Covid-19

Covid-19 information 
Du kan trygt leje et sommerhus hos os. 
Vi har indført ekstra forholdsregler ift. rengøring og ekstra afspritning i sommerhusene. 
Du er ligeledes dækket ind under de normale vilkår for afbestilling. Læs mere her.

Ferie i skønne Blåvand

Blåvand, Danmarks vestligste punkt, er kendt for sine brede, hvide sandstrande og sin fantastisk skønne natur, som man som gæst altid er tæt på. Derfor er Blåvand også et af de mest attraktive feriehusområder i Danmark - og med rette.

I Blåvand er I både langt fra det hele og alligevel tæt på alt det, som en feriegæst kunne drømme om i ferien. Naturen omkring Blåvand er noget helt specielt og præget af grønne skove, sandede klitter og et rigt dyrliv, der i skønt samspil skaber en idyllisk feriestemmning.

Området er meget familievenligt med masser af oplevelser og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, hyggelige spisesteder og butikker.

I kommer ikke til at kede jer i Blåvand! 

  • Børnevenlig strand
  • Dejligt byliv
  • Paradis for ravsamlere
  • Smuk natur

Vælg mellem ca. 550 sommerhuse i Blåvand og omegn


Se video-introduktion til Blåvand

Blavand
Blåvand Lys

Familieferie med masser af sjove oplevelser

Blavand BadeLand Karl Emil

Blåvand Badeland

Blåvand Zoo

Blåvand Zoo

Uanset vejr og vind kan I altid holde badeferie i Blåvand. Besøg f.eks. Blåvand Badeland, hvor I kan forlyste jer med spabad, vandrutsjebaner og Skandinaviens eneste underjordiske grotte. For de allermindste er der soppebassin og vandtemperaturen ligger på 30 grader i alle bassiner.

Blåvand Zoo er helt klart også et besøg værd, når I holder sommerhusferie i Blåvand. Her kan ungerne virkelig få en på opleveren! I parken finder I omkring 300 dyr fordelt på 75 arter og der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Kalve, ponyer, geder og kaniner står klar til at blive kælet og klappet og for dem der tør, kan man også få lov at holde en slange. Læs mere om Blåvand Zoo og Blåvand Badeland ovenfor eller få inspiration til flere oplevelser ved Blåvand her.

Hyggelige spisesteder og dejlige madoplevelser

Restaurant
BFR3
Cafe Pia

Uanset om I ønsker selv at diske op med et fantastisk frokostbord hjemme i sommerhuset, eller I gerne vil slippe for at lave aftensmad og i stedet nyde et lækkert måltid mad ude i byen, er mulighederne mange i Blåvand.

I kan f.eks. købe dejlig frisk fisk hos fiskemanden, nybagt brød hos bageren og snuppe lækker ost og vin fra Hr. Skov med hjem til frokosten. Leder I efter en god familierestaurant, kan I besøge Acqua Blu, der bl.a. serverer mere end 60 forskellige retter - herunder bl.a. pizza og lasagne. Blåvand Fiskerestaurant er bestemt også et besøg værd! Her serveres frisk fisk købt direkte på fiskeauktion i Hvide Sande og Esbjerg.

Glem ikke at besøge Blåvand Bolcher, hvor hele familien kan overvære bolcheproduktionen og nyde en lækker is i den store cafe. I kan selvfølgelig også købe de håndlavede bolcher med hjem.

Tag på shopping i Blåvands mange mode- og specialvarebutikker

Hr Skov
Vores Verden
Slagter Theilgaard

Blåvand er en skøn ferieby beliggende lige ud til Vesterhavet. Du er omgivet af skov, hede, strand og vand og kan handle alt, du har brug for, i Blåvands specialforretninger og dagligvarebutikker.

Blåvand by har med tiden udviklet sig til at være en moderne handelsby med alt, hvad et shoppehjerte kan ønske sig. Her finder du både butikker med tøj, sko og legetøj i kendte mærkevarer og specialbutikker med brugskunst, unikatøj, delikatesser og smykker.

Husk, at I som boende gæster hos Feriekompagniet får 10 % rabat på et kæmpe udvalg af LEGO i Vores Verden i Blåvand Strand.

Tag på badeferie ved vores børnevenlige, bilfri sandstrand

Sommer på stranden
Forår lille
Aftenbadning

Blåvand har en af Europas reneste, brede og hvide sandstrande, der er omgivet af Vestkystens karakteristiske klitter, heder og plantager. Her er Blå Flag, og den 16 kilometer lange sandstrand indbyder både til afslapning og aktiviteter for hele familien.

Hvis I drømmer om en badeferie, men ikke ønsker at rejse den lange vej til Sydens sol, så er Blåvand et rigtig godt alternativ. I får den dejligste feriestemning, gode forhold og det hele i skønne Danmark.

Syddelen af Blåvand Strand er særligt børnevenlig grundet Horns Rev, der gør vandet lavt og dækker for de største bølger. På norddelen af stranden er det muligt at finde læ i de mange klitlandskaber. Der er dog mange flere strande i omegnen af Blåvand. 

Læs mere om strandene her, og find jeres yndlingsstrand.

Sommerhusferie midt i klitterne tæt på dejlig badestrand

Luftfoto Blavand
Pige på vej på stranden


Ferieområder ved Blåvand

Der er mange dejlige ferieområder omkring Blåvand, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste ferie. 

False - HouseDetailsPage - Frontpage