Kom tæt på dyrene i din ferie

Hos Blåvand Zoo kan du både prøve at klappe en kamel og se de flotte hvide løver blive fodret.

En dag i Blåvand Zoo er et hit for hele familien! Blåvand Zoo har omkring 400 dyr fordelt på 80 arter. Heriblandt mindre ”klappedyr” som kalve, ponyer, geder og kaniner. Desuden kan I her, som det eneste sted i Danmark, se hvide løver og røde kæmpekænguruer.

Det er tilladt at medbringe sin hund i Blåvand Zoo, så hele familien, kan få sig en sjov og hyggelig oplevelse i parken.

Tag et smugkig ind i Blåvand Zoo og se dyrene..

Blåvand Mini Zoo

En dag i Blåvand Zoo er en dag fuld af sjove, flotte og interessante dyr. Blåvand Zoo har åbent året rundt, og I kan derfor altid planlægge en tur forbi, hvis I er heldige at holde ferie i Blåvand og omegn. Der er daglige fodringer, fremvisninger og aktiviteter som f.eks. ponyridning, så I kan kombinere sjove aktiviteter og en masse lærerig information om parkens dyr. En tur i Blåvand Zoo er en oplevelse for hele familien - her er masser af underholdning, dejlige områder, hvor der kan hygges og slappes af og oven i købet mulighed for at lære noget undervejs. 

Hvis I har små børn med i parken, kan I låne gratis trækvogne. I kan også medbringe jeres egen madpakke, der er nemlig bænke rundt omkring i hele parken og sågar også i cafeteriet, hvor det medbragte mad kan nydes. Det kan være, at I vil have den ultimative afslappende dag, og derfor ikke har smurt madpakke - så kan I besøge cafeteriet, hvis I bliver lækkersultne. Her tilbydes der mad og drikke i form af pommes fritter, is, toast, pizza, kaffe, øl, sodavand og kage.  

Hvis børnene er hurtigt færdige med frokosten, så er der flere legepladser og legeredskaber fordelt rundt i parken, som de kan brænde krudt af på, mens de venter på, at de voksne får drukket deres kaffe færdig. Legepladserne kan også bruges til en lille pause mellem alle dyrene, eller hvis hele flokken skal på toilettet. Der er mange muligheder for at få en dejlig og sjov dag i Blåvand Zoo. Besøg Blåvand Zoo her

Blåvand By

Hvis I har lyst til at se mere af Blåvand, eller vejret bare ikke er til at opholde sig udendørs i en dyrepark, så er det altid en mulighed at gå en tur i Blåvand By Her er rigtig mange gode butikker uanset om du er på jagt efter regntøj og gummistøvler eller modetøj, lækkert interiør til boligen eller lokal kunst. I kan også nyde en stille og rolig frokost på en af byens restauranter, eller handle ind til et lækkert aftenmåltid i en af byens mange dagligvareforretninger, som I kan tilberede ude i feriehuset, når I kommer tilbage. 

Blåvand by er en hyggelig by, der emmer af feriestemning og hyggelige aktiviteter i de små gader og butikker. Udover Blåvand Zoo så er det også muligt at besøge Blåvand Badeland, som tilbyder mindst lige så mange sjove timer i selskab med hele familien. Som gæst hos Feriekompagniet får I i udvalgte perioder hele 25% rabat på entré til badelandet! Læs mere om Blåvand Badeland her og begynd allerede nu at planlægge jeres aktive ferie for både børn og voksne i Blåvand. 

Blåvand Zoo åbningstider

Blåvand Zoo holder åbent alle årets dage, så der er aldrig nogen undskyldning for ikke at tage et smut i parken. 

Fra d. 1/3 - d. 31/9 har parken åbent fra 10 - 18.

Fra d. 1/10 - 28/2 har parken åbent fra 10 - 16. 

Blåvand Zoo årskort

Hvis I bliver bidt af at komme i Blåvand Zoo, så er det en god ide at købe et årskort. Med et årskort kan I besøge parken alle dage om året - 365 dage! Dermed kan I altid komme et smut i parken, når I holder ferie i et af vores feriehuse, og I er sikret underholdning til hele familien. Børn fra 0-2 år er altid gratis i parken.

Adresse

Øster Hedevej 1
6857 Blåvand
Tlf: +45 75 27 91 77
Læs mere om Blåvand Zoo