Golfophold i Danmark i naturskønne omgivelser

I Blåvand og de omkringliggende områder er der rig mulighed for, at man kan få stillet sin golflyst – helt gratis endda.

 

Gratis golf hos Blåvandshuk Golf

Vi ønsker at give jer, der tager i sommerhus i Blåvand og omegn muligheden for at få den perfekte golfoplevelse, mens I er på ferie.  

Vi har lavet en aftale med Blåvandshuk Golfklub, der giver alle vores gæster gratis adgang til golf. * 

Det er en oplagt mulighed for jer, der ønsker at kombinere en ferie i Blåvand, Ho og omegn med en masse timers golf. 

Her på siden vil vi forsøge at gøre jer klogere på, hvad det er for en golfoplevelse, I kan forvente jer, når I tager på golfferie i Danmark – og nærmere bestemt en golfferie i området omkring Blåvand. 

Betingelser:

Det betyder helt konkret, at alle betalende gæster i vores feriehuse får gratis adgang til at spille golf på alle tre baner ved Blåvandshuk Golfklub alle dage i løbet af ferien efter kl. 12:00. Indtil videre er dette gældende i resten af 2020 og 2021.

 

Sommerhuse til jeres golfophold

Hvorfor tage på golfophold i Danmark?

Der er mange grunde til, at man vælger at begynde at spille golf. Nogle gør det, fordi de føler, at det mindsker den stress, de oplever i hverdagen. At bevæge sig rundt på en golfbane midt i naturen kan give en ro, som man ikke finder så mange andre steder.  

Andre spiller golf for at møde nye bekendtskaber. Så er der dem, der er meget konkurrencemindede og hele tiden gerne vil udvikle sit spil – og sig selv – og her er golf den perfekte sportsgren. Der er altid elementer, man kan forbedre og små finjusteringer, man kan lave for at forbedre sit spil. Vælger man at gå banen fremfor at leje en buggy og køre banen rundt, får man samtidig en masse gode kilometer i benene og dermed en masse motion.   

Golfferie er i de seneste par år blevet en utrolig populær ferieform. Selvfølgelig først og fremmest for dem, der i forvejen flittigt spiller golf, men også for nysgerrige sjæle, der har fået øjnene op for golf og ønsker at prøve kræfter med den vanedannende sport.   

Der findes omkring 150.000 medlemmer i de danske golfklubber. 

Nogle vælger at tage på en ugelang golfferie i sommerhus, mens andre vælger et weekendophold. Det er helt op til jer og jeres præferencer.

 

Prøv et golf weekendophold med udfordrende baner

Hos Blåvandshuk Golfcenter finder man intet mindre end tre golfbaner. Banerne er først og fremmest kendetegnet ved de naturskønne omgivelser.

Så ønsker I at prøve kræfter med golfbaner midt i naturen med den flotteste udsigt til Ho Bugt? Så er det Blåvandshuk Golfklub, I skal besøge.

Bliv klogere her forneden.

 

Bliv klogere på banerne ved Blåvandshuk Golf

Først og fremmest er der banen med 18 huller, som naturligvis er godkendt af DGU. Denne bane er forbeholdt golfspillere, som er registreret hos DGU. Her vil I opleve, at landskabet forandres, efterhånden som I spiller jer igennem de 18 huller. Det er med til at udfordre jer, og det understreger, at ingen af hullerne er ens.  

18-hullers golfbane midt i den skønneste natur

At Blåvandshuk Golfklub er beliggende midt i den skønneste natur, understreges også ved de naturlandskaber, man finder umiddelbart i nærheden af golfbanerne. I området finder man nemlig Naturpark Vesterhavet, der strækker sig over hele 22.500 hektar. Når I spiller jer igennem de 18 huller på banen, bør I bestemt ikke snyde jer selv for at stoppe op en gang i mellem og nyde den smukke udsigt ud over Ho Bugt og Esbjerg i det fjerne.

De første 9 huller af banen – ofte omtalt som ”Engen” – ligger i et åbent landskab med overblik, udsyn og med brede fairways. Samtidig er der rigeligt med søer, kanaler og grøfter, som gør, at man er tvunget til at præstere sit ypperste, hvis man skal ende med at stå som sejrherre, når man har rundet og færdigspillet det 18. hul.

De sidste 9 huller på banen ligger i et mere kuperet terræn i Ho Klitplantage i skovområder med læ, som igen gør, at I er nødt til at finde jeres absolut fornemste golfkundskaber frem for at klare jer flot igennem banen. Her vil I nemlig opleve smallere fairways, hvilket stiller større krav til præcisionen i jeres golfspil.

