Sommerhus i Blåvand - ferie et stenkast fra Danmarks bedste strand

Sommerhusområdet Blåvand Strand ligger ved Danmarks vestligste punkt.

Her finder I et skønt feriested med lange brede sandstrande, dansk skov og lokalt byliv i skøn forening.

Blåvand er et af de mest attraktive feriehusområder i Danmark, og det bl.a. pga. sin brede sandstrand og den fantastisk skønne natur. Man er både langt fra det hele og alligevel tæt på alt det, man kunne drømme om i sommerhusferien. Naturen omkring Blåvand er noget helt spiecielt, grønne skove, klitter, en bred sandstrand og et rigt dyrliv skaber en idyllisk feriestemmning. Området er meget familievenligt, med masser af oplevelser og arktiviteter for børn, hyggelige spisesteder og butikker. 

  • Børnevenlig strand
  • Dejligt byliv
  • Paradis for ravsamlere
  • Smuk natur

Sommerhusferie midt i klitterne tæt på dejlig badestrand

blåvand
Pige på stranden

Vælg mellem knap 400 sommerhuse i Blåvand og omegn

Familieferie med masser af sjove oplevelser

Badeland i Blåvand

Blåvand Badeland

Blåvand Zoo

Blåvand Zoo

Uanset vejr og vind kan I altid holde badeferie i Blåvand. Besøg f.eks. Blåvand Badeland, hvor I kan forlyste jer med spabad, vandrutsjebaner og Skandinaviens eneste underjordiske grotte. For de allermindste er der soppebassin og vandtemperaturen ligger på 30 grader i alle bassiner. I kan endda opnå 25 % rabat på indgangsbilletten ved leje af udvalgte sommerhuse hos Feriekompagniet. Blåvand Zoo er helt klart også et besøg værd, når I holder sommerhusferie i Blåvand. Her kan ungerne virkelig få en på opleveren! I parken finder I omkring 300 dyr fordelt på 75 arter og der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Kalve, ponyer, geder og kaniner står klar til at blive kælet og klappet og for dem der tør, kan man også få lov at holde en slange. Læs mere om Blåvand Zoo og Blåvand Badeland ovenfor eller få inspiration til flere oplevelser ved Blåvand her.

Hyggelige spisesteder og dejlige madoplevelser

Restaurant
Chhat
Cafe Pia

Hvadenten I ønsker selv at diske op med et fantastisk frokostbord hjemme i sommerhuset, eller I gerne vil slippe for at lave aftensmad og i stedet nyde et lækkert måltid mad ude i byen, er mulighederne mange i Blåvand. I kan f.eks. købe dejlig frisk fisk hos fiskemanden, nybagt brød hos bageren og snuppe lækker ost og vin fra Hr. Skov med hjem til frokosten. Leder I efter en god familierestaurant, kan I besøge Acqua Blu, der bl.a. serverer mere end 60 forskellige retter - herunder bl.a. pizza og lasagne. På Blåvand Kro, Horns Bjerge 4 finder I en dejlig restaurant med stort udvalg til priser der passer enhver pengepung. Blåvand Fiskerestaurant er bestemt også et besøg værd! Her serveres frisk fisk købt direkte på fiskeauktion i Hvide Sande og Esbjerg. På Chhat Food & Wine Bar kan I nyde et måltid mad med udgangspunkt i de lokale kvalitetsråvarer.
Glem ikke at besøge Blåvand Bolcher, hvor hele familien kan overvære bolcheproduktionen og nyde en lækker is i den store cafe. I kan selvfølgelig også købe de håndlavede bolcher med hjem.

Se video-introduktion til Blåvand

Blåvand
Blåvand Lys

Tag på shopping i Blåvands mange mode- og specialvarebutikker

Hr Skov
Vores Verden
slagter

Blåvand er en skøn ferieby beliggende lige ud til Vesterhavet. Du er omgivet af skov, hede, strand og vand og kan handle alt, du har brug for, i Blåvands specialforretninger og dagligvarebutikker. Blåvand by har med tiden udviklet sig til at være en moderne handelsby med alt, hvad et shoppehjerte kan ønske sig. Her finder du både butikker med tøj, sko og legetøj i kendte mærkevarer og specialbutikker med brugskunst, unikatøj, delikatesser og smykker.  Husk, at I som boende gæster hos Feriekompagniet får 10 % rabat på et kæmpe udvalg af LEGO i Vores Verden i Blåvand Strand.

Tag på badeferie ved vores børnevenlige, bilfri sandstrand

sommer
forår
badning

Blåvand er en af Europas reneste, brede og hvide sandstrande, der er omgivet af Vestkystens karakteristiske klitter, heder og plantager. Her er Blå Flag, og den 16 kilometer lange sandstrand indbyder både til afslapning og aktiviteter for hele familien. Syddelen af Blåvand Strand er særligt børnevenlig grundet Horns Rev. Læs mere om strandene her.