Golfrejse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Golfferie i Blåvand

Med en golfferie i Blåvand, får du den perfekte mulighed for at kombinere din passion for golf med en afslappende ferie i et af Danmarks mest naturskønne områder. Blåvand er et fantastisk rejsemål, der taler lige til hjertet af den entusiastiske golfspiller, der sætter pris på både kvalitetsgolf men også smukke omgivelser og ro til fordybelse. 

Blåvand og omegn er beriget med en række fremragende golfbaner, der vil udfordre dit spil og give dig gode muligheder for at teste nye teknikker og udstyr af. Fælles for de golfbaner, du finder i vores område, er at de er placeret i rolige omgivelser, hvor du blandt andet får fornøjelsen af det rå klitlandskab og den til tider friske Vestenvind, der giver en ekstra dimension til dit spil. Det er oplagt at tage gode venner med på en golfrejse til Blåvand - I kan få glæde af golfspillet uanset, om I er garvede spillere eller nybegyndere. 

Læs anmeldelser fra vores golf-glade gæster

Vi lejede et sommerhus i fire dage (Blåvand).

Lidt ældre sommerhus som var I fint stand, rent og alting fungerede perfekt (WiFi,TV, køkken, elektrisk dørlås osv.)

Golf: vi spillede golf alle dage i Blåvand og Varde. Greenfee blev printet ud, efter vi indtastede en kode - ingen problemer.

Golfbanen Varde/Blåvand får fire stjerner

Mad får fire stjerner

Og vi mødte kun mennesker som var flinke og hjælpsomme

Vi kommer igen

__________________

Martin

Vi havde 3 overnatninger i Blåvand i april måned. Vi valgte FERIEKOMPAGNIET, da de giver fri golfspil på 3 baner i området – Varde og Blåvandshuk golfklub samt Outrup golfklub (9 huller)

Vi spillede i Blåvandshuk og Varde. 2 gode og forskellige baner med spændende udfordringer – uanset hvilket handicap du spiller til. Hyggelig stemning i klubberne og hjælpsomt personale.

FERIEKOMPAGNIET gør det nemt at booke ophold og der er mange forskellige sommerhuse/ferielejligheder at vælge imellem.

Vi fik løbende info fra FERIEKOMPAGNIET, så vi var aldrig i tvivl om, at der var tjek på tingene. I informationen blev vi mødt af smilende og hjælpsomt personale.

Lejligheden var rigtig fin og alt var pænt, rent og i orden.

Vi nød også lange traveture ved vandet og den hyggelige stemning omkring forretningerne i Blåvand.

Vi kan varmt anbefale området og FERIEKOMPAGNIET

_____________________

Merete Giver og Keld Meisner

I bededagsferien var vi så heldige at være inviteret til konfirmation i Oksbøl gamle præstegård med min brors familie med overnatning.

Sikke nogle skønne rammer. til en familiefest.

Og vi benyttede os af det flotte tilbud om gratis golf i Blåvandshuk. Sikke en flot bane med smuk natur. Vi blev modtaget af en meget venlig mand som hjalp os med at tjekke ind med vores rabatkode vi fik af feriekompagniet.

Og sluttede de 18 huller med middag i deres idylliske klubhus. Vi kan varmt anbefale både Oksbøl gamle præstegård og Blåvandshuk golfklub.

Fem ud af fem stjerner herfra, vi kommer igen!

____________________

Bodil og Thomas Juul Mikkelsen

Fordele som kunde hos Feriekompagniet

Vi har lavet en aftale med Blåvandshuk Golfklub, Outrup Golfklub og Varde Golfklub, der giver dig og dine medgolfspillere mulighed for at spille gratis golf, når bare I har booket et feriehus igennem os. Så er jeres største opgave, at beslutte hvilken golfbane I vil besøge på en given dag, og hvad resten af jeres ferie skal gå med - der er mange muligheder i Blåvand!

Du kan læse alle betingelser for gratis golf lige her og allerede nu planlægge, hvilken bane I skal besøge hvornår.

 

Vil du hjælpe os med at anmelde vores golfområder og modtage tre gode golfbolde?

Vi samler på personlige, aktuelle og gode faglige beskrivelser og anmeldelser af vores gæsters oplevelser ved et golf-ophold i Blåvand. Du kan læse nogle af dem på denne side eller golfweekend.

Har du har mod på at skrive en seriøs beskrivelse eller anmeldelse, som vi kan lægge op på vores hjemmeside og bruge i vores markedsføring, så belønner vi din indsats med tre golfbolde. Det eneste du skal gøre, er at skrive en lille tekst (75-100 ord) om din golfferie eller golfweekend og sende den den til tine@feriekompagniet.dk.

Se her, hvordan du gør

Sommerhuse til din golfferie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Golfferie med hele familien

At tage hele familien med på golfferie i Danmark, behøver ikke nødvendigvis kun at handle om golf. Der er et væld af fede oplevelser, som de ikke-golfinteresserede medlemmer af familien kan fornøje sig med, mens de der elsker golfspillet er på banerne. Hvis I booker et af vores fede aktivitetshuse, så får alle på ferien gode oplevelser med hjem i bagagen - det kan være en beliggenhed der er helt i top, pool eller spa. Uanset, så er der lagt i ovnen til en ferie, der taler til alle dele og til alle behov. Hvis vejret tillader det, så er de store naturområder åben for vandreture, cykelture eller måske skal I have en dag på hesteryg. Der er nok at lave i Blåvand - selvom man ikke spiller golf - så tag endelig hele familien med til en fantastisk ferie tæt på vandet og tæt på oplevelser. 

Golfweekend i Blåvand

En golfweekend i Blåvand er den perfekte mulighed for at komme ud i naturen og svinge køllerne - uden at bruge for meget tid væk fra hjemmet. En weekend med golf er en god chance for at fordybe dig i din passion for golf og få nogle dejlige oplevelser sammen med dine venner eller familie. Det eneste du skal gøre, er at pakke din golf bag og drage mod Blåvand - her er der højt til loftet, gode golfbaner og ikke mindst skønne sommerhuse, hvor I kan bruge eftermiddage og aftener i. 

Book dit golfophold allerede i dag.

Golfferie og wellnessophold

En lang dag på golfbanen kan godt give ømme lår og overarme. Det har vi heldigvis en løsning på. Du kan kombinere din golfferie hos os med et sommerhus med pool, spa og/eller sauna. Finder du et hus tæt på vandet, så er du samtidig sikret den fantastiske lyd af bølgernes brusen, mens du nyder en lun sommeraften på terrassen. Lige i nærheden finder du Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor du kan nyde behandlinger i deres wellnessafdeling eller deltage i saunagus.

Måske rejser du med en eller flere, der ikke nyder det grønne græs under golfskoene nær så meget som dig, så er der heldigvis god mulighed for at få både kulturelle og naturskønne oplevelser i vores område. Gå på opdagelse i de mange aktiviteter og attraktioner i og omkring Blåvand.