Lej et luksussommerhus i Blåvand

Forkæl jer selv med en ferie i Blåvand i et af vores lækre luksussommerhuse.

Vi har udvalgt nogle sommerhuse til jer, som alle har noget ekstra - de er det, vi kalder "luksussommerhuse". Det kan være ekstra store sommerhuse med særligt god plads og ekstra faciliteter. De kan være helt nybyggede eller ligge perfekt og tæt på stranden. Fælles for dem er, at de er toppen af, hvad vi tilbyder her i Blåvand.

Har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra i jeres ferie, så tag et kig på nogle af vores luksussommerhuse. Det er nogle af vores mest eftertragtede huse, der alle tilbyder noget ekstra, der kan være med at gøre ferien helt speciel, og som altid er et besøg værd. Luksushusene er typisk meget rummelige med plads til op til 16 personer, så I kan holde ferie flere familier sammen, uden at skulle bekymre jer om trange forhold. Husene er ligeledes enten nybyggede eller moderniserede/istandsatte inden for de seneste par år, og indretningen er i topkvalitet og helt up to date. 

Ekstra stort udvalg af faciliteter og aktiviteter

pool
Spa
131

Sommerhuse med pool og spa

Når I bestiller et luksushus ved os, er der lagt op til en ferie fuld af afslapning og sjove aktiviteter. De fleste huse er udstyret med pool, spa eller sauna, som gør det muligt at nyde en god svømmetur, selvom vejret ikke er til stranden. Lej et luksussommerhus med pool, hvis det er en garanteret badeferie, du er på udkig efter. Mange af husene er desuden udstyret med PlayStation, billardbord eller bordtennisbord, så med andre ord indbyder husene til sjov og spænding. Gå på opdagelse i vores store udvalg af sommerhuse med pool eller sommerhuse med spa og gør dig klar til en ferie fuld af aktivitet og glæde i lækre omgivelser.  

Badeland

Det danske vejr er let omskifteligt og svært at forudsige, så derfor er det rart med en plan B i baghånden. Hvis stranden er for kold, og familien har brug for at komme ud og opleve noget, så er det oplagt at besøge et af områdets badeland: Blåvand badeland eller Oksbøl badeland. Begge tilbyder aktiviteter til børn og voksne i alle aldre og udgør den perfekte pendant til oplevelsen i luksushuset. 

Ledige luksus sommerhuse med ankomst på lørdag

Særligt god beliggenhed og lækre udendørsfaciliteter

2755
Tophus 1
1312

Luksussommerhuse ved Vesterhavet

Flere af luksussommerhusene ligger på de mest populære adresser i Blåvand - helt ned til stranden eller tæt op af særligt naturskønne områder.
Der er mulighed for at nyde solen morgen, middag og aften, og udeområderne er generelt kendetegnet ved gode muligheder for oplevelser det fri. Nogle af luksushusene er udstyret med et udekøkken, så I kan nyde den særlige stemning, der opstår, når I laver mad i det fri, mens børnene leger i den tilhørende have. I kan også finde huse med en udendørs bruser, hvor I kan skylle strandsandet af eller bare nyde at tage et frisk brusebad i anderledes omgivelser. Der er generelt lagt vægt på at luksussen, og den gode komfort ikke stopper ved det indendørs, men er gennemtænkt til en helhedsoplevelse på hele grunden – og ja, sågar også omgivelserne.

Miljørigtigt og besparende

Der er tænkt på både miljø og pengepung, når I lejer et luksussommerhus. I flere af sommerhusene har ejeren sørget for, at der bliver sparet på energien - fx med en varmepumpe eller jordvarme, så omkostningerne til forbruget og miljøet holdes nede. Det kan derfor være med ren samvittighed, at I lejer et stort sommerhus, da det ikke belaster miljøet. Komforten og oplevelsen kan vægtes højere, da prisen for forbruget bliver holdt nede, og samtidig er der endnu bedre mulighed for at besøge ekstra mange attraktioner og spise lækker mad under ferien.

Sommerhus nr. 003 - Nordslugen 28 i Blåvand

003 Poolrum
003 Køkkenalrum
Nordslugen 28 ovenfra

Fantastisk og stort luksus sommerhus til 14 personer med udsigt til Blåvand Fyr

Dette er noget nær det vildeste sommerhus man kan forestille sig. Huset blev færdigt i januar 2018 og ejerne har virkelig ”givet den gas” i.f.m. byggeriet. Her er alt hvad man kan forvente af et 14 personers aktivitetshus – et luksussommerhus med indendørs pool, spa, sauna, dampkabine samt to liggestole m. varme i og infra rød varme over stolene, poolbord, bordtennis og meget meget mere. Og så er der lige udsigten. Mod sydvest er der udsigt til Blåvand Fyr og mod vest og nordvest er der 100% ugeneret udsigt over Kallesmæsk Hede. En stensikker 5’er på manges beliggenhedsskala og så er selve huset bare så gennemsyret af luksus med luksus på… Der findes ikke 10 huse i denne kaliber langs hele den jyske vestkyst – så fedt er det!