9-hullers pay and play baner

Uanset om du er nybegynder eller en meget erfaren golfspiller, så er det muligt at blive udfordret på banerne ved Blåvandshuk Golfklub.

Førnævnte bane 18 huller er som sagt forbeholdt spillere, som er registreret hos DGU. Men er man nybegynder og vil prøve kræfter med golf, er der dog også glimrende muligheder for det hos Blåvandshuk Golfklub.

Der er nemlig også adgang til to 9-hullers pay and play baner – især oplagt for nybegyndere, men også for den øvede spiller, der lige skal have finpudset et par udvalgte facetter af golfspillet.

Den ene af de to 9-hullers baner er beliggende i Klitplantagen, hvor der også er søer og kanaler, som giver spændende udfordringer for spillere på alle niveauer.

Den anden 9-hullers bane er beliggende på engarealet med udsigt til Ho Bugt. Her kan alle spillere på alle niveauer altså spille.

 

Se nærmere på golfbanerne ved Blåvandshuk

LVH 10671101
LVH 10671161

  

Hvad gør golfbanerne ved Blåvandshuk til noget specielt?

Noget af det, der virkelig får banerne ved Blåvandshuk Golfcenter til at skille sig ud fra så mange andre golfbaner, er de skønne naturomgivelser, som er med til at give en enorm ro, mens man spiller sig igennem banen.

Har man udelukkende brug for at få finpudset sit slag, så er der også en udslagsbane, hvor man kan stå og slå ud fra.

Tag på golfophold i Danmark fremfor i udlandet 

Det er ikke altid nødvendigt at rejse ud i den store vide verden for at få en golfoplevelse i verdensklasse.

Nogle gange skal man huske sig selv på, hvor fantastiske golfbaner vi egentlig kan bryste os af her i landet. Så i stedet for at drage mod udlandet for at spille golf, så kan en golfferie i Danmark helt klart anbefales.

I sidste ende er det altså også bare nemmere at smide golftasken i bilen og køre direkte til et sommerhus i Danmark, hvor de storslåede naturbaner findes et stenkast derfra, fremfor at man skal besvære sig med at transportere sit udstyr med sig til udlandet på en flyrejse.

Derfor kan et golfophold i Danmark være en oplagt ferieform og værd at prøve.

Andre anbefalelsesværdige baner til jeres golfophold

Varde Golfklub

Det er ikke kun ved Blåvandshuk Golfcenter, at I med fordel kan kaste jer ud i et spil golf, når I tager på golfophold i Vestjylland. En anden oplagt golfudfordring finder I ved Varde Golfklub og deres bane byder – ligesom Blåvandshuk Golfcenter – på en storslået, naturskøn golfoplevelse for både øvede og nybegyndere. Banen ligger i Varde Ådal – ikke langt fra selve Varde By.

Varde Golfklubs bane er designet som parkbane, og er man på udkig efter en udfordrende bane, kan banen her meget vel være i stand til at give jer det, også selvom hullerne måske ved første øjekast ikke syner af at være vildt svære. Men når først man kommer i gang med banen, vil man opleve, at den giver en masse interessante spilmæssige udfordringer.

Banen får ofte ros for at være utrolig velholdt med flotte, grønne fairways, både i foråret, om sommeren og i efterårsmånederne – kombineret med veltrimmede hurtige greens. Der kæles for detaljen, og det kommer til udtryk i form af knivskarp klipning af græsset på både selve banen og på de øvrige udendørsarealer ved golfklubben. Når banen er så velholdt og i så god stand, gør det også, at du har optimale muligheder for at folde dit spil ud og udvikle dine evner.

Banen er med til at give den ro i kroppen og det mentale pusterum midt i naturen, som mange netop spiller golf for at få.

Henne Golfklub

En anden golfklub, som i den grad også er et besøg værd, er Henne Golfklub. Banen ligger i et åbent landskab, hvor vestenvinden, der blæser ind over, kan være med til at give interessante udfordringer for spilleren.

Som en af de meget få steder i Danmark, spilles der hos Henne Golfklub på sommergreens året rundt.

Efterhånden som man spiller sig igennem banen, må man ikke snyde sig for at stoppe engang i mellem og nyde udsigten. Flere steder får man en betagende panoramaudsigt over Blåbjerg Plantage, Filsø og Vesterhavet i det hele taget.

Hos Henne Golfklub er klubfaciliteterne moderne, velholdte og indbydende. Banen ligger kun 4 kilometer fra Henne Strand. Der er tale om en forholdsvis lang bane på 5849 meter og par 72 fra 58 teesteder. Banen er i øvrigt kendetegnet ved store, brede fairways og store greens.

