Golfweekend i Danmark

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Golfweekend ved Vesterhavet

Den fantastiske natur i Blåvand indbyder til udendørs aktiviteter, der lader dig mærke den friske og salte vind fra Vesterhavet og giver dig en oplevelse af at være i ét med det rå landskab. Golf er en de mest populære udendørs aktiviteter, vores gæster nyder godt af - og det kan du også komme til. Herunder kan du læse mere om golf i Blåvand, gratis greenfee og se det store udvalg af feriehuse til din golfferie eller golfweekend.

Bliv klogere på den historiske sport lige her!

Gratis golf på din ferie i Blåvand

Der er mange gode grunde til at booke et sommerhus hos os - en af dem er vores fordelagtige aftale med Outrup Golfklub, der giver alle vores gæster gratis adgang til golf. Samtidig har vi lavet en aftale med Blåvandshuk Golfklub og Varde Golfklub, der giver alle vores gæster, som er registrerede golfspillere, gratis adgang til klubbernes 18-hullers baner. 

Du kan læse alle betingelser for gratis golf lige her og lære de tre baner meget bedre at kende. 

Vi glæder os til at byde dig og din foretrukne golfmakker velkommen til Blåvand!

Ferie med golf
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Læs anmeldelser fra vores golf-glade gæster

Indledningsvis skal nævnes, at vores ophold i Blåvand via Feriekompagniet

har været en fornøjelse. Faktisk var beslutningen om at booke ferien herigennem udelukkende pga. det fantastiske golftilbud som var iberegnet prisen. Personalet har været yderst professionelle og ydet en helt fantastisk service. Ferielejligheden og spaen var også en fornøjelse efter golfrunderne.

 

Vi spillede golf i henholdsvis Varde og Blåvand. Begge steder blev vi mødt af venlige ansatte og fik spillet nogle gode runder. Vi vil dog specielt fremhæve banen i Varde som stod skarp og velplejet. Som deres koncept siger, så blev vi faktisk mødt med et smil da vi ankom. Vi spiste frokost der 2 gange og det var en rigtig god oplevelse. Banen i Blåvand ligger også fantastisk i naturskønne omgivelser med udsigt over Ho Bugt. Vi har spillet denne bane flere gange i de forgangne år. 

 

Vi var så begejstret, at vi valgt at booke et 3 dages ophold til næste år, da vi er meget begejstret over konceptet. Vi har allerede videndelt konceptet til en del bekendte som også spiller golf. 

_______________________

Familien Nygaard

I påsken havde jeg fornøjelsen at spille Blåvand golfklub, og det var en dejlig oplevelse.

Vi ankom til en imødekommende Pro, som hjalp os med registrering samt anvisning af driving range og 1. tee.

Driving range var i fin stand, med god plads til både de lange, og lidt skæve slag.

Åbningshullet tog os næsten ned til vandkanten, som ligger lige umiddelbart bag greenen.

De første 9 huller spilles i et åbent links-agtigt landskab, men ligeså snart man passerer grusvejen for at starte på de bagerste ni huller, skifter banen til en spændende, afvekslende og lidt smallere parkbane.

Vi afsluttede dagen med en kop kaffe i den hyggelige café, og vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

___________________________

Jesper Nielsen

Vi er en famile på 3 Allan, Kirstine og Julie, der igennem de sidste 14 år flere gange har holdt ferier i Blåvand, både forår, sommer og efterår. Vi har hver gang spillet golf i Blåvandshuk golfklub.

Vi har lejet sommerhus eller ferielejlighed gennem forskellige udlejnings bureauer også Feriekompagniet.

De sidste 2 gange vi har været i Blåvand, har vi ved vores ankomst til Feriekompagniets kontor, fået gratis greenfree vouchers, faktisk har vi haft mulighed for at spille gratis alle 3 eń gang pr dag, hvilket vi syntes er en utrolig flot gave at få.

Der er mange penge sparet og det har været virkelig gode oplevelser vi har haft på golfbanen, hvor man altid bliver mødt af imødekommende personale og venlige golfspillere.

Vi kommer helt sikkert igen.

______________________

Kirstine Søby Frandsen

Min mand og jeg er netop kommet hjem fra et skønt sommerhusophold incl. golf.

Det er anden gang vi har været der, og kan klart anbefale det. Varde golfbane er varieret og velholdt med flotte greens, servicen i klubhuset helt perfekt.

Blåvandshuk banen er speciel da de første 9 huller er i engen og bag 9 er i skoven, også her fik vi en virkelig god service i klubhuset. Outrup er fin, især for begyndere, også her var servicen fin.

Naturen omkring Blåvand er jo helt fantastisk, kommer gerne igen.. Tirpitz er også et besøg værd.

Vi fik en rigtig god service i feriekompagniet, hvor alt fungerede perfekt.

_______________________

Ove og Jette Jensen

Golfweekend tilbud

Vi har løbende gode tilbud en lang række af vores sommerhuse, og da alle vores gæster kan spille gratis hos Outrup Golfklub*, er det med at finde det hus, I bedst kan lide og få det booket til jeres næste ferie i Blåvand. Vi har alt fra 2 personers rabatter til vores meget populære Last Minute tilbud, der giver fordelagtige rabatter til de heldige! Find alle vores tilbud lige her og gå på jagt efter dit drømmehus - måske ligger det bare og venter på dig. 

*Læs mere om aftalen og betingelserne lige her

Vil du hjælpe os med at anmelde vores golfområder og modtage tre gode golfbolde?

Vi samler på personlige, aktuelle og gode faglige beskrivelser og anmeldelser af vores gæsters oplevelser ved et golf-ophold i Blåvand. Du kan læse nogle af dem på denne side eller golfweekend.

Har du har mod på at skrive en seriøs beskrivelse eller anmeldelse, som vi kan lægge op på vores hjemmeside og bruge i vores markedsføring, så belønner vi din indsats med tre golfbolde. Det eneste du skal gøre, er at skrive en lille tekst (75-100 ord) om din golfferie eller golfweekend og sende den den til tine@feriekompagniet.dk.

Se her, hvordan du gør