Juleferie

Tag en pause fra juleræset og hold jul i Blåvand ved Vesterhavet

Ved Blåvand Strand kan I holde juleferie med hele familien. Smid julegaverne, flæskestegen og børnene bag i bilen og kør til Blåvand Strand. Her finder I ro, fred og gammeldags julestemning, når det er bedst. Husk kalenderlyset – I kan hurtigt glemme tid og sted!

Mærk naturen og julestemningen ved Vesterhavet

Gå en tur i en af de mange skove og kom i julestemning blandt sneklædte nåletræer. Tag grankogler og grankviste med hjem til feriehuset og lav jeres egen juledekoration. Flet julehjerter, syng julesange og bag småkager – præcis som I plejer derhjemme, men med mere ro og tid til hinanden.

Tag en rask sneboldkamp i vinterlandskabet, kælk i klitlandskabet eller byg en snemand. I kan bygge ham på stranden med udsigt over Vesterhavet eller ved sommerhuset, så han kan tilbringe julen med jer.

Har I glemt rødkålen eller mangler I at shoppe de sidste julegaver, kan I besøge Blåvands forretninger. Her kan I købe alt fra specialiteter og dagligvarer til tøj og sko. Drik en kop varm kakao med flødeskum og skumfiduser og lav jeres egen juleslikkepind hos Blåvand Bolcher, inden I tager tilbage til sommerhuset og fortsætter julehyggen.

Vil I også nyde naturskønne Blåvand Strand og hinanden i et feriehus i juleferien? Psst… I løbet af december er der flere julearrangementer på Ho Kro, fx juletræsfest for børn.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

False - HouseDetailsPage - Frontpage