Hos Henne Golfklub finder man også en 9 huls-bane. Den er ideel til førstegangsspillere, der gerne vil prøve kræfter med golfsporten, og til det formål er 9 huls-banen ganske overskuelig og let at gå til. Her er der tale om huller med længder fra 88 til 138 meter.

Esbjerg Golfklub

Når man drager til det vestlige Danmark på sommerhusferie, er der endnu en golfbane, vi gerne vil fremhæve og anbefale til jeres ferieophold. Hos Esbjerg Golfklub er det ikke uden grund, at man kan prale af at have Danmarks bedste golfbane. Der er noget om snakken, for i 2019 blev Esbjerg Golfklubs Marbæk-bane af World Golf Awards kåret til Danmarks bedste bane.

Marbæk-banen er på én og samme tid i stand til at udfordre elitespilleren og være et interessant bekendtskab for handicapgolferen. Faktisk er banen fra backtee den længste i Danmark og en af de længste i Europa.

Udover Marbæk-banen findes også den nyere Myrtue bane, som også byder på 18 udfordrende huller.

Er man nybegynder, er der en par 3-bane, som er oplagt at give sig i kast med. Det er en af de smukkeste par 3-baner, der findes i Danmark. Hullerne er ikke lange, og det gør banen helt ideel til dem, der er helt nye i sporten eller som ønsker at træne udvalgte facetter af spillet.

 

Sommerhuse til jeres golfophold

Tag på golfferie i Danmark

Udover at I kan vælge at bruge feriedagene på at spille golf, når I tager i sommerhus i Blåvand, så kan I også vælge at udforske nogle af de mange andre spændende oplevelser i Blåvand.

Der er i det hele taget nok at tage sig til, når man tager i sommerhus i Blåvand, og om I udelukkende vælger at bruge tiden på at spille golf, eller om I kombinerer det med et par dages rendyrket afslapning eller andre oplevelser, er selvfølgelig helt op til jer.

Vil I gerne finde det perfekte sommerhus til jeres golfophold i Vestjylland, så kan I f.eks. kigge på vores sommerhuse i Ho, som alle ligger i kort afstand til golfbanen.

Vi håber, I kommer til at nyde jeres golfophold i Blåvand og omegn.

 

 

Oversigt over golfbanerne i Blåvand og omegn 

Her finder du en oversigt over de golfbaner, vi har omtalt her på siden inkl. kontaktinformationer og adresse. 

Blåvandshuk Golfcenter & Golfklub

Beliggende midt i naturskønne omgivelser med udsigt til Ho Bugt ligger Blåvandshuk Golf. Tidevandet og de forskellige årstiders indvirkning på naturen gør banerne ved Blåvandshuk Golf til noget helt specielt.

Blåvandshuk Golfcenter
Søndertoften 29
6857 Blåvand
Telefon: 75275555
E-mail: info@blaagolf.dk

Restaurant Ho Bugt
Søndertoften 29
6857 Blåvand
Telefon: 75278811
E-mail: info@blaagolf.dk

Varde Golfklub

Midt i den skønne Varde Ådal ligger Varde Golfklub, og det er en storslået naturoplevelse at spille sig igennem de 18 huller med veltrimmede og varierende huller, der giver udfordring og spænding. En golfbane i rigtig god stand.

Varde Golfklub
Gellerupvej 111B
6800 Varde 
Telefon: 7522 4944
E-mail: kontor@vardegolfklub.dk

Henne Golfklub

Henne Golfklub er beliggende midt i naturskønne omgivelser, som i den grad er et besøg værd. Det åbne landskab og vinden fra vest skaber spændende udfordringer for spillere på alle niveauer. En enestående golfoplevelse med moderne faciliteter og muligheden for at spille på sommergreens året rundt.

Henne Golfklub
Hennebysvej 30
6854 Henne
Telefon: 7525 5610
E-mail: post@hennegolfklub.dk

Esbjerg Golfklub

Hos Esbjerg Golfklub kan du opleve intet mindre end Danmarks bedste golfbane. Det blev Marbæk-banen nemlig kåret til i 2019 af World Golf Awards. Så vil du have muligheden for at prøve kræfter med en bane i verdensklasse, så besøg Esbjerg Golfklub.

Esbjerg Golfklub
Sønderhedevej 11
6710 Esbjerg V
Telefon: 7526 9219
E-mail: kontor@egk.dk

False - HouseDetailsPage - Frontpage