Lej et luksus sommerhus i Blåvand

Forkæl jer selv med en ferie i Blåvand i et af vores lækre luksus sommerhuse.

Vi har udvalgt nogle sommerhuse til jer, som alle har noget ekstra - de er det, vi kalder "luksus sommerhuse". De kan have særligt god plads, ekstra faciliteter, være helt nybyggede eller ligge perfekt ned til stranden. Fælles for dem er, at de er toppen af, hvad vi tilbyder her i Blåvand.

Har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra i jeres ferie, så tag et kig på nogle af vores luksus sommerhuse. Det er nogle af vores mest eftertragtede huse, der alle tilbyder noget ekstra, der kan være med at gøre ferien helt speciel, og som altid er et besøg værd. Luksushusene er typisk meget rummelige med plads til op til 16 personer, så I kan holde ferie flere familier sammen, uden at skulle bekymre jer om trange forhold. Husene er ligeledes enten nybyggede eller moderniserede/istandsatte inden for de seneste par år, og indretningen er i topkvalitet og helt up to date. 

Ekstra stort udvalg af faciliteter og aktiviteter

pool
Spa
131

Mange luksushuse har et stort udvalg af faciliteter og muligheder for aktiviteter, der gør at ingen behøver at kede sig. De fleste har poolspa eller sauna, eller måske kan I spille bordfodboldbordtennis, udfordre hinanden ved billardbordet eller hygge jer med spil på Wii eller PlayStation - der er altså rig mulighed for afslapning, underholdning og leg. Indretningen er med andre ord helt i top, og der er noget for såvel de helt små som de store. Se evt. også mere information om vores sommerhuse med poolsommerhuse med spa eller sommerhuse med rabat/gratis adgang til badeland

Særligt god beliggenhed og lækre udendørsfaciliteter

2755
Tophus 1
1312

Flere af luksus sommerhuse ligger på de mest populære adresser i Blåvand - helt ned til stranden eller tæt på særligt naturskønne områder
Udendørsområderne er kendetegnet ved terrasser, der gør det muligt at nyde solen både morgen, middag og aften, og nogle luksushuse har endda udekøkken, så I kan nyde den særlige stemning, der opstår, når I laver mad i det fri. Der er generelt tænkt på det hele - I kan også finde huse med en udendørs bruser, hvor I kan skylle strandsandet af, inden I går ind, eller bare nyde at tage et frisk brusebad i anderledes omgivelser.

Der mangler ingenting i havemøbler, så kan I nyde livet udendøre, og i mange huse er der også tænkt på børnene med legeredskaber eller måske endda en trampolin. Kort sagt er luksus sommerhusene præget af luksus og komfort. 

Energiforbrug

Der er også tænkt på både miljø og pengepungen. I flere af luksus sommerhusene har ejeren sørget for, at der bliver sparet på energien - fx med en varmepumpe eller jordvarme, så omkostningerne til forbruget holdes nede. 

Giv jer selv en mindeværdig ferie i et af vores luksushuse. Rigtig god fornøjelse! 

Sommerhus nr. 003 - Nordslugen 28

003 Poolrum
003 Køkkenalrum
Nordslugen 28 ovenfra

Fantastisk 14 personers sommerhus med udsigt til Blåvand Fyr

Dette er noget nær det vildeste sommerhus man kan forestille sig. Huset blev færdigt i januar 2018 og ejerne har virkelig ”givet den gas” i.f.m. byggeriet. Her er alt hvad man kan forvente af et 14 personers aktivitetshus – pool, spa, sauna, dampkabine samt to liggestole m. varme i og infra rød varme over stolene, poolbord, bordtennis og meget meget mere. Og så er der lige udsigten. Mod sydvest er der udsigt til Blåvand Fyr og mod vest og nordvest er der 100% ugeneret udsigt over Kallesmæsk Hede. En stensikker 5’er på manges beliggenhedsskala og så er selve huset bare så gennemsyret af luksus med luksus på… Der findes ikke 10 huse i denne kaliber langs hele den jyske vestkyst – så fedt er det!

