Nytårsferie

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold nytårsaften i nye omgivelser ved Blåvand Strand

Trænger I til en getaway efter julen? Blåvand ligger langt fra hverdagen og alligevel tæt på alt, I skal bruge for at holde en minderig nytårsaften. Om I har planer om en storslået aften, hvor hele venneflokken er med, eller I vil have en stille aften i sofaen, så finder I optimale muligheder for det i Blåvand. På den anden side af nytåret er Vesterhavet det perfekte sted at lade batterierne op på ny, inden I kan påbegynde jeres nytårsfortsæt, når I igen vender tilbage til hverdagen.

Tag nytårshatten og kransekragen med til Blåvand Strand og hop ind i det nye år midt på stranden.

Book sommerhuset til nytårsferien nu
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhuse til enhver fest

En nytårsaften kan tage sig ud på mange måder. Nogen foretrækker en stille aften med dem, de har nærmest, og andre glæder sig til skåle i champagne til Dronningens nytårstale, mens de har deres store kjoler og jakkesæt på til anledningen.

Uanset hvilken type I er, så er der et hav af sommerhuse på den jyske vestkyst, som taler direkte ind i netop jeres præferencer. Er det den store fest, som er målet, så skal I tage et kig på vores store sommerhuse. Her er der plads til minimum 10 gæster, som alle kan tage del i festen om aftenen. I dagene op til nytåret kan I gå og forberede sammen, og på de første stille dage i det nye år kan I sammen komme til hægterne igen. Er en stille aften derimod målet, så har vi også mangle huse målrettet dette. Er det blot dig og din partner, så kan et sommerhus med udendørs jacuzzi være oplagt. Her kan I få en nytårsaften med romantikken i højsædet.

Slut året med et koldt gys

På årets sidste dag skal vi tage afsked med det år, der er gået. En oplagt måde at gøre det på er ved at hoppe i bølgen blå. Gennem de senere år er det blevet en mere og mere populær tradition, og ved Blåvand har det udviklet sig til at være lidt af en folkefest. Her mødes lokale såvel som turister til en fællestur i Vesterhavet for efterfølgende at skåle i champagne. Det får adrenalinen til at pumpe, og I er nu helt klar til at springe ind i det nye år med fornyet energi.

Få smagen af Blåvand på nytårsbordet

Hvad stiller man på bordet en nytårsaften? Og vil I selv stå for at kreere festmåltidet, eller er I mere til at bestille udefra? 

Vælger I selv at hoppe i sommerhusets køkken for at svinge med kokkeknive, gryder og fade, så byder Blåvand strand på en lang række af specialbutikker, hvor I vil finde råvarer i topkvalitet. For mange er nytårstorsken en tradition, og den kan I finde hos Blåvand Fiskebutik. Er I mere til at servere et godt stykke kød på bordet mellem serpentiner, bordbomber og konfetti, så skal I ligge vejen forbi Slagter Theilgaard. Hos Hr. Skov finder I alle de delikatesser, I kan forestille jer, som alle er nøje udvalgte fra forskellige mikroproducenter.

Er I mere til at slappe af på aftenen, så kan I også vælge at bestille en gourmet menu fra eksempelvis Ho Kro eller Hr. Skov (kontakt restauranten angående tidsfrist) til at tage med hjem, eller køre til Esbjerg og nyde en lækker nytårsmenu på en af restauranterne.

Et hundevenligt nytår

En nytårsaften i byen byder tit på mange indtryk. Rigtig mange indtryk. Det byder på fulde mennesker, råb, dans og ikke mindst fyrværkeri. Er man ca. 60 cm høj, har fire ben og en hale der logrer, så er det dog sjældent en sjov aften. Hvis du er hundeejer, kan det derfor være en god idé at booke et sommerhus hen over nytåret. Flere af vores sommerhuse ligger langt væk fra alt, og I kan derfor komme sikkert ind i det nye år, helt uden at I bliver skræmt fra vid og sans. Både jer på to og på fire ben.

Oplev fyrværkeriet fra stranden

Når klokken nærmer sig midnat, og det bliver tid til at fyre fyrværkeri af, skal I have tændstikkerne og sikkerhedsbrillerne med ned på stranden. Det er ikke tilladt at fyre med fyrværkeri ved feriehusene pga. brandfare, men det gør ikke oplevelsen dårligere. Ved stranden kan I nemlig nyde fyrværkeriet eksplodere ud over det store mørke Vesterhav. Det er en speciel oplevelse at se raketterne sætte kurs mod stjernerne til lyden af bølgerne, der skyller op på stranden. Er I på stranden i god nok tid, så kan I endda hoppe ind i det nye år fra klitterne.

De første dage i det nye år

Den 1. januar føles hovedet måske lidt tungt. Heldigvis har Blåvand en kur, der er svær at finde bedre. I et sommerhus kan I nemlig tage alting i lige præcist jeres tempo. Her kan I gå en lang tur ved vandet og mærke, hvordan det friske havsalte Vesterhavet og vinden nærmest virker helbredende på selv de værste tømmermænd. Når I vender tilbage til sommerhuset, er I frie til at smide jer på sofaen til skihop eller en god film. I de efterfølgende dage kan I nyde jeres sidste del af ferien, inden at I igen siger goddag til hverdagen.