kan lyde ubetydeligt, men det har en betydelig indflydelse. På den måde kan der spares 190.000 kørte kilometer årligt, hvilket svarer til 58 tons Co2. Vi drømmer om at gøre en forskel, og vi ved at det kræver ansvar og omtanke at nå derhen. Vi er derfor allerede nu i gang med flere tiltag, der skal gøre os mere grønne, så vi sammen kan skabe et bedre grundlag for en grønnere fremtiden. 

Find et skønt sommerhus til 2024
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.