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 023 på Horns Rev 71 i Blåvand

horns rev 1
Horns Rev
Horns Rev 2

En perle af et feriehus tæt på Blåvandshuk Fyr

Dette feriehus ligger fantastisk på en skøn klitgrund. I 2015 blev det renoveret og står nu med en spændende arkitektur og med mange små kroge, hvor familen kan hygge sig. Husets omdrejningspunkt er det store, dejlige køkken og det tilstødende aktivitetsrum med bordfodbold og poolbord. Fra stuen og fra køkkenet er der adgang til to skønne terrasser, og huset vil helt sikkert være et hos både den store familie eller en fx en gruppe af kolleger, der vil have masser af muligheder for aktiviteter i huset, på grunden og i de nære omgivelser. Her er plads til op til 14 personer, og Swimmingpoolen og spa fortjener ekstra opmærksomhed, idet begge dele har et specielt klorsystem, som gør at klorindholdet er ca. 50% lavere end ellers og dermed skåner sart hud. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 024 på Horns Bjerge 20

024 Horns Bjerge 20 Spa
024 Horns Bjerge 20 Billard
Horns Bjerge 20 ude

Unikt luksushus på stor grund med flere terrasser rundt om huset og lækkert udekøkken

Lidt nord for Blåvand Kro og i behagelig gåafstand fra Blåvand by er dette unikke luksushus opført i løbet af sommeren/efteråret 2017. Bygherrerne sætter pris på luksus – og det skinner sandelig også i gennem i husets materialevalg og indhold. Her er 5 dejlige soverum med danskproducerede luksussenge, her er poolbord og bordtennis og et fantastisk lækkert og moderne køkken/alrum. Udenfor er der på den store grund en flot petanque-bane – og rundt om huset er anlagt flere terrasser – den vestvendte er delvist overdækket med lækre driftsbillige terrassevarmere, som kan forlænge udeaftenerne med flere timer. Det lækre udekøkken som også er en del af terrassen er nærmest en selvfølgelighed og vi vil garantere, at denne perle af et sommerhus bliver en bestseller hos os i de næste mange år.

Book sommerhuset her

Sommerhuse nr. 026 på Sønder Digevej 30

Soender Digevej 30 - Udsigt
Soender Digevej 30
Sønder Digevej 30 - Stue

Lækkert sommerhus med luksusløsninger over hele linjen

For enden af Sønder Digevej i første række ligger dette spritnye (2017) og topmoderne træsommerhus og oser af både gennemført kvalitet og hygge. Her er valgt luksusløsninger over hele linjen og som et lille ekstra luksuselement er der eget badeværelse til begge soveværelser, ganske som der er i det tilstødende anneks. Huset og annekset bindes sammen af en stor, lækker og delvist overdækket terrasse. Har du ferien, har dette hus rammerne om en luksusferie i første række ved Hvidbjerg Strand.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 036 på Lille Strandvej 10

Lille Strandvej 10. 6857 Blåvand
Lille Strandvej 10 - Ude
036 Første sal

Beliggende blot 50 m fra stranden med en enestående udsigt over havet og klitterne

Kunne vi måske friste med en afstand på ca. 50 meter til stranden, en enestående udsigt over havet og klitterne, samt et hus i absolut luksus-særklasse? 246 velgennemtænkte og fantastisk disponerede m2, som giver plads til 10 (+2) personer. Alle soverum er udstyret med danskproducerede luksussenge, aktivitetsrummet byder på muligheden for et spil pool, bordtennis bordfodbold og dart og på husets første sal er såvel en bar som en lækker lounge hvorfra der er panoramaudsigt over Vesterhavet. Rundt om huset er anlagt flere lækre terrasser, som giver mulighed for både solbadning, afslapning og aftenhygge. Dette er en 5-stjernet strandperle, som vil være en perfekt base for en uges uforglemmelig luksusferie.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 047 Strandparken 17a

047 Udefra
Strandparken 17A, 6857 Blåvand
047 Terrasse 3

Charmerende luksushus med fantastisk beliggenhed tæt på Hvidbjerg Strand

Med en beliggenhed i første række ved Hvidbjerg Strand scorer dette dejlige og charmerende sommerhus en stensikker stor 5’er. Det bliver ikke bedre… Huset, som er blevet gennemrenoveret i 2017, er holdt i ægte badehotelsstil – og det er praktisk talt umuligt at forestille sig, at man ikke kan holde den perfekte ferie i disse rammer. Husets 3 soverum er alle med danskproducerede luksussenge og selvom huset rummer masser af moderne bekvemmeligheder som spa, sauna og poolbord, er der ikke gået på kompromis med badehotelsstilen. Dette hus bliver en stensikker charme-bestseller i de næste mange år!