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 023 på Horns Rev 71 i Blåvand

horns rev 1
Horns Rev
Horns Rev 2

En perle af et luksus feriehus tæt på Blåvandshuk Fyr

Dette feriehus ligger fantastisk på en skøn klitgrund. I 2015 blev det renoveret og står nu med en spændende arkitektur og med mange små kroge, hvor familen kan hygge sig. Husets omdrejningspunkt er det store, dejlige køkken og det tilstødende aktivitetsrum med bordfodbold og poolbord. Fra stuen og fra køkkenet er der adgang til to skønne terrasser, og huset vil helt sikkert være et hos både den store familie eller en fx en gruppe af kolleger, der vil have masser af muligheder for aktiviteter i huset, på grunden og i de nære omgivelser. Her er plads til op til 14 personer, og den indendørs swimmingpool og spa fortjener ekstra opmærksomhed, idet begge dele har et specielt klorsystem, som gør at klorindholdet er ca. 50% lavere end ellers og dermed skåner sart hud. Så nyd et luksusophold i det her luksus sommerhus med indendørs pool.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 024 på Horns Bjerge 20 i Blåvand

024 Horns Bjerge 20 Spa
024 Horns Bjerge 20 Billard
Horns Bjerge 20 ude

Unikt luksus sommerhus på stor grund med flere terrasser rundt om huset og lækkert udekøkken

Lidt nord for Blåvand Kro og i behagelig gåafstand fra Blåvand by er dette unikke luksushus opført i løbet af sommeren/efteråret 2017. Bygherrerne sætter pris på luksus – og det skinner sandelig også i gennem i husets materialevalg og indhold. Her er 5 dejlige soverum med danskproducerede luksussenge, her er poolbord og bordtennis og et fantastisk lækkert og moderne køkken/alrum. Udenfor er der på den store grund en flot petanque-bane – og rundt om huset er anlagt flere terrasser – den vestvendte er delvist overdækket med lækre driftsbillige terrassevarmere, som kan forlænge udeaftenerne med flere timer. Det lækre udekøkken som også er en del af terrassen er nærmest en selvfølgelighed og vi vil garantere, at denne perle af et sommerhus bliver en bestseller hos os i de næste mange år.

Book sommerhuset her

Kom med indenfor!

Sommerhuse nr. 026 på Sønder Digevej 30 i Blåvand

Soender Digevej 30 - Udsigt
Soender Digevej 30
Sønder Digevej 30 - Stue

Lækkert sommerhus med luksusløsninger over hele linjen

For enden af Sønder Digevej i første række ligger dette nye (2017) og topmoderne træsommerhus og oser af både gennemført kvalitet og hygge. Her er valgt luksusløsninger over hele linjen og som et lille ekstra luksuselement er der eget badeværelse til begge soveværelser, ganske som der er i det tilstødende anneks. Huset og annekset bindes sammen af en stor, lækker og delvist overdækket terrasse. Har du ferien, har dette hus rammerne om en luksusferie i første række ved Hvidbjerg Strand.

Book sommerhuset her

Sommerhuse nr. 030 på Grønnevænget 25

Grønnevænget 25 Badeværelse
Grønnevænget 25 Stue
Grønnevænget 25 ude

Moderne sommerhus med plads til hygge

Stort, lækkert og moderne sommerhus med plads til hyggelige stunder for hele familien eller flere vennepar. Huset byder bl.a. på en overdækket terrasse hvor en lun sommeraften kan nydes ude i naturlige luksusomgivelser.

Book sommerhuset her

Kom med indenfor!

Sommerhus nr. 036 på Lille Strandvej 10

Lille Strandvej 10. 6857 Blåvand
Lille Strandvej 10 - Ude
036 Første sal

Beliggende blot 50 m fra stranden har dette luksus sommerhus en enestående udsigt over havet og klitterne

Ønsker I garanti for vellykket ferie, skal man ikke lede længere. Dette sommerhus er i absolut luksus-særklasse, og skal i sig selv nok sørge for, I får sig et uforglemmeligt ophold ved Blåvand. Med sine 246 gennemtænkte og veldisponerede m2, som giver plads til 10 (+2) personer, rummer ejendommen ikke blot masser af oplevelser, men også masser af mennesker at dele dem med.

Har I planer om at nyde jeres ophold ved den vestjyske kyst udendørs, er huset perfekt placeret med sølle 50 meter til stranden samt en forrygende udsigt over havet og klitterne. Jacuzzi, terassevarmer, udendørs bruser er blot nogle af de lækre faciliteter I finder, på husets store, delvist overdækkede terasser, hvor der i dén grad er basis for hyggelige stunder og lange aftener.

