Juleferie

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag en pause fra juleræset og hold jul i Blåvand ved Vesterhavet

Ved Blåvand Strand kan I holde juleferie med hele familien. Smid julegaverne, flæskestegen og børnene bag i bilen og kør til Blåvand Strand. Her finder I ro, fred og gammeldags julestemning, når det er bedst. Husk kalenderlyset – I kan hurtigt glemme tid og sted!

Find et sommerhus til juleferien
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Mærk naturen og julestemningen ved Vesterhavet

Gå en tur i en af de mange skove og kom i julestemning blandt sneklædte nåletræer. Tag grankogler og grankviste med hjem til feriehuset og lav jeres egen juledekoration. Flet julehjerter, syng julesange og bag småkager – præcis som I plejer derhjemme, men med mere ro og tid til hinanden.

Tag en rask sneboldkamp i vinterlandskabet, kælk i klitlandskabet eller byg en snemand. I kan bygge ham på stranden med udsigt over Vesterhavet eller ved sommerhuset, så han kan tilbringe julen med jer.

Har I glemt rødkålen eller mangler I at shoppe de sidste julegaver, kan I besøge Blåvands forretninger. Her kan I købe alt fra specialiteter og dagligvarer til tøj og sko. Drik en kop varm kakao med flødeskum og skumfiduser og lav jeres egen juleslikkepind hos Blåvand Bolcher, inden I tager tilbage til sommerhuset og fortsætter julehyggen.

Vil I også nyde naturskønne Blåvand Strand og hinanden i et feriehus i juleferien? Psst… I løbet af december er der flere julearrangementer på Ho Kro, fx juletræsfest for børn.