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 061 - Gl. Skolevej 7

061 Nat
061 Alrum
061 Billard

Super lækkert aktivitetshus tæt på Blåvand by og hvibjerg Strand

Spritnyt (2017) og superlækkert aktivitetshus – tæt på Blåvand by og Hvidbjerg Strand. Med sine 165 m2 kan huset byde på 4 dejlige soverum, 2 lækre badeværelser samt et aktivitetsrum med både poolbord og bordtennis. Når der skal hygges indendørs kan der f.eks. tændes op i den indbyggede brændeovn, som er en del af det store køkken/alrum – og foretrækker I hygge udendørs kan det f.eks. være på den store overdækkede terrasse, hvor de indbyggede lavenergi-terrassevarmere kan forlænge den udendørs aftenhygge med flere timer.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 114 på Møllehusvej 21 i Blåvand

Udendørs sauna
Møllehusvej 21
Sommerhus med jacuzzi

Spritnyt feriehus med plads til 16 personer

Her er huset til jer, der vil have masser af muligheder for aktiviteter under jeres ferie. Her kommer ingen til at kede sig: I kan fx spille billard, bordfodbold eller Playstation 4, eller I kan hoppe i det varme vand i jacuzzien på den store træterrasse . I den udendørs sauna kan I slappe af hele året rundt. Selvfølgelig er der også spa inden døre. I kan selvfølgelig også benytte jer af de skønne omgivelser nyde den smukke natur i og omkring Blåvand. Her er med andre ord noget for en hver smag og aktivitetsniveau, og god plads til 16 personer, så flere familier kan hygge sig sammen på ferien. Tag et kig på de flotte billeder af huset - det kan være at det er lige det I leder efter til jeres næste ferie. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 131 på Fyrvej 15 i Blåvand

131 • FYRVEJ 15 2
1312
131

Ferie i luksushus kun 500 m fra stranden i Blåvand

Dette skønne sommerhus beliggende blot 500 m fra stranden rummer med sine 4 soveværelser og 1 hems plads til 10 personer. Huset har en stor og lækker træterasse, der løber langs hele den ene side af huset og indbyder til masser af udendørs hygge og ved annekset ligger et stort, overdækket udekøkken med varmekilde til at sikre lune aftener. Huset er indrettet stilfuldt og passer perfekt til dem, der ønsker en mere aktiv sommerhusferie. Således finder I både fitnessrum med motionscykel og motionsredskaber samt bordfodbold, airhockey og x-box spillekonsol i huset. Samtidig er der gode muligheder for at pleje sig selv med lidt ekstra luksus i form af spa, sauna og brusetempel. Udenfor kan børn og barnlige sjæle boltre sig på den store græsplæne bag huset, hvor der er fint plads til at spille fodbold, badminton eller andre lege.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 165 på Søren Lassens Vænge 17 i Blåvand

1652
1653
1651

Helt unikt luksus sommerhus med stilfuld indretning og plads til 16 personer 

Se lige billederne af dette fine sommerhus med alt hvad hjertet begærer af udstyr og luksus. Her er plads til 16 personer, og et væld af muligheder for udfoldelse  og underholdning: Swimmingpool, spa, sauna og dampkabine samt bordtennis, pool, airhockey bordfodbold, dart og poker. Huset ligger på den stille Søren Lassens Vænge og er nabo til et stort naturområde, hvorfor der også er et rigt dyreliv med rådyr, dådyr og fugle. Samtidig er der kun kort afstand til midtby og strand. I det store køkken-alrum finder I projektor og lærred, så I kan hygge jer med sportsbegivenheder og film. Hvis vejret er til det, kan I flytte udenfor på den skønne syd- og vestvendte terrasse, hvor der både er grill, udekøkken og havepejs. På den østvendte terrasse kan I dække op til morgenmad på varme sommerdage - eller tage et hrtigt bad under udebruseren. Det er bare nogle af de skønne faciliteter der er i dette charmerende og gennemtænkte sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 194 på Fynsland 5

194Udefra
194 Billard
194 Koekken

Skønt lukushus til 8 personer med billardbord, bordtennis og stor aktivtetsgrund

I den østlige del af Blåvand, har to yngre tømrere i løbet af 2017 bygget dette dejlige luksussommerhus. Her er 4 gode værelser, 2 dejlige baderum – det ene med spa og sauna. Her er aktivitetsrum med billardbord, bordtennis og her er et dejligt stort og topmoderne køkken/alrum. Den meget store græsklædte aktivitetsgrund kalder på diverse boldspil og skulle det ikke være nok er Blåvand by og Hvidbjerg Strand stadigvæk indenfor rimelig gåafstand. Et absolut luksushus til 8 personer, som sætter pris på muligheden for at røre sig lidt på ferien – for her kan man formentlig ikke lade være.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 212 på Lommen 7 i Blåvand

