Ferielejligheder i Blåvand - tæt på by og strand

Efter en lang dag med dejlige oplevelser er det rart at komme hjem til en hyggelig og veludstyret ferielejlighed. 

Lejligheder er både egnede til miniferie og en uge eller længere, og mange steder er ankomst- og afrejsedage fleksible og ikke begrænset til lørdage. I en ferielejlighed kan I føle jer hjemme i højere grad end fx på et hotel. I har alt ved hånden og mulighed for at spare lidt på udgifterne, hvis I vælger at spise hjemme en eller flere dage. Har I børn eller hund er det også rart at kunne spise hjemme. 

Vi har seks skønne beliggenheder og adskillige lejligheder at vælge imellem: Kallemærsksvej 3A-3D, Blåvandvej, Horns bjerge, Toldbodvej, Vandflodvej og Vesterhavsparken.

Kallemærskvej 3A-3D

Nybyg
503 Kallesmærskvej

Byggeår 2017

Super lækre 4-personers huse i centrum af Blåvand. Lige bag Blåvand Torv og ved indgangen til Blåvand byskov er der opført 4 sammenhængende lejligheder. 

Husene er på 83 m², der er absolut veldisponerede, og har alle fornødenheder til både kortere og længere ophold. Med ca. 50 meter til Blåvand Torv kan beliggenheden ikke blive mere downtown. Faciliteterne i husene gør, at vi har valgt at døbe dem "Torvesuiterne". Kom selv og oplev, hvorfor. 

Book Hus 500 - Book Hus 501 - Book Hus 502 - Book Hus 503 


Ferielejligheder på Blåvandvej

Maptest
Faelles
49Udefra

Centralt beliggende lejligheder med kort afstand til by og strand

Med en base i en ferielejlighed på Blåvandvej har du det perfekte udgangspunkt for et kortere eller længere ophold i Blåvand. Hovedgadens mange butikker ligger lige uden for døren ligesom der er kort afstand til en af Danmarks bedste strande og når det uundgåelige besøg på områdets største og mest interessante attraktion, Tirpitz-museet, skal aflægges, kræves der også kun kondi til et par kilometers natursti-gåtur.

Nummer 14A

Disse 3 lejligheder har en super central beliggenhed – kun et slasket amatørstenkast fra hovedgaden. Lejlighederne er holdt i lyse og imødekommende farver og rummer 2 dejlige soveværelser + alkove, samt en dejlig stue og et stort åbent køkken-alrum. Alle lejligheder har endvidere både spa og sauna. Udenfor er en hyggelig lukket terrasse.

Book Hus 406 - Book Hus 027 - Book Hus 241 

Nummer 19

66 m² hyggelig lejlighed med perfekt beliggenhed i forhold til hovedgaden i Blåvand. Lejligheden er velindrettet med et dejligt soveværelse + et ekstra værelse med en enkelt seng. Herudover er der et stort køkken i direkte sammenhæng med stuen. Hyggeligt og praktisk – downtown Blåvand C. – så er det sagt…

Book Hus 345

Nummer 49

I den østlige ende af Blåvand Hovedgade ligger denne fantastiske ”hotelsuite”i 2 plan til 4 personer. Lejligheden er på 73 m² og har alle nødvendige fornødenheder. Her er go’ plads, dejlige møbler og senge, 2 lækre vestvendte terrasser både i stueplan og på første sal. Ja, det er faktisk umådeligt svært, at finde noget, at sætte en finger på. Tirpitz-museet er i gåafstand – ligesom afstanden til både Hvidbjerg Strand og hovedgaden kan regnes i småtingsafdelingen. Lækker, lækker, lækker!!! 

Book Hus 490

Nummer 28i

Ca. 50 meter fra Torvet i Blåvand ligger denne lille hyggelige lejlighed til 2 personer Lejligheden er på 45m² og rummer et stort soveværelse, et fint badeværelse, en køkkenniche samt en stue.  Foran huset er en ca. 30 m² stor, lukket, flisebelagt og vestvendt terrasse.  Dette er en ideel base for et kortere ophold i Blåvand – med en beliggenhed -lige midt i det hele 😊

Book Hus 494

Flere billeder fra lejlighederne på Blåvandvej

027 1 Etage
241 Terrasse 2
027 Koekken

Ferielejligheder på Fyrvej

493 Fyrvej 23 B ude
493 Fyrvej 23 B køkken

Fyrvej 23B

I den vestlige ende af byen, ca. 400 m. fra SPAR og ca. 650 m. fra stranden ligger denne fine lejlighed til 6 personer. Lejligheden har et stort lækkert Master-bedroom samt to øvrige soveværelser. Herudover byder lejlighedens 88 m² på et køkken, badeværelse, spisestue og stue en suite. Ejer renoverede lejligheden op til 2018-sæsonen, så det vil med garanti blive en endnu dejligere base for to eller flere dages ferie i Blåvand. 

