Aktiv Sommer Blåvand

Feriekompagniets historie tager sin begyndelse i 1999.
Dengang hed det Aktiv Sommer Blåvand og hørte til på Hvidbjerg Strand Camping.
Det var fortrinsvis huse omkring campingpladsen der blev lejet ud.
Også på daværende tidspunkt fik sommerhusgæsterne tilbud om at benytte badelandet på campingpladsen.
Det blev dog hurtigt for stort et projekt for campingpladsen at håndtere udlejningen.

Die ”hyggelige” Dänen

I 2003 Indledte vi derfor et samarbejde med Die ”hyggelige” Dänen i Vejers. Vi havde de samme ideer omkring, hvordan sommerhusudlejning skulle være; gæsten skulle være i fokus, bedre service uden for normal åbningstid, stort kendskab til lokalområdet m.m. Da Blåvand Kro kom til salg, flyttede vi kontoret dertil og navnet blev ændret til Die ”hyggelige” Dänen, Blåvand.

Blåvand Kro

Ferielejlighederne

Blåvand Kro blev genopbygget i 1997. De gamle bygninger var simpelthen for dårlige. I forbindelse med genopbygningen blev de ferielejligheder, som vi i dag udlejer med plads til 6-8 personer, etableret. De mindre ferielejligheder med plads til 2-4 personer blev etableret tilbage i 1988.

Feriepartner Blåvand

I 2005 indtrådte vi i Feriepartner som Feriepartner Blåvand med 145 huse og er blevet markedsført herigennem frem til 2015. I forbindelse med udtrædelsen af Feriepartner, skiftede vi til vores nuværende navn, Feriekompagniet Blåvand.

 

Nordsee Holidays

Sammen med 7 andre lokale og selvstændige udlejningsbureauer langs den jyske vestkyst indtrådte Feriekompagniet i 2016 i Nordsee Holidays. Tanken bag Nordsee Holidays var at skabe en hjemmeside med en masse relevant indhold om de oplevelser man kunne få langs den jyske vestkyst. Hvis siden herudover kunne fungere som en fælles bookingportal for de medvirkende bureauer, ville det være en behagelig sidegevinst.

Siden etableringen i 2016 har Nordsee Holidays’ hjemmeside kontinuerligt blevet udbygget så siden medio 2021 indeholder mere end 100 siders relevant tekst (på dansk og tysk) om attraktive oplevelser langs Vestkysten – og flere sider kommer hele tiden til. I takt med at Nordsee Holidays-siden således er blevet mere og mere relevant at henvise til, for diverse søgemaskiner, kan vi konstatere, at håbet om en fælles bookingportal ligeledes er blevet indfriet. Medio 2021 kan Nordsee Holidays-siden således tilbyde ferieophold i ca. 1.700 huse, samt mulighed for camping og hotelophold. Nordsee Holidays er blevet voksen og har fået en betydelig plads i markedet – både pga. spændende og relevant tekstindhold og set stort udvalg i sommerhuse m.m.