Ferielejligheder i Blåvand - tæt på by og strand

Efter en lang dag med dejlige oplevelser er det rart at komme hjem til en hyggelig og veludstyret ferielejlighed. 

Lejligheder er både egnede til miniferie og en uge eller længere, og mange steder er ankomst- og afrejsedage fleksible og ikke begrænset til lørdage. I en ferielejlighed kan I føle jer hjemme i højere grad end fx på et hotel. I har alt ved hånden og mulighed for at spare lidt på udgifterne, hvis I vælger at spise hjemme en eller flere dage. Har I børn eller hund er det også rart at kunne spise hjemme. 

Vi har seks skønne beliggenheder og adskillige lejligheder at vælge imellem: Kallemærsksvej 3A-3D, Blåvandvej, Horns bjerge, Toldbodvej, Vandflodvej og Vesterhavsparken. I vinterhalvåret kan du desuden også leje de dejlige ferielejligheder og strandvillaer i Hvidbjerg Strand. 

Kallemærskvej 3A-3D

Tegninger
Nybyg

Nyhed i 2017

Spritnye super lækre 4-personers huse i centrum af Blåvand. Lige bag Blåvand Torv og ved indgangen til Blåvand byskov er der opført 4 sammenhængende lejligheder. 

Husene er på 83 m2, der er absolut veldisponerede, og har alle fornødenheder til både kortere og længere ophold. Med ca. 50 meter til Blåvand Torv kan beliggenheden ikke blive mere downtown. Faciliteterne i husene gør, at vi har valgt at døbe dem "Torvesuiterne". Kom selv og oplev, hvorfor. 

Book Hus 500 - Book Hus 501 - Book Hus 502 - Book Hus 503 


Ferielejligheder på Blåvandvej

Maptest
Faelles
49Udefra

Centrale boliger med kort afstand til både by og strand

Med en feriebolig på Blåvandvej er der rig mulighed for en shoppingtur i Blåvands alsidige butikker, samt ikke mindst gå - og badeture ved en af Danmarks bedste strande. 

Nummer 14A

Her er tre rækkehuse, alle er holdt i lyse farver og med en god opdeling med soveværelse, køkken og det store badeværelse i stueetagen. På 1. sal har husene en flot stue og et soveværelse, samt alkove. 

Book Hus 406 - Book Hus 027 - Book Hus 241 

Nummer 19

I nummer 19 finder I en hyggelig lejlighed med 2 soveværelser, vaskemaskine og rabat på adgang til Blåvand Badeland. Lejligheden indeholder bl.a. badeværelse med gulvvarme og flot køkken med vaskemaskine og tørretumbler. Ved indgangen er der flisebelægning med havemøbler.

Book Hus 345

Nummer 49

I nummer 49 ligger en moderne og lækker "hotelsuite" til 4 personer. Denne veludstyrede og velindrettede 73 m2 lejlighed, vil danne perfekt ramme for op til 4 personers kortere eller længere ferie i Blåvand. Lejligheden har i forbindelse med et ejerskifte medio 2017 fået en stor makeover med nye møbler og nyt udstyr. Lejligheden har 2 dejlige soverum og et stort køkken-alrum, ligesom der er 2 dejlige vestvendte terrasser - både i stueplan og på 1. sal. Det er faktisk en 73 m2 lækker 2 etagers hotelsuite - roomservice må i dog selv forestå. Vi vover det ene øje og kalder den "Øst-Blåvands fedeste lejlighed"! 

Book Hus 490

Nummer 28i

I nummer 28i ligger en hyggelig lejlighed til 2 personer. Lejligheden har et stort soverum med dobbeltseng, et badeværelse samt et særskilt køkken/alrum. Udenfor lejligheden er en stor, stenbelagt og indhegnet terrasse mod vest. Denne lejlighed er den perfekte base for parret, som sætter pris på at bo kun et stenkast fra centrum og som ikke efterspørger diverse luksusfaciliteter. 

Book Hus 494

Flere billeder fra lejlighederne på Blåvandvej

027 1 Etage
241 Terrasse 2
027 Koekken

Ferielejligheder på Horns Bjerge

Terrasse
Udefra

Skønne huse der har det hele

Tæt på Blåvand centrum med gode indkøbsmuligheder ligger ferieboligerne "Horns Bjerge". Trods den centrale beliggenhed er der kun ca. 800 m til stranden, som indbyder til badning ved den skønne og uspolerede sandstrand. Husene er placeret i små klynger med egen parkeringsplads, og for familiens yngste er her gode muligheder for at finde en legekammerat. Husene  er alle 124 m2 og har god plads til 6 personer. De indeholder spa, sauna,vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, og er ellers indrettet med stue, bad og køkken i stueplan og værelser på første sal - kort sagt er rammerne på plads til en skøn og afslappende ferie.

Book Hus 441 - Book Hus 391 - Book Hus 460 - Book Hus 269 - Book Hus 486 - Book Hus 478 - Book Hus 243 - Book Hus 293 - Book Hus 294

Flere billeder fra Horns Bjerge

Stue
Kokken2
Spa

Toldbodvej 19D

Ude
Terrasse

Perfekt til den unge familie

Her har vi en lille, hyggelig ferielejlighed tæt på Blåvands mange shopping-muligheder og Vesterhavet. På terrassen er der havemøbler og en sandkasse, og på fællesarealet er der en gynge, så dette er en ideel feriebolig for en famile med mindre børn. 