Book hus 493

Flere billeder fra Fyrvej

493 Fyrvej 23 B stue
493 Fyrvej 23 B spisestue
493 Fyrvej 23 B sovevaerelse

Ferielejligheder på Horns Bjerge

Terrasse
Udefra

Skønne huse der har det hele

I den vestlige ende af Blåvand by, med ca. 100 m. til indkøb og 800 m. til stranden ligger disse dejlige lejligheder. Lejlighederne er på 94 eller 124 m² og har plads til 4-6 personer. Selvom lejlighederne udefra ser nogenlunde ens ud er de naturligvis forskelligt indrettede og malede indvendig. Kig billederne grundigt igennem og find din egen favorit. Disse lejligheder er alle på vores bestseller-liste. De er hyggelige og ligger centralt og egner sig perfekt som base for op til 6-personers kortere eller længere ferie i Blåvand.,

Book Hus 441 - Book Hus 391 - Book Hus 460 - Book Hus 269 - Book Hus 486 - Book Hus 478 - Book Hus 243 - Book Hus 293 - Book Hus 294

Flere billeder fra Horns Bjerge

Stue
Kokken2
Spa

Toldbodvej 19D

Ude
Terrasse

Gul rose

Ca. 200 meter fra torvet og hovedgaden i Blåvand ligger ”de 4 roser”. Denne lejlighed er ”gul rose” og den byder på 49 hyggelige m² – med plads til 4 personer. ” Alle 4 roser er meget populære og efterspurgte – både p.g.a. beliggenheden, prisen og de hyggelige rammer. Det dejlige og lukkede terrasse-område er bare et ekstra plus ved denne lejlighed. Her får du ikke hele buketten, men en enkelt flot og langstilket ”gul rose”.

Book Hus 470

Rød rose

Den anden rose i vores buket på Toldbodvej er ”Rød rose”. Afstanden til hovedgaden i Blåvand ca. 350 m. og afstanden til Hvidbjerg Strand er ca. 600 m. Rød rose byder på 52 m² hygge med 4 sovepladser, et lille hyggeligt og intimt fælles køkken/alrum/stue. I den lukkede gårdhave er der havemøbler og en lille sandkasse – og på den store grund, som deles med de andre ”Blå, hvid og gul rose” er der bl.a. En stor gynge. Rød rose er garant for charme, hygge og dejlig central beliggenhed. En rød rose går man aldrig fejl af – og det gør man heller ikke i dette tilfælde!!!

Book Hus 506

Flere billeder fra Toldbodvej

Kojeseng
Kokken
Seng

Vandflodvej 2

Balkon
Ude

Velindrettede og moderne feriehuse 

På Vandflodvej, ca 300 m. fra Torvet i Blåvand ligger disse meget populære lejligheder på 92 m² i to plan. Lejlighederne har plads til 6 personer og er med 2 badeværelser, sauna og spa – samt to dejlige terrasser plus en lækker balkon. Hvis I kigger billederne af lejlighederne igennem, vil I kunne forstå, hvorfor de er så populære blandt vore gæster og hvorfor der er så mange som vender tilbage til disse lejligheder år efter år. De er hyggelige og velindrettede og ligger perfekt for en kortere ferie i Blåvand, hvor Tirpitz-musset f.eks. skal undersøges nærmere, eller for en længere dase-ferie.

Book Hus 106 - Book Hus 176 - Book Hus 431 - Book Hus 443

Flere billeder fra Vandflodvej

Spa
Seng
Kokken

Vesterhavsparken

Ude
Terrasse

Maksimal frihed og komfort

I sammenhæng med Blåvand Kro, hvorfra vi (Feriekompagniet) slår vores folder, ligger ”Vesterhavsparken”, som består af i alt 43 lejligheder i 4 forskellige størrelser. Fra Vesterhavsparken er der ca. 100 m. til SPAR og til starten af den lange butiks-hovedgade i Blåvand - og med kun ca. 800 m. til Blåvand Strand, kan lejlighederne også sagtens være base for en strandferie. Lejlighederne er meget populære og efterspurgte og kan bookes for både ultrakorte og meget lange ferier. Mange af vore gæster vender tilbage til Vesterhavsparken 3,4 og 5 gange om året, fordi det er en hyggelig og central base for en Blåvandferie. Prøv dem – og I vil vide hvorfor!!! Læs mere om miniferie i Blåvand. Det er ikke tilladt at ryge i ferielejlighederne.

