Blåvand Kro – et sted med atmosfære

Blåvand Kro ligger smukt i hjertet af Blåvand ved det brusende Vesterhav.

Bygningen, der med sin gamle stil og stråtag ligner et eventyr, dateres fra det sidste århundrede, ca. 1885 og er senere i 1998 genopbygget på ny.

Den charmerende Blåvand Kro bygning huser i dag Feriekompagniets kontor. Her sidder vores personale altid klar til at tage godt imod jer og give jer den bedste start på ferien i Blåvand. Vi hjælper jer gerne med eventuelle spørgsmål og gode tips til ferien qua vores lange erfaring og lokale kendskab til området. Blot 900 m fra Blåvand Kro ligger den dejlige badestrand og i den anden retning finder man den hyggelige butiksgade med et stort og varieret udvalg af butikker. 

Ferielejligheder i Blåvand by - blot 900 m fra stranden

Bl 628 Udefra
Bl 607, Lejlighed 7 Blåvand kro
BL 639 Udefra

Mange af vores gæster forbinder Blåvand Kro med de skønne ferielejligheder beliggende på samme adresse midt i Blåvand by og kun 900 meter fra stranden. Ferielejlighederne er det perfekte valg, hvis man ønsker valgfri ankomst- og afrejsedag samt mulighed for at booke et miniferieophold på helt ned til 2 dage. Der er mulighed for at vælge mellem 4 forskellige størrelser af ferielejligheder på henholdsvis 53 m2, 62 m2, 90 m2 og 130 m2 - alle beliggende i skøn og charmerende stråtækt bygning. Nogle af lejlighederne tillader husdyr og det koster ikke ekstra at have hunden med. Lejlighederne er udstyret med rummelige, indhegnede terasser, hvilket gør det ekstra praktisk for ferien med hund eller små børn. Indkøbsmulighederne ligger også lige om hjørnet - kun 100 m væk ligger Spar, hvor der kan handles og købes morgenbrød. Selvom lejlighederne ligger centralt placeret midt i Blåvand by er omgivelserne rolige og naturen ligger lige om hjørnet. Lejlighederne har gratis trådløst internet og rengøring er inkluderet i prisen.

False - HouseDetailsPage - Frontpage