Strande

Vesterhavet er helt særligt ved Vestjyllands kyst

Blåvand Strand

Blåvand Strand kan deles op i en nord- og sydstrand. Ved nord møder I klitlandskaber, der giver mulighed for læ, mens sydstranden er særligt børnevenlig takket være Horns Rev, der strækker sig 40 km ud i havet. Her er vandet lavt, bølgerne stille og sandstranden perfekt til sandslotte.

Vejers Strand

På Vejers Strand har I mulighed for at tage bilen med helt ned til vandkanten. På sydsiden af stranden er biler nemlig tilladt, mens nordstranden er bilfri.
Stranden er en rigtig god badestrand med hvidt sand, gyder og hedelandskab i skøn forening.

Henne Strand

Henne Strand er endnu en af Vesterhavets brede sandstrande med høje, hvide klitter. Stranden er rasteplads for tusinder af trækfugle.
Bag Henne Strand ligger Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan plukke bær og nyde skovens smukke farver.

Grærup Strand

Grærup Strand ligger ved et mindre sommerhusområde. Her er ikke mange besøgende, og I har nogle dage mulighed for at nyde stranden helt for jer selv. Naturen er uspoleret og et besøg værd, hvis I vil have et pusterum.

Børsmose Strand

I Børsmose finder I en flad, hvid sandstrand med høje klitter, der giver god mulighed for at finde læ. Stranden er velbesøgt og gæsterne tæller både på- og afklædte. Bilen kan køres helt ned på stranden i den sydlige halvdel.

False - StandardPage - Frontpage