Sommerhus i Jegum - aktiv ferie i smuk natur

Nær Henne strand ligger det skønne sommerhusområde Jegum.

I dette område er der anlagt 11 km naturstier, der inviterer til gå- og cykelture for hele familien.

Ved Søvig bæk finder I desuden et uspoleret naturområde, som er spændende året rundt. Området har legeplads for børn og en minizoo, der er åben store dele af året. I dette område er sommerhusene ofte af nyere stand, dog stadig til en god pris. Jegum ligger 21 km fra Blåvand. Jegum er godt placeret i forhold til de omkringliggende strande. Inden for ca 20 km afstand ligger både Blåvand, Vejers, Grærup, Børsmose og Henne Strand. Shopping er som regel også en del af ferien, der kan vi anbefale en tur til Blåvand eller Hennes hovedgader. De er fyldte med hyggelige, spændende specialforretninger.

Men en ferie i Jegum giver også mulighed for at holde sig aktiv i selve området. Der er mulighed for at spille tennis eller minigolf. De fleste sommerhuse er i Jegum tilmeldt Oksbøl badeland, se når du booker om dit hus også er tilmeldt. I skal bare medbringe husnøglen for at få adgang og der er ca 5 min kørsel til Oksbøl.

  • Aktiviteter for børn
  • Naturstier
  • Minigolf og tennis
  • Butik og café

Book dit sommerhus til ferien i Jegum her

Bl188
Bl341

Dagligvareindkøb, hyggeligt marked og sjove oplevelser for børnene

Jegum butik
Jegum
Jegum marked

Midt i Jegum ligger der en lille købmand, hvor I kan foretage de mest nødvendige indkøb til sommerhusferien. I de tilstødende lokaler ved købmanden finder I også et spillerum. Dagligvarer kan også købes i den nærliggende lille by, Vrøgum, eller i Super Brugsen i Oksbøl henholdsvis 3 og 6 km væk fra Jegum. Når I holder ferie i sommerhus i Jegum er der masser af sjove og spændende oplevelser for børnene. Besøg f.eks. den lækre legeplads med hoppepuder, gynger, svævebane og meget mere, hvor børnene kan få lov til at udfolde sig motorisk. Her finder I også indhegnede arealer, hvor der om sommeren går geder, som børnene har lov til at klappe. Når sulten melder sig, kan I nyde jeres medbragte madpakker i de opstillede hytter med borde og bænke. Holder I ferie i Jegum om sommeren, kan vi anbefale det ugentlige marked på pladsen i juli måned, hvor der sælges alt fra legesager og tøj til elektronik og nipsgenstande.

Dejlig sø ved Nøddelunden med mulighed for en sejltur

Jegum
Jegum
Jegum

Jegum byder på fantastiske naturomgivelser og der er gode muligheder for at nyde en dejlig gåtur på de mange små stier i området. Går man en tur ad Nøddelunden i Jegum, finder man bl.a. en skøn, lille sø med opstillede bænke. I sommerhalvåret ligger der et par gummibåde til fri afbenyttelse i søen. Brug af bådene er på eget ansvar og redningsveste kan rekvireres i centret.False - HouseDetailsPage - Frontpage