Nytårsferie

 

 

Hold nytårsaften i nye omgivelser ved Blåvand Strand

Trænger I til en getaway efter julen? Blåvand ligger langt fra dagligdagen og alligevel tæt på alt, I skal bruge for at holde en fantastisk nytårsaften. Om I har planer om en storslået aften, hvor hele venneflokken er med, eller I vil have en stille aften på sofaen, så finder I optimale muligheder for det i Blåvand.

Vesterhavet er det perfekte sted at lade batterierne op og nyde den sidste tid på året, inden diverse nytårsfortsætter skal overholdes, og hverdagen vender tilbage igen.

Tag nytårshatten og kransekragen med til Blåvand Strand og hop ind i det nye år midt i den skønne natur.

Book sommerhuset til nytårsferien nu
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhuse på den jyske vestkyst til enhver fest

En nytårsaften kan tage sig ud på mange måder. Nogen foretrækker en stille aften med dem, de har nærmest, og andre glæder sig til at klæde sig festligt på og skåle i champagne til Dronningens nytårstale.

Uanset hvilke typer I er, så er der helt sikkert et af vores sommerhuse, som taler direkte ind i netop jeres præferencer. Er det den store fest, som er målet, så skal I tage et kig på vores store sommerhuse. Her er der plads til minimum 10 gæster, som alle kan tage del i festen om aftenen. I dagene op til nytåret kan I gå og forberede i fællesskab, og på de første stille dage i det nye år kan I sammen komme til hægterne igen. Er en stille aften derimod målet, så har vi også mange huse målrettet dette. Er det blot dig og din partner, så kan et sommerhus med udendørs jacuzzi være oplagt. Her kan I få en nytårsaften med romantikken i højsædet.

Slut året med et koldt gys

På årets sidste dag skal vi tage afsked med det år, der er gået. En oplagt måde at gøre det på er ved at hoppe i bølgen blå. Vinterbadning er blevet en populær aktivitet de seneste år, og ved Blåvand har det til nytår udviklet sig til at være lidt af en folkefest. Her mødes lokale såvel som turister til en fællestur i Vesterhavet for efterfølgende at skåle i champagne. Det kolde gys får adrenalinen til at pumpe, og gør jer helt klar til at springe ind i det nye år med fornyet energi.

Få smagen af Blåvand på nytårsbordet

Hvad stiller man på bordet en nytårsaften? Og vil I selv stå for at kreere festmåltidet, eller er I mere til at bestille udefra? 

Vælger I selv at hoppe i sommerhusets køkken for at svinge med kokkeknive, gryder og fade, så byder Blåvand strand på en lang række af specialbutikker, hvor I vil finde råvarer i topkvalitet. For mange er nytårstorsken en tradition, og den kan I finde hos Blåvand Fiskebutik. Er I mere til at servere et godt stykke kød på bordet mellem serpentiner, bordbomber og konfetti, så skal I lægge vejen forbi Slagter Theilgaard. Hos Hr. Skov finder I alle de delikatesser, I kan forestille jer, som alle er nøje udvalgte fra forskellige mikroproducenter.

Er I mere til at slappe af på aftenen, så kan I også vælge at bestille en gourmet-menu fra eksempelvis Ho Kro eller Hr. Skov (kontakt restauranten angående tidsfrist) til at tage med hjem eller køre til Esbjerg og nyde en lækker nytårsmenu på en af byens mange restauranter.

Et hundevenligt nytår er et nytår i sommerhus

Mange hunde bryder sig absolut ikke om nytåret. De færreste områder slipper for bulder og brag i dagene omkring nytårsaften. Sådan er det ikke i Blåvand, her er det nemlig kun tilladt at fyre krudt af på stranden kl. 24.00. Hvis du er hundeejer, kan det derfor være en rigtig god idé at booke et sommerhus herude hen over nytåret. Flere af vores sommerhuse ligger langt væk fra alt, og I kan derfor komme sikkert ind i det nye år, helt uden at I bliver skræmt fra vid og sans. Både jer på to og på fire ben.

Oplev fyrværkeriet fra stranden

Når klokken nærmer sig midnat, og det bliver tid til at fyre fyrværkeri af, skal I have tændstikkerne og sikkerhedsbrillerne med ned på stranden. Det er ikke tilladt at fyre med fyrværkeri ved feriehusene pga. brandfare, men det gør ikke oplevelsen dårligere. Ved stranden kan I nemlig nyde fyrværkeriet eksplodere ud over det store mørke Vesterhav. Det er en speciel oplevelse at se raketterne sætte kurs mod stjernerne til lyden af bølgerne, der skyller op på stranden. Er I på stranden i god nok tid, så kan I endda hoppe ind i det nye år fra klitterne.

De første dage i det nye år

Den 1. januar føles hovedet måske lidt tungt. Heldigvis har Blåvand den bedste kur. I sommerhuset kan I nemlig tage alting i jeres helt eget tempo. I kan starte med at sove længe og efter morgenmaden gå en lang tur ved vandet. Det salte Vesterhav og den friske vind kan nærmest virke helbredende dagen efter en festlig aften.