Blåvand ferielejlighed type A - 27 m²

629 Vesterhavsparken 29 Køkken
629 Vesterhavsparken 29 Badeværelse
629 Vesterhavsparken 29 Stue

Ferielejligheden type A er 27 m² stor og indeholder: i dobbeltseng/sovesofa i stuen, køkkenafdeling og badeværelse med bruser/WC

Book lejlighed 629 - Book lejlighed 633 - Book lejlighed 637

Blåvand ferielejlighed type B - 53 m²

Bl 640 Stue
BL 640 Sovevaerelse
BL 640 Koekken

Ferielejligheden type B er 53 m2 stor og indeholder: 4 Sengepladser (en af dem er en sovesofa), stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads og soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Lejligheden indeholder endvidere badeværelse med bruser/WC.

Book lejlighed 630 - Book lejlighed 632 - Book lejlighed 634 - Book lejlighed 638 - Book lejlighed 640 - Book lejlighed 642

Blåvand ferielejlighed type C - 62 m²

Bl 639 Koekken
BL 639 Sovevaerelse
Bl 639 Stue

Ferielejlighederne af type C er 62-72 m² store og indeholder: 4 Sengepladser, stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 værelse med store køjesenge og badeværelse med bruser/WC. 

Book lejlighed 628Book lejlighed 631 - Book lejlighed 635 - Book lejlighed 636 - Book lejlighed 639 - Book lejlighed 643

Blåvand ferielejlighed type D - 90 m²

BL 607 Stue
Bl 607 Terrasse
Bl 607 Stue V Trappe

Ferielejlighederne af type D er 90 m² i 2 plan og har i alt 6 sengepladser. I stueetagen findes: spisestue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med spa, bruser/WC, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 3 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge samt gæstetoilet. Der er gratis internet i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at lejlighed 610 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 601 - Book lejlighed 603 - Book lejlighed 605 - Book lejlighed 607 - Book lejlighed 609 - Book lejlighed 610 - Book lejlighed 621 - 

Book lejlighed 623 - Book lejlighed 627

Blåvand ferielejlighed type E - 130 m²

Bl 604 Sovevaerelse
BL 604 Lejl E
Bl 604 Koekken

Ferielejlighederne af type E udgør 130 m² i 2 plan huser 8 Sengepladser. I stueetagen indeholder lejligheden: stue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med sauna og spa, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 4 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, ekstra gæstebadeværelse med bruser/WC. Der er gratis internetadgang i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at lejlighed 606, 611 og 624 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 602 - Book lejlighed 604 - Book lejlighed 606 - Book lejlighed 608 - Book lejlighed 611 - Book lejlighed 613 - Book lejlighed 624


Hvidbjerg ferielejligheder og villaer

16186 32
16186 09

Luksus i vandkanten

I Hvidbjerg Strand finder I 24 helt nyopførte luksus ferielejligheder og 23 villaer. Begge dele ligger helt utroligt dejligt i første klitrække ned til det smukke Vesterhav, og her er ikke sparet på noget. Både ferielejligheder og villaer er meget smagfuldt indrettet, holdt i i nordiske farver og materialer, og som gæst har man adgang til alle faciliteter i Hvidbjerg Strand - både wellness, badeland og legeland. Lige om hjørnet finder I stedets dejlige nye restaurant, Høfde 4, hvor køkkenet er baseret på nordiske og franske traditioner. Book ferielejlighed eller villa her.

OBS: Bemærk venligst, at badeland holder lukket om vinteren. 

Ferielejligheder ved Hvidbjerg Strand

16188 09
16188 08
16188 15

Nyd en ferie tæt på stranden i en lækker og moderne luksus ferielejlighed på 50 m2. Lejlighederne i stueetagen råder over en stor terrasse med plads til at nyde solen og havets brusen. De øvrige lejligheder har balkon og fra øverste etage er der flot panorama view ud over Vesterhavet. Book en ferielejlighed her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

OBS: Bemærk venligst, at badeland holder lukket om vinteren. 

Villaer ved Hvidbjerg Strand

16188 25
16189 16
16186 37

De akitektonisk smukke villaer på 85 m2, har brændeovn og spa på terrassen. De har direkte adgang til den skønne bade- og børnevenlige sandstrand. Som gæster i villaerne har I gratis adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter, badeland og legeland samt alle andre faciliteter. Det er tilladt at grille, og hund er er tilladt. Book en strandvilla her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

OBS: Bemærk venligst, at badeland holder lukket om vinteren. 

Leder du efter andre gode sommerhustilbud?


Se alle tilbud

False - HouseDetailsPage - Frontpage