Blåvand Zoo

Kom tæt på dyrene i din ferie

Hos Blåvand Zoo kan du udleve din drøm om at klappe en kamel eller se flotte hvide løver blive fodret. 

En dag i Blåvand Zoo er et hit for hele familien! Blåvand Zoo har omkring 400 dyr fordelt på 80 arter. Heriblandt mindre ”klappedyr” som kalve, ponyer, geder og kaniner. Desuden kan I her, som det eneste sted i Danmark, se hvide løver og røde kæmpekænguruer.

Det er tilladt at medbringe sin hund i Blåvand Zoo, så hele familien, inklusiv den firbenede ven, kan få sig en sjov og hyggelig oplevelse i parken. 


Tag et smugkig ind i Blåvand Zoo og se dyrene...

 

Blåvand Mini Zoo

En dag i Blåvand Zoo er en dag fuld af sjove, flotte og interessante dyr. Blåvand Zoo har åbent året rundt, og I kan derfor altid planlægge en tur forbi den, hvis I er heldige at holde jeres ferie i Blåvand og omegn. Der er dagligt fodringer, fremvisninger og aktiviteter som f.eks. ponyridning, så I kan kombinere en stille dag med sjove aktiviteter og en masse lærerig information om parkens dyr. Derfor er en tur i Blåvand Zoo en oplevelse for hele familien, da underholdning, læring og afslapning kan forenes i en skøn kombination. 

Hvis I har I små børn med i parken, og det er hårdt at komme rundt på de små ben, eller I bare har en masse oppaking med, kan I med fordel låne en af de gratis trækvogne, der er til rådighed i parken. Det er helt i orden at medbringe sin egen madpakke, der må nydes overalt i parken på de opsatte bænke og sågar også i cafeteriet. Det kan være, at I vil have den ultimative afslappende dag, og derfor ikke har smurgt madpakke - så kan I besøge cafeteriet, hvis I bliver lækkersultne. Her tilbydes der mad og drikke i form af pommes fritter, is, toast, pizza, kaffe, øl, sodavand og kage.  

Hvis børnene er hurtigt færdige med frokosten, så er der flere legepladser og legeredskaber fordelt rundt i parken, som de kan brænde krudt af på, mens de venter på, at de voksne får drukket deres kaffe færdig. Legepladserne kan også bruges til en lille pause mellem alle dyrene, eller hvis hele flokken skal på toilettet. Der er mange muligheder for at få en dejlig og sjov dag i Blåvand Zoo, og I kan læse meget mere om alle detaljer lige her!

Blåvand By 

Når I har oplevet alle de skønne dyr i Zoo'en, eller hvis vejret bare ikke er til at opholde sig udendørs i en dyrepark, så er det altid en mulighed at tage til Blåvand By og se sig om efter nogle gode butikker at shoppe regntøj, gummistøvler eller noget helt andet i. Så kan I forberede jer til at tage i Blåvand Zoo en anden dag på jeres ferie. I kan nyde en stille og rolig frokost på en af byens restauranter, eller I kan handle ind til et lækkert aftenmåltid, som I kan tilberede ude i feriehuset, når I kommer tilbage. 

Blåvand by er en hyggelig by, der emmer af feriestemning og hyggelige aktiviteter i de små gader og butikker. Udover Blåvand Zoo så er det også muligt at besøge Blåvand Badeland, som tilbyder mindst lige så mange sjove timer i selskab med hele familien. Hos gæst hos Feriekompagniet får I i udvalgte perioder hele 25% rabat på entré til badelandet! Læs mere om Blåvand Badeland her og begynd allerede nu at planlægge jeres aktive ferie for både børn og voksne i Blåvand. 

Blåvand Zoo

Blaavand Zoo Kænguru
Blavand Zoo løve
Blåvand Zoo

Blåvand Zoo rabat

Som gæst i et af vores sommerhuse får I gratis entre for ét barn* i følge med en betalende voksen.

Blåvand Zoo åbningstider

Blåvand Zoo holder åbent alle årets dage, så der er aldrig nogen undskyldning for ikke at tage et smut i parken. 

Fra d. 1/3 - d. 31/9 har parken åbent fra 10 - 18.

Fra d. 1/10 - 28/2 har parken åbent fra 10 - 16. 

Blåvand Zoo årskort

Hvis I bliver bidt af at komme i Blåvand Zoo, så er det en god ide at købe et årskort. Med et årskort kan I besøge parken alle dage om året - 365 dage! Dermed kan I altid komme et smut i parken, når I holder ferie i et af vores feriehuse, og I er sikret underholdning til hele familien. Børn fra 0-2 år er altid gratis i parken, børn fra 3-11 år kan komme i Zoo i et helt år for kun 150,- og voksne kan købe et årskort til nette sum af 300 ,-. Det er en god og billig måde at sikre ferien med sjov og glæde til alle aldre og interesser. 

Adresse

Øster Hedevej 1
6857 Blåvand
Tlf: +45 75 27 91 77
Læs mere om Blåvand Zoo

*Gratis entre for ét barn pr hus.

Lækre sommerhuse i Blåvand!

Bl 013
Hus 344 Svinget

Billig ferie i Blåvand

Når I har besluttet jer for at holde ferien ved Vesterhavet, så er vores anbefaling naturligvis at se mod Blåvand! Hos os i Feriekompagniet udlejer vi året rundt lækre, charmerende og autentiske sommerhuse, der alle danner rammen om en vellykket vesterhavsferie med alt, hvad der hører sig til. Listen over ting der gør vores smukke område til en eftertragtet helårsdestination er lang, men vores dejlige natur, Vesterhavets terapeutiske væsen og de utroligt mange spændende aktiviteter og attraktioner ligger klart i toppen. Derfor arbejder vi også hele tiden hårdt for at kunne tilbyde jer sommerhuse, der lever op til den høje standard, som Blåvand om omegn har. Hos os kan I leje sommerhuse til enhver lejlighed og enhver familiekonstellation. Store luksussommerhuse med tilhørende spa og pool eller de helt små, ståtækte træhuse, der kun lige rummer det mest nødvendige - det er smag og behag. Dog kan næsten alt lade sig gøre, når ferien går til Blåvand, og vi står altid klar til at hjælpe jer både på vores kontor på hovedgaden og selvfølgelig online, hvor I kan se vores store udvalg og blive fristet af vores mange gode tilbud.


Når I er faldet for jeres drømmehus, så er der ikke andet tilbage, end at finde en periode, som I ønsker at holde ferie i og så få booket i en fart. Højsæsonerne er populære, og flere og flere af vores stamkunder vælger efterhånden at bestille deres næste ferie lige, når de er kommet hjem. Det sikrer dem, at deres foretrukne hus eller beliggenhed er til rådighed, så de kan holde ferie præcis, som de ønsker. Derfor skal I heller ikke vente for længe, når I først har besluttet jer for, at ferien skal gå til Blåvand. I kan løbende tjekke vores gode tilbud som for eksempel Last Minute tilbuddene og krydse fingre for, at jeres foretrukne hus er et af de udvalgte i tilbudskategorien.


Udover et besøg i Blåvand Zoo, så er der mange lærerige og spændende aktiviteter, som kan give jeres ferie et ekstra skub, og være med til at gøre den til en af de helt uforglemmelige, som I vil kunne tale sammen om i familien i mange år frem.

Gå på opdagelse i vores mange sommerhuse her, og begynd allerede nu, at drømme jer væk til en ferie med hav, natur og skønne oplevelser!

False - HouseDetailsPage - Frontpage