Indendørs imponerer sommerhuset, der er bygget af lækre, eksklusive materialer, også. Det har blandt andet et aktivitetsrum, hvor man kan dele øretæver ud i et spil dart, bordtennis, bordfodbold eller pool. Skal det gå mere roligt for sig, kan I enten sætte jer i et af husets seks biografsæder med en stor skål popcorn, eller I kan søge mod husets førstesal. Der finder I en bar samt et afslappende lounge-område, hvorfra der er en bjergtagende panoramaudsigt over Vesterhavet.

Det er værd at bemærke, at sommerhuset har miljørigtig jordvarme, der formindsker energiforbruget.

Dette er en 5-stjernet strandperle, som vil være en ideel base for en luksusferie.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 047 Strandparken 17a

047 Udefra
Strandparken 17A, 6857 Blåvand
047 Terrasse 3

Charmerende luksushus med fantastisk beliggenhed tæt på Hvidbjerg Strand

Med en beliggenhed i første række ved Hvidbjerg Strand scorer dette dejlige og charmerende sommerhus en stensikker stor 5’er. Det bliver ikke bedre… Huset, som er blevet gennemrenoveret i 2017, er holdt i ægte badehotelsstil – og det er praktisk talt umuligt at forestille sig, at man ikke kan holde den perfekte ferie i disse rammer. Husets 3 soverum er alle med danskproducerede luksussenge og selvom huset rummer masser af moderne bekvemmeligheder som spa, sauna og poolbord, er der ikke gået på kompromis med badehotelsstilen. Dette hus bliver en stensikker charme-bestseller i de næste mange år!

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 061 - Gl. Skolevej 7

061 Nat
061 Alrum
061 Billard

Super lækkert aktivitetshus tæt på Blåvand by og Hvibjerg Strand

Nyt (2017) og superlækkert aktivitetshus – tæt på Blåvand by og Hvidbjerg Strand. Med sine 165 m2 kan huset byde på 4 dejlige soverum, 2 lækre badeværelser samt et aktivitetsrum med både poolbord og bordtennis. Når der skal hygges indendørs kan der f.eks. tændes op i den indbyggede brændeovn, som er en del af det store køkken/alrum – og foretrækker I hygge udendørs kan det f.eks. være på den store overdækkede terrasse, hvor de indbyggede lavenergi-terrassevarmere kan forlænge den udendørs aftenhygge med flere timer.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 114 på Møllehusvej 21 i Blåvand

Udendørs sauna
Møllehusvej 21
Sommerhus med jacuzzi

Spritnyt luksusferiehus til leje - med plads til 16 personer

Her er huset til jer, der vil have masser af muligheder for aktiviteter under jeres ferie. Her kommer ingen til at kede sig: I kan fx spille billard, bordfodbold eller Playstation 4, eller I kan hoppe i det varme vand i jacuzzien på den store træterrasse . I den udendørs sauna kan I slappe af hele året rundt. Selvfølgelig er der også spa inden døre. I kan selvfølgelig også benytte jer af de skønne omgivelser nyde den smukke natur i og omkring Blåvand. Her er med andre ord noget for en hver smag og aktivitetsniveau, og god plads til 16 personer, så flere familier kan hygge sig sammen på ferien. Tag et kig på de flotte billeder af huset - det kan være at det er lige det I leder efter til jeres næste ferie. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 131 på Fyrvej 15 i Blåvand

131 • FYRVEJ 15 2
1312
131

Ferie i luksushus kun 500 m fra stranden i Blåvand

Dette skønne sommerhus beliggende blot 500 m fra stranden rummer med sine 4 soveværelser og 1 hems plads til 10 personer. Huset har en stor og lækker træterasse, der løber langs hele den ene side af huset og indbyder til masser af udendørs hygge og ved annekset ligger et stort, overdækket udekøkken med varmekilde til at sikre lune aftener. Huset er indrettet stilfuldt og passer perfekt til dem, der ønsker en mere aktiv sommerhusferie. Således finder I både fitnessrum med motionscykel og motionsredskaber samt bordfodbold, airhockey og x-box spillekonsol i huset. Samtidig er der gode muligheder for at pleje sig selv med lidt ekstra luksus i form af spa, sauna og brusetempel. Udenfor kan børn og barnlige sjæle boltre sig på den store græsplæne bag huset, hvor der er fint plads til at spille fodbold, badminton eller andre lege.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 165 på Søren Lassens Vænge 17 i Blåvand

1652
1653
1651

Helt unikt luksus sommerhus med indendørs pool, spa, stilfuld indretning og plads til 16 personer 

