Pinseferie

 

 

Oplev foråret og humøret springe ud i Blåvand

Hold pinseferie ved Blåvand Strand. Her kan i opleve forårets komme fra alle ledder og kanter; blomsterne i skovbunden, knopperne på træerne, dyrelivet ved stranden og de første lune solstråler på terrassen. En pinseferie i sommerhus kan noget helt specielt fordi årstiden er så smuk i vores del af Danmark. Sommeren er på vej og det kan typisk mærkes på planteliv, dyreliv og ikke mindst feriegæsterne, der nyder tiden sammen ved Vesterhavet.

I et feriehus hos os i pinsen, kommer du til at få masser af plads omkring dig, både på lands og til vands. Der er højt til loftet og masser af luftrum til drageflyvning eller andre hobbyer, som der skal nydes nu hvor tiden endelig er til det. Så tag et kig på vores store udvalg af hyggelige eller moderne sommerhuse i pinsen, alt efter dit ønske, og book din næste pinseferie hos os.

Book sommerhus i Blåvand til pinsen nu
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sjove oplevelser ved Blåvand i pinsen

Blåvand Strand bugner af tilbud og aktiviteter til hele familien. Tag på shopping i den hyggelige by som byder på tøjbutikker, caféer, restauranter og meget mere. Området er kendt for sine lækre spisesteder og delikatessebutikker, hvor I kan nyde frokosten eller købe med hjem til frokostbordet i feriehuset. I pinsen er der ofte frokost- og aftenarrangementer på nogle af de lokale spisesteder. Tjek fx Ho Kro eller Hr. Skov.

Blåvand ligger smukt og tæt på stranden, og derfor kan pinsen selvfølgelig også bruges på utallige dukkerter i Vesterhavet, nogle mere kølige end andre, afhængigt at vejret. Hvis du er til de mere lune svømmeture, kan du hoppe i bassinet i badelandet i stedet.

Vil I se Vestjylland, er Blåvand Strand et godt udgangspunkt. Kør til Varde Miniby og se miniatureudgaven af Varde, til den enestående Ribe Domkirke eller til Givskud Zoo eller Legoland. Området bugner af steder, hvor hele familien kan få en sjov og minderig dag.

Foråret og pinsen betyder også loppemarkeder. Se Markedskalenderen for information om loppemarkeder i eller omkring Blåvand.

Efter endnu en skøn dag i Blåvand Strand kan I nyde solnedgangen med tæppe og madpakke på stranden eller med en grillet bøf – eller frisk fisk – ved jeres sommerhus. Husk, I altid kan låne en grill af os hos Feriekompagniet helt gratis.

Og husk så at slappe af og mærke roen og stemningen ved Blåvand Strand. En pinseferie giver dig mulighed for at oplade krop og sind, og bruge kvalitetstid sammen med dem, du holder af.

Dit hjem væk fra hjemmet - også i pinseferien

Når du vælger at bruge penge og dyrebare feriedage på at holde ferie med din elskede familie er det vigtigt at du ikke går ned på det, som betyder meget for dig. Det kan være at komforten skal være i top i et moderne feriehus, sådan at I har de helt samme muligheder, som I jeres hjem derhjemme. Sommetider ønsker man jo bare at føle sig hjemme. Andre gang prioriterer man måske at holde en ferie, der adskiller sig fra den følelse man har i sit eget hjem. Det kan være at huset godt må have lidt mere charme og være lidt finurligt, så man kan bruge ferien på at gå på opdagelse i huset. Eller måske er det beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, som er det eneste du synes betyder noget. Når du holder pinseferie og tager væk fra hjemmet for at nyde en dejlig pinse i dejligt selskab, skal du sørge for at vælge et feriehus, der kan danne rammerne om den type ferie, som du ønsker. Vi ønsker dig en god søgning i vores skønne udvalg af sommerhuse til pinsen.