Book Hus 470

Flere billeder fra Toldbodvej

Kojeseng
Kokken
Seng

Vandflodvej 2

Balkon
Ude

Velindrettede og moderne feriehuse 

I gåafstand fra Blåvand med de mange forretninger og hyggelige spisesteder finder I de moderne rækkehuse på Toldbodvej 2. Husene har en rigtig god indretning fordelt i to plan, med et komplet badeværelse på hver etage.

I stueetagen får I to terrasser, den ene delvist overdækket, så der er god mulighed for både at nyde solens stråler og sidde i læ. På 1. sal kan I glæde jer over en skøn balkon. Indretningen er moderne og meget præsentabel, og begge rækkehuse har sauna, spa, gratis internet, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I kan nyde ferien i fulde drag. 

Book Hus 106 - Book Hus 176

Flere billeder fra Vandflodvej

Spa
Seng
Kokken

Vesterhavsparken

Ude
Terrasse

Maksimal frihed og komfort

Disse ferielejligheder har fleksibel ankomst, så I kan tilrette jeres ferie, som det passer jer. I kan vælge imellem 4 forskellige typer., der alle er er centralt beliggende i Blåvand by og blot 900 m fra en af de lækreste badestrande ved Vesterhavet. Disse lejligheder ligger i en charmerende bygning opført i stil som de gamle klitgårde med tegl og stråtag. De lyse og meget rummelige værelser er smagfuldt og funktionelt indrettet. Til alle lejligheder hører der en terrasse med havemøbler og parasol. Uanset hvilken lejlighed I vælger, er der i køkkenet bl.a. en opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kaffemaskine, håndmixer, fryser og alt i service. Når I lejer en af disse ferielejligheder, kan I selv bestemme ankomst- og afrejsedag, og I har mulighed for at booke et ophold på helt ned til 2 dage. Læs mere om miniferie i Blåvand. Det er ikke tilladt at ryge i ferielejlighederne.

Blåvand ferielejlighed type B - 53 m2

stue
soveværelse
køkken

Ferielejligheden type B er 53 m2 stor og indeholder: 4 Sengepladser (en af dem er en sovesofa), stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads og soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Lejligheden indeholder endvidere badeværelse med bruser/WC.

Book lejlighed 632 - Book lejlighed 634 - Book lejlighed 638 - Book lejlighed 640

Blåvand ferielejlighed type C - 62 m2

køkken
soveværelse
stue

Ferielejlighederne af type C er 62 m2 store og indeholder: 4 Sengepladser, stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 værelse med store køjesenge og badeværelse med bruser/WC. 

Book lejlighed 628Book lejlighed 631 - Book lejlighed 636 - Book lejlighed 639

Blåvand ferielejlighed type D - 90 m2

stue
terrasse
stue

Ferielejlighederne af type D er 90 m2 i 2 plan og har i alt 6 sengepladser. I stueetagen findes: spisestue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med spa, bruser/WC, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 3 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge samt gæstetoilet. Der er gratis internet i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at lejlighed 610 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 601 - Book lejlighed 603 - Book lejlighed 605 - Book lejlighed 607 - Book lejlighed 609 - Book lejlighed 610 - Book lejlighed 621 - 

Book lejlighed 623 - Book lejlighed 627

Blåvand ferielejlighed type E - 130 m2

soveværelse
stue
køkken

Ferielejlighederne af type E udgør 130 m2 i 2 plan huser 8 Sengepladser. I stueetagen indeholder lejligheden: stue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med sauna og spa, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 4 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, ekstra gæstebadeværelse med bruser/WC. Der er gratis internetadgang i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at lejlighed 606, 611 og 624 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 602 - Book lejlighed 604 - Book lejlighed 606 - Book lejlighed 608 - Book lejlighed 611 - Book lejlighed 613 - Book lejlighed 624


Hvidbjerg ferielejligheder og villaer

16186 32
16186 09

Luksus i vandkanten

I Hvidbjerg Strand finder I 24 helt nyopførte luksus ferielejligheder og 23 villaer. Begge dele ligger helt utroligt dejligt i første klitrække ned til det smukke Vesterhav, og her er ikke sparet på noget. Både ferielejligheder og villaer er meget smagfuldt indrettet, holdt i i nordiske farver og materialer, og som gæst har man adgang til alle faciliteter i Hvidbjerg Strand - både wellness, badeland og legeland. Lige om hjørnet finder I stedets dejlige nye restaurant, Høfde 4, hvor køkkenet er baseret på nordiske og franske traditioner. Book ferielejlighed eller villa her.

OBS: Bemærk venligst, at badeland, legehal og wellness holder lukket om vinteren. 

Ferielejligheder ved Hvidbjerg Strand

16188 09
16188 08
16188 15

Nyd en ferie tæt på stranden i en lækker og moderne luksus ferielejlighed på 50 m2. Lejlighederne i stueetagen råder over en stor terrasse med plads til at nyde solen og havets brusen. De øvrige lejligheder har balkon og fra øverste etage er der flot panorama view ud over Vesterhavet. Book en ferielejlighed her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

OBS: Bemærk venligst, at badeland, legehal og wellness holder lukket om vinteren. 

Villaer ved Hvidbjerg Strand

16188 25
16189 16
16186 37

De akitektonisk smukke villaer på 85 m2, har brændeovn og spa på terrassen. De har direkte adgang til den skønne bade- og børnevenlige sandstrand. Som gæster i villaerne har I gratis adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter, badeland og legeland samt alle andre faciliteter. Det er tilladt at grille, og hund er er tilladt. Book en strandvilla her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

OBS: Bemærk venligst, at badeland, legehal og wellness holder lukket om vinteren.