Se lige billederne af dette fine sommerhus med alt hvad hjertet begærer af udstyr og luksus. Her er plads til 16 personer, og et væld af muligheder for udfoldelse  og underholdning: Swimmingpool, spa, sauna og dampkabine samt bordtennis, pool, airhockey bordfodbold, dart og poker. Huset ligger på den stille Søren Lassens Vænge og er nabo til et stort naturområde, hvorfor der også er et rigt dyreliv med rådyr, dådyr og fugle. Samtidig er der kun kort afstand til midtby og strand. I det store køkken-alrum finder I projektor og lærred, så I kan hygge jer med sportsbegivenheder og film. Hvis vejret er til det, kan I flytte udenfor på den skønne syd- og vestvendte terrasse, hvor der både er grill, udekøkken og havepejs. På den østvendte terrasse kan I dække op til morgenmad på varme sommerdage - eller tage et hurtigt bad under udebruseren. Det er bare nogle af de skønne faciliteter der er i dette charmerende og gennemtænkte sommerhus. Lej et luksus sommerhus med indendørs pool og mærk feriestemningen brede sig.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 167 på Horns Rev 45 B

Horns Rev 45 B Soveværelse
Horns Rev 45 B Ude
Horns Rev 45 B Stue

Luksussommerhus med indendørs pool i gåafstand fra Blåvand Strand

Hyggeligt, originalt stråtækt sommerhus med skøn beliggenhed nær Blåvand Strand. Huset har et fantastisk poolrum med flot stjerne-led-belysning i loftet. Der er ligeledes spa i det flotte poolrum. Dette giver et ekstra drys af luksus til ferien.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 194 på Fynsland 5

194Udefra
194 Billard
194 Koekken

Skønt luksushus til 8 personer med billardbord, bordtennis og stor aktivitetsgrund

I den østlige del af Blåvand, har to yngre tømrere i løbet af 2017 bygget dette dejlige luksussommerhus. Her er 4 gode værelser, 2 dejlige baderum – det ene med spa og sauna. Her er aktivitetsrum med billardbord, bordtennis og her er et dejligt stort og topmoderne køkken/alrum. Den meget store græsklædte aktivitetsgrund kalder på diverse boldspil og skulle det ikke være nok er Blåvand by og Hvidbjerg Strand stadigvæk indenfor rimelig gåafstand. Et absolut lækkert og stort luksus sommerhus til 8 personer, som sætter pris på muligheden for at røre sig lidt på ferien – for her kan man formentlig ikke lade være.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 212 på Lommen 7 i Blåvand

212 • LOMMEN 7 1
212 • LOMMEN 7
Lommen

Attraktivt, børnevenligt og stort sommerhus med indendørs pool på hele 238 kvm

Er I på udkig efter et stort sommerhus med pool og med ekstra god plads og mulighed for en aktiv ferie med selvforkælelse? Lej dette luksus sommerhus og led ikke længere! På en 2.500 kvm stor og dejlig grund i Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus med 4 soveværelser og 1 hems. Husets store attraktion er den lækre indendørs pool, som er et hit året rundt. Huset råder ligeledes over en 4 personers spa og et 50 kvm stort anneks indrettet som aktivitetsrum med airhockey, spillekonsol, billard,  bordfodbold og dart. Der er 2 komplette badeværelser og en skøn træterrasse med udgang fra stuen. For de yngste er der gynger og sandkasse og det tilladt at have husdyr med.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 214 på Lyngkrogen 8

214 Lyngkrogen 8 Jacuzzi
214 Lyngkrogen 8 Udeområde
214 Lyngkrogen 8 Stue

Charmerende sommerhus med bynær beliggenhed og storslået luksus udeområde

Unikt sommerhus med stor luksuriøs terrasse beliggende i hjertet af Blåvand. Her kan ferien nydes under den store overdækkede terrasse, i den boblende udendørs jacuzzi eller i de blødere loungemøbler. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 225 på Gl. Skolevej 3

225 Udefra
225 Alrum
225 Terrasse

Lækkert og topmoderne luksushus fra 2017 tæt på Blåvand centrum

Nyt (2017) lækkert og topmoderne sommerhus tæt på Blåvand midtby og Hvidbjerg Strand. Huset kan byde på 4 dejlige soverum og to lækre badeværelser. Aktivitetsrummet giver mulighed for et spil pool eller bordtennis – og midt i det store køkken/alrum kan en indbygget brændeovn sørge for inde-hyggen på en kølig efterårsaften. Udenfor huset er anlagt en stor træterrasse mod sydvest og terrassen er behørigt udstyret med både havemøbler, grill og udekøkken.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 226 på Pouls Bjerge 5 A

