Pinseferie

Oplev foråret og humøret springe ud i Blåvand

Hold pinseferie ved Blåvand Strand. Her kan i opleve forårets komme fra alle ledder og kanter; blomsterne i skovbunden, knopperne på træerne, dyrelivet ved stranden og de første lune solstråler på terrassen.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag.
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse"
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Sjove oplevelser ved Blåvand i pinsen

Blåvand Strand bugner af tilbud og aktiviteter til hele familien. Tag på shopping i den imponerende gågade, spil gratis minigolf* på den grønne udendørs bane eller tag en dukkert – om det skal være en kølig dukkert i Vesterhavet eller en lun svømmetur i et badeland er op til jer. Området er desuden kendt for sine lækre spisesteder og delikatessebutikker, hvor I kan nyde frokosten eller købe med hjem til frokostbordet i feriehuset. I pinsen er der ofte frokost- og aftenarrangementer på nogle af de lokale spisesteder. Tjek fx Ho Kro eller Hr. Skov.

Vil I se Vestjylland, er Blåvand Strand et godt udgangspunkt. Kør til Varde Miniby og se miniatureudgaven af Varde, til den enestående Ribe Domkirke eller til Givskud Zoo eller Legoland. Området bugner af steder, hvor hele familien kan få en sjov og minderig dag.

Foråret og pinsen betyder også loppemarkeder. Se Markedskalenderen for information om loppemarkeder i eller omkring Blåvand.

Efter endnu en skøn dag i Blåvand Strand kan I nyde solnedgangen med tæppe og madpakke på stranden eller med en grillet bøf – eller frisk fisk – ved jeres sommerhus. Husk, I altid kan låne en grill af os hos Feriekompagniet helt gratis.

Og husk så at slappe af og mærke roen og stemningen ved Blåvand Strand.

*Gratis for 1 person pr hus pr dag.

False - StandardPage - Frontpage