Nytårsferie

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold nytårsaften i nye omgivelser med familie og gode venner ved Blåvand Strand

Trænger I til en getaway? Blåvand Strand ligger langt fra hverdagen og alligevel tæt på alt, I skal bruge for at holde en dejlig nytårsaften. Tag nytårshatten og kransekragen med til Blåvand Strand og hop ind i det nye år midt på stranden.

I kan handle ind i Blåvands mange butikker og kreere nytårsmenuen i feriehusets køkken eller bestille en gourmet menu fra eksempelvis Ho Kro eller Hr. Skov (kontakt restauranten angående tidsfrist) til at tage med hjem. Pynt feriehuset op med serpentiner, knallerter og balloner og hold en fest! Vil I hellere slippe for borddækning og opvask, kan I køre til Esbjerg og nyde en lækker nytårsmenu på en af restauranterne.

Når klokken nærmer sig midnat, og det bliver tid til at fyre fyrværkeri, skal I have tændstikkerne og sikkerhedsbrillerne med ned på stranden. Det er ikke tilladt at fyre med fyrværkeri ved feriehusene pga. brandfare. Ved stranden kan I desuden hoppe ind i det nye år fra klitterne og nyde fyrværkeriet med udsigt over det store Vesterhav.

Den 1. januar er hovedet måske lidt tungt. Det er ikke noget, den friske vesterhavsluft ikke kan klare. Gå en tur ved havet og sørg så for, at have køleskabet fyldt op, til når I kommer tilbage til sommerhuset for at spise nytårsfrokost.

Book sommerhuset til nytårsferien nu
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.