226 Pouls Bjerge 5 A, Blåvand  køkken
226 Pouls Bjerge 5 A aktivitetsrum
226 Pouls Bjerge 5 A Stue

Lækkert sommerhus med ugeneret beliggenhed nær Blåvand hovedgade

Lækkert og lyst sommerhus med en skøn ugeneret beliggenhed tæt på Blåvand hovedgade. Her kan de lune aftener nydes i jacuzzien på den store udendørs terrasse under stjernernes skær.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 229 på Horntoftevej 1

Horntoftevej 1 Spa
Horntoftevej 1 Stue
Horntoftevej 1 Terrasse

Murstenshus med lækker indretning og udendørs jacuzzi

Nybygget (2018) og luksuriøst murstenssommerhus beliggende tæt på både Blåvand By og Hvidbjerg Strand. Huset byder både på udendørs jacuzzi, sauna og poolbord. Her er plads til sjov og forkælelse.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 230 på Hans Thuesensvej 14

230 Hans Thuesensvej 14 Udefra
230 Hans Thuesensvej 14 Køkken
230 Hans Thuesensvej 14 Stue

Luksuriøst sommerhus med lækre terrasseområder

Funktionelt sommerhus på stor ugeneret naturgrund, beliggende i gåafstand til både by og strand. Huset er spækket med aktiviteter og forkælelse til hele familien. Hav det sjovt ude eller inde, eller slap af i en lækker 2 personers indendørs spa. Lej et luksus sommerhus med sans for detaljerne.

Book sommerhuset her

Kom med indenfor!

Sommerhus nr. 235 på Vandflodvej 21

235 Vandflodvej 21 Køkken
235 Vandflodvej 21 Stue
235 Vandflodvej 21 Terrasse

Lækkert sommerhus med aktiviteter til de mindste

Et stort, rummeligt sommerhus hvor der er tænkt på hele familien. Sommerhuset har et aktivitetsrum, der er helt ud over det sædvanlige, som både kan underholde små og store. På husets store terrasse står både solstole og en lækker jacuzzi klar til at ”værte” en lun sommerdag.

Book sommerhuset her

Kom med indenfor!

Sommerhus nr. 236 på Tane Hedevej 31 A

236 Tane Hedevej 31 A Soveværelse
236 Tane Hedevej 31 A Terrasse
236 Tane Hedevej 31 A Stue

Hyggeligt og smagfuldt sommerhus i nordisk stil med indendørs spa og sauna

Drønhyggeligt luksussommerhus som er indrettet i den skønneste nordiske stil. Her er plads til hyggelige stunder. Sommerhuset rummer luksuriøse detaljer, såsom vinkøleskab og spa, som alle er med til at bidrage til en ferie med afslapning og forkælelse.

Book sommerhuset her

Kom med indenfor!

Sommerhus nr. 262 Sønder på Digevej 18 i Blåvand

2624
2621
2625

Bo direkte ved havet i et luksus sommerhus med spa og sauna

Med 200 meter til kysten bliver beliggenheden ikke meget bedre, end I finder den her i dette feriehus. I går ganske enkelt igennem klitterne, og i løbet af kort tid står I på den skønne Blåvand Strand. Huset er placeret så det skærmer for vestenvinden, når I sidder på terrassen, og I har selvfølgelig også muligheden for at nye havdusigten fra taget af carporten, hvor der er etableret endnu en terrasse. Det er bare et par eksempler på, hvordan der er tænkt på det hele i dette sommerhus. Her er selvfølgelig også spa og sauna og børnene vil elske at lege hule på hemsen eller spille bordfodbold eller airhockey i aktivitetsrummet

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 273 på Sønder Digevej 20 i Blåvand

2731
2736
2735

Dejligt børnevenligt sommerhus med plads til 12 personer på 155 m²

200m fra kysten ligger dette drømmehus for børnefamilien. Her behøver i ikke selv at tænke på barneseng eller barnestol, for begge dele er allerede i huset, ligesom der er underholdning til ungerne i form af gynge, sandkasse og bordfodbold og airhockey. Her er også spa og sauna, og huset er yderst smagfuldt indrettet. Men skønnest er det måske alligevel, at afstanden til den børnevenlige strand og naturen generelt er så kort. På Blåvand Strand er der ingen biler, og her er så lavvandet, at børnene kan bunde langt ud i det - for vesterhavet - rolige vand. Tag et kig på dette skønne sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 275 på Hvidbjerg Strandvej 163 i Blåvand

2756
2752
2751

Bo med havet som nabo - et luksussommerhus med indendørs spa og sauna

Her er et flot, flot sommerhus, der har en helt fantastisk beliggenhed og udsigt til det altid fascinerende Vesterhav. Det er et fortærsket udtryk, men her er man faktisk ikke mere end et stenkast fra havet. Med blot 20 meter til kysten kommer I ganske enkelt ikke meget tættere på Vesterhavets vandkant. Dermed bliver det ingen sag at tage en dukkert inden morgenmaden, eller lige stikke hjem og spise frokost på terrassen, inden I fortsætter strandturen.

