Blåvand Kro – et hus med sjæl

 

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Feriekompagniet holder til i Blåvand Kro

Blåvand Kro ligger smukt i hjertet af Blåvand ved det brusende Vesterhav.

Blåvand Kro blev bygget på Horns Bjerge 4 tilbage i 1885 og har fungeret som kro indtil 2011. I en periode delte Feriekompagniet bygningen med Blåvand Kro, men i dag huser den charmerende bygning  Feriekompagniets kontor. Her sidder vores personale altid klar til at tage godt imod jer og give jer den bedste start på ferien i Blåvand. Vi hjælper jer gerne med eventuelle spørgsmål og gode tips til ferien qua vores lange erfaring og lokale kendskab til området. Blot 900 m fra Blåvand Kro ligger den dejlige badestrand og i den anden retning finder man den hyggelige butiksgade med et stort og varieret udvalg af butikker. 

Ferielejligheder i Blåvand by - blot 900 m fra stranden

Mange af vores gæster forbinder Blåvand Kro med de skønne ferielejligheder beliggende på samme adresse midt i Blåvand by og kun 900 meter fra stranden. I dag kalder vi lejlighederne, som tidligere hørte til Blåvand Kro, for Vesterhavsparken.

Ferielejlighederne er det perfekte valg, hvis man ønsker valgfri ankomst- og afrejsedag samt mulighed for at booke et miniferieophold på helt ned til 2 dage. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser af ferielejligheder på eksempelvis 53 m², 62 m², 90 m² og 130 m² - alle beliggende i skøn og charmerende stråtækt bygning. Nogle af lejlighederne tillader husdyr. Lejlighederne er udstyret med rummelige, indhegnede terrasser, hvilket gør det ekstra praktisk for ferien med hund eller små børn. Indkøbsmulighederne ligger også lige om hjørnet - kun 100 m væk ligger Spar, hvor der kan handles og købes morgenbrød. Selvom lejlighederne ligger centralt placeret midt i Blåvand by er omgivelserne rolige og naturen ligger lige om hjørnet. Lejlighederne har gratis trådløst internet og rengøring er inkluderet i prisen.

Søg lejligheder
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.