Huset ligger på en naturgrund og falder fint ind i klitlandskabet. Det er desuden smagfuldt møbleret og indrettet med enorme vinduespartier, så I får det optimale ud af udsigten. Udendørs har boligen en stor terasse med liggestole samt et spiseområde, der er afskærmet for vinden - af glas så I ikke må undvære vuet. Skulle man trænge til en forandring fra havets salte vand, kan man vælge at hoppe i jacuzzien på husets terasse. Og er vejret ikke godt, kan man søge mod husets skatkammer - kælderen. Her vil I få fornøjelsen af et stort badeværelse med 2 personers spa og sauna, hvor I kan slappe af og lade op.

Huset har plads til 6 personer og er ideelt til det naturelskende par - måske med en hund eller to - eller en familie, der virkelig vil forkæle sig selv og hinanden. 


Book sommerhuset her


Kom med indenfor!

Sommerhus nr. 313 på Ved Volden 13

313 Ved Volden 13 Terrasse
313 Ved Volden 13 Aktivitetsrum
313 Ved Volden 13 Stue

Luksuriøst sommerhus med pool og aktivitetsrum beliggende i skøn natur

Top lækkert sommerhus beliggende i skønne naturomgivelser i gåafstand til Blåvand by. Huset har en skøn stor terrasse med tilhørende udendørs jacuzzi og en skøn overdækket del. Her kan de lune aftener nydes i ro og mag. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 316 på Horntoftevej 14 A

316 Horntoftevej 14 A, Blåvand jacuzzi
316 Horntoftevej 14 A, Blåvand stue
316 Horntoftevej 14 A, Blåvand aktivitetsrum

Moderne sommerhus med gode faciliteter for store og små

Flot og moderne sommerhus med plads til hygge og afslapning. Den luksuriøse indretning og de fine detaljer ligger uden tvivl op til en ferie med afslappet stemning. Faciliteterne er mange og der er tænkt på både store og små. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 318 på Hans Thuesensvej 34 i Blåvand

318Alrum
318Pool
318Udefra

14 personers luksussommerhus med stor indendørs pool, spa, sauna og dampkabine

I sandhed et fantastisk dejligt sommerhus – beliggende med få hundrede meter til både Hvidbjerg Strand og Blåvand by. Huset er moderne og velindrettet med plads til 14 personer. I poolafdelingen er der både en stor pool, spa, sauna og en lækker dampkabine og udenfor huset er en stor og dejlig syd- og vestvendt terrasse, hvor de voksne kan sidde ugeneret og nyde et glas kold sekt, mens børnene leger på den store plæne. Dette hus er og bliver en bestseller i vores portefølje – og det fortjener det sandelig også at være.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 325 på Gammel Skolevej 30

325 Gammel Skolevej 30, Blåvand
325 Gammel Skolevej 30, Blåvand
325 Gammel Skolevej 30, Blåvand

Charmerende sommerhus med en enestående stemning og bynær beliggenhed

Et luksuriøst sommerhus indrettet i den fineste skandinaviske badehotelsstil. Huset er spækket med hyggelig og charmerende detaljer og en ferie her vil uden tvivl føles som luksuriøs. Sommerhuset tilbyder huset alt fra hjemmebiograf til en stor træterrasse med alt fra en udebruser til en lækker boblende jacuzzi. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 326 på Vestslugen 12 i Blåvand

326 • VESTSLUGEN 12 2
326 • VESTSLUGEN 12 1
326 udefra

Luksus sommerhus med udsigt til Blåvandhuks fyr - har også spa, dampkabine og pool

I kommer ikke meget længere vestpå end dette skønne sommerhus, der har udsigt til Blåvandshuks velkendte fyr, som står på Danmarks vestligste punkt. Kun 500m er der til kysten og 1400m til indkøb og spisesteder. Sommerhuset har plads til 12 personer, og der er masser at tage sig til med både Nintendo Wii, bordfodbold og billarbord. Også vandhundene er der tænkt på - børnene vil elske den store swimmingpool, og så her er naturligvis også både spa, dampkabine og sauna. Udendøre er der to terrasser, som begge ligger i læ af huset. På den 4000 m² klitgrund finder I desuden sandkasse og gynge til de små. Alt i alt et sommerhus for en eller flere aktive, naturelskende familer. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 330, på Gl Skolevej 22 (Trillinghusene)

330 Badeværelse
330 - Terrasse
330 Aktivitetsrum

Sommerhus nr. 332, på Gl Skolevej 20 (Trillinghusene)

332 Sovevaerelse
332 Spisestue
332 Terrasse

Trillinghusene - 3 topmoderne luksuriøse sommerhuse tæt på Blåvand by med tøndesauna

På den gamle skolegrund tæt på Blåvand by, har 3 vennepar i løbet af sommeren 2017 bygget ”Trillinghusene”. 3 topmoderne, luksuriøse og næsten identiske feriehuse med plads til 10 personer (+2). I hvert af husene er der 5 soverum – hvert med eget bad og toilet – det er da luksus. Herudover er der aktivitetsrum med poolbord, bordtennis og dart. Udenfor er der store og delvist overdækkede terrasser med lækre udekøkkener og udebruser og ikke mindst en dejlig 4 meter lang tøndesauna. Disse huse skal simpelthen prøves.

Book hus nr. 332 her

Sommerhus nr. 367 på Kollemarken 65

367 Kollemarken 65 Soveværelse
367 Kollemarken 65 Køkken
367 Kollemarken 65 Udefra

Romantisk indrettet poolsommerhus - tæt på Blåvand hovedgade

Charmerende sommerhus beliggende tæt på Blåvand By. Romantisk og moderne indrettet med ”hygge” for øje. Sommerhuset har et skønt pool- og spaområde, hvor der er rig mulighed for afstresning og sjov.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 390 på Sønder-Vasevej i Blåvand

bl 390
pool
poolhus

Lej et luksus sommerhus med indendørs pool tæt på både strand og by

Her er sommerhuset til jer, der både er til natur og til kultur. Sommerhuset ligger nemlig kun ca. 500 meter fra Blåvand by med spisesteder og indkøbsmuligheder og ca. 600 meter fra kysten med den dejlige Blåvand Strand. Sommerhuset har god plads til 14 personer, så her kan hele den store familie virkelig boltre sig, og ingen behøver at kede sig, for her er både swimmingpool, billardbord og bordtennis. I kan selvfølgelig også vælge at slappe af i spa'en eller den tyrkiske sauna. Sommerhuset er såvel smagfuldt som hyggeligt indrettet med alt, hvad I skal bruge under en fantastisk ferie - om det bliver regn eller sol.  

Book sommerhuset her

Sommerhuse nr. 400 på Hans Thuesensvej 1 i Blåvand

400 • HANS THUESENSVEJ 1
4001
4002

Topmoderne, rummeligt og stort sommerhus med fokus på komfort

Dette sommerhus tilbyder en mulighed for den store familie eller en gruppe på op til 10 personer, for at holde ferie sammen eller komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Her er alt, hvad I kan forestille jer af luksus, aktiviteter og komfort: Brændeovn, sauna, spa, bordfodbold, bordtennis og billardbord samt overdækket udekøkken, beach volley-bane og fodboldbane på den 2459 m² store grund I gå til stranden på 5 minutter, og til spisestederne på Hvidbjerg Strand på den halve tid. Dette er det perfekte sommerhus for en aktiv familie - måske med større børn, eller for jer, der vil have mulighed for at invitere nogle gode venner forbi i løbet af ferien. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 416 på Horntoftevej 14

416 Horntoftevej 14, Blåvand
416 Horntoftevej 14, Blåvand
416 Horntoftevej 14, Blåvand

Moderne og luksuriøst, stort sommerhus med plads til hele familien

Moderne sommerhus, spækket med luksuriøse detaljer og en flot indretning. Her finder du både udendørs jacuzzi og indendørs spabad. Her kan familien med en fornemmelse af luksus nyde ferien. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 444 på Gammel Skolevej 5

444 Gammel Skolevej 5, Blåvand Køkken
444 Gammel Skolevej 5, Blåvand Legerum
444 Gammel Skolevej 5, Blåvand Terrasse

Unikt og stort sommerhus med udendørs jacuzzi, med atriumgård og bynær beliggenhed

Helt unikt sommerhus med atriumgård og udejacuzzi. Sommerhuset har 6 soveværelser med tilhørende badeværelser. Huset har aktiviteter til hele familien. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 448 på Sønder Digevej 8

4488
4483
4481

Stort sommerhus til 10 personer - og med egen beachvolley-bane

Billard/bordtennis, airhockey og elektrisk dart, spa og sauna, Nintendo Wii, legetårn med gynger, sandkasse og rutsjebane - og derudover egen beachvolley-bane ... Der er vist ingen undskyldning for at kede sig i dette dejlige sommerhus. Som noget særligt ligger det kun 100 meter fra kysten med den børnevenlige Blåvand Strand, og 200 meter fra den nærmeste restaurant på Hvidbjerg Strand. Foran huset finder I to åbne terrasser og en overdækket terrasse, så der altid er mulighed for at finde læ. Den aktive familie vil stor-nyde en ferie i dette dejlige sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 514 på Kollemarken 1

514 Kollemarken 1 Anneks
514 Kollemarken 1 Stue
514 Kollemarken 1 Terrasse

Charmerende luksus sommerhus med unikt udeområde hvor familien kan bade

Et utroligt hyggeligt sommerhus, med et helt fantastisk udemiljø. Med en aflukket træterrasse som rummer både en tøndesauna, udendørs bruser, jacuzzi og diverse skønne havemøbler er ferien sikret mange skønne udendørs timer på en lun sommerdag.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 516 på Sønder-Vasevej 54

516 Udefra
516 Stue
516 Aktivitetsrum

Funktionelt og lækkert sommerhus med rummeligt aktivitetsrum

Et stort funktionelt sommerhus, som byder på både poolbord, bordtennis og masser af plads til hele familien. Med bløde og moderne møbler i stuen, er der rig mulighed af at slappe helt af. Sommerhuset har en fantastisk placering i forhold til Blåvand By og Blåvand Strand.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 517 på Fynsland 18

517 Fynsland 18 Blåvand køkken
517 Fynsland 18 Blåvand stue
517 Fynsland 18 Blåvand udefra

Moderne luksussommerhus beliggende på ugeneret naturgrund - med jacuzzi indenfor

Nyt sommerhus (2019) med moderne indretning og gode udendørs faciliteter. Sommerhuset ligger på en stor og ugeneret naturgrund, hvor muligheden for solbadning, afslapning eller en tur i jacuzzien i fred og ro er god.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 520 på Strandparken 18

520 Poolrum
520 Aktivitetsrum
520 Udefra

Flot 14 personers lukseriøst poolsommerhus tæt på Hvidbjerg Strand

Klassisk og flot, sort luksus sommerhus med lækkert indendørs pool- og spaområde. Huset har plads til 14 personer og aktivitetsrummet står klar til at underholde alle mand. Sommerhuset ligger kun få meter fra stranden, så en frisk morgen- eller aftendukkert er anbefalelsesværdig.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 521 på Sydslugen 20

521 Drone
521 Aktivitetsrum
521 Poolrum

Dejligt luksus sommerhus med indendørs pool og spa - beliggende i naturskønt område

Skønt sommerhus beliggende i et enestående naturområde i gåafstand til Blåvand strand. Sommerhuset har gode faciliteter for hele familie, alt lige fra et aktivitetsrum med b.la. bordtennis til et pool- og spaområde. Sommerhuset er perfekt for den naturglade familie.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 527 på Fyrvej 73 A

527 Fyrvej 73 A Køkken
527 Fyrvej 73 A Stue
527 Fyrvej 73 A Udefra

Idyllisk luksus sommerhus med Vesterhavet til nabo

Dette sommerhus er indbegrebet af idyl og Vesterhav. Som en af de 10 mest vestligt beliggende boliger i Danmark, få meter fra stranden og med udsigt til Blåvandshuk Fyr, har dette hus i sandhed en enestående placering. Klitlandskabet, der omkranser ejendommen, samt læhegn og kløgtigt placerede kroge sikrer, at man har privatliv på husets store, vindstille terasse.

Dette sommerhus vil uden tvivl danne ramme om en favoritferie. Sommerhuset er indrettet lyst og hyggeligt, og de skønne udendørsarealer gør det muligt at nyde lyden af havets sus, mens pølserne ligger på grillen.

Sommerhuset er udstyret med en Tesla-ladestation.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 539 på Horns Rev 5

539 Horns Rev 5 1. Sal
539 Horns Rev 5 Spisestue
539 Horns Rev 5 Drone

Klassisk, stråtækt, stort sommerhus med pool - beliggende i gåafstand til stranden

Et funktionelt og klassisk stråtækt sommerhus med indendørs pool- og spaområde. Fra sommerhuset første sal er der et lille havkig fra stuens store vinduesparti. Sommerhuset er rummeligt og indrettet meget stilrent.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 541 på Hestehaven 12 A

541 Hestehaven 12 A Stue
541 Hestehaven 12 A Terrasse
541 Hestehaven 12 A Køkken

Smukt luksus sommerhus med rolig beliggenhed

Dette flotte og moderne sommerhus byder på en skøn atmosfære og stemning. Sommerhuset er nydeligt indrettet med et moderne touch, samt det har faciliteter som passer til en hver smag. Her er både spa, infrarød sauna, samt et stort åbent aktivitetsrum med både poolbord og bordfodbold.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 552 på Toldbodvej 7

552 Toldbodvej 7 Drone
552 Toldbodvej 7 Terrasse
552 Toldbodvej 7 Stue

Charmerende sommerhus med skønt terrasseområde

Dette sommerhus er noget særligt. Det oser af afslapning og feriestemning. Huset er moderne indrettet med øje for hygge og det uformelle. På en lun sommerdag kan den overdækkede terrasse ligge ramme til afstresning med fx en god bog, eller en lækker grillaften med kolde drinks osv.

Book sommerhuset her

False - Frontpage - Frontpage