212 • LOMMEN 7 1
212 • LOMMEN 7
Lommen

Attraktivt, børnevenligt poolhus på hele 238 kvm

Er I på udkig efter et stort sommerhus med ekstra god plads og mulighed for en aktiv ferie med selvforkælelse? Så er dette sommerhus et rigtig godt bud! På en 2.500 kvm stor og dejlig grund i Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus med 4 soveværelser og 1 hems. Husets store attraktion er den lækre indendørs pool, som er et hit året rundt. Huset råder ligeledes over en 4 personers spa og et 50 kvm stort anneks indrettet som aktivitetsrum med airhockey, spillekonsol, billard,  bordfodbold og dart. Der er 2 komplette badeværelser og en skøn træterrasse med udgang fra stuen. For de yngste er der gynger og sandkasse og det tilladt at have husdyr med.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 225 på Gl. Skolevej 3

225 Udefra
225 Alrum
225 Terrasse

Lækkert og topmoderne luksushus fra 2017 tæt på Blåvand centrum

Spritnyt (2017) lækkert og topmoderne sommerhus tæt på Blåvand midtby og Hvidbjerg Strand. Huset kan byde på 4 dejlige soverum og to lækre badeværelser. Aktivitetsrummet giver mulighed for et spil pool eller bordtennis – og midt i det store køkken/alrum kan en indbygget brændeovn sørge for inde-hyggen på en kølig efterårsaften. Udenfor huset er anlagt en stor træterrasse mod sydvest og terrassen er behørigt udstyret med både havemøbler, grill og udekøkken.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 232 på Midtbyvej 13

232 Sauna
232 Terrasse
232 Udefra

Luksusperle med stor, lækker og delvist overdækket terrasse med loftindbyggede terrassevarmere

På denne ca. 2.000 m2 store naturgrund tæt på Blåvand by og Hvidbjerg Strand er der i løbet af 2017 opført en rigtig luksusperle af et hus. 5 dejlige soverum, 2 store badeværelser, det ene med spa og sauna, aktivitetsrum med billardbord og bordtennis, et mindre gamer-rum og en superflot brændeovn er bare nogle af de godter, som dette hus kan byde på. Udenfor huset er der anlagt en kæmpeterrasse – hvoraf en del er overdækket og endda forsynet med loftindbyggede terrassevarmere, som kan forlænge aftenerne udenfor med flere timer. Dette hus bliver en stensikker topsællert – og det fortjener det så sandelig også.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 262 Sønder på Digevej 18 i Blåvand

2624
2621
2625

Bo direkte ved havet

Med 200 meter til kysten bliver beliggenheden ikke meget bedre, end I finder den her i dette feriehus. I går ganske enkelt igennem klitterne, og i løbet af kort tid står I på den skønne Blåvand Strand. Huset er placeret så det skærmer for vestenvinden, når I sidder på terrassen, og I har selvfølgelig også muligheden for at nye havdusigten fra taget af carporten, hvor der er etableret endnu en terrasse. Det er bare et par eksempler på, hvordan der er tænkt på det hele i dette sommerhus. Her er selvfølgelig også spa og sauna og børnene vil elske at lege hule på hemsen eller spille bordfodbold eller airhockey i aktivitetsrummet

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 273 på Sønder Digevej 20 i Blåvand

2731
2736
2735

Dejligt børnevenligt sommerhus med plads til 12 personer på 155 m2

200 meter fra kysten ligger dette drømmehus for børnefamilien. Her behøver i ikke selv at tænke på barneseng eller barnestol, for begge dele er allerede i huset, ligesom der er underholdning til ungerne i form af gynge, sandkasse og bordfodbold og airhockey. Her er også spa og sauna, og huset er yderst smagfuldt indrettet. Men skønnest er det måske alligevel, at afstanden til den børnevenlige strand og naturen generelt er så kort. På Blåvand Strand er der ingen biler, og her er så lavvandet, at børnene kan bunde langt ud i det - for vesterhavet - rolige vand. Tag et kig på dette skønne sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 275 på Hvidbjerg Strandvej 163 i Blåvand

2756
2752
2751

Med havet som nabo

Her er et flot, flot sommerhus, der har en helt fantastisk beliggenhed og udsigt til det altid fascinerende Vesterhav. I kommer ikke meget tættere på havet, så det er ingen sag at tage en dukkert inden morgenmaden, eller lige stikke hjem og spise frokost på terrassen, inden I fortsætter strandturen. Huset falder fint ind i klitlandskabet, og er smagfuldt møbleret og indrettet, så I får det optimale ud af udsigten. I kælderen finder I husets skjulte juvel - nemlig et stort badeværelse med 2 personers spa og sauna, hvor I kan slappe af og lade op. Huset har plads til 6 personer og er ideelt til det naturelskende par - måske med hund - eller en familie, der virkelig vil forkæle sig selv. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 318 på Hans Thuesensvej 34 i Blåvand

318Alrum
318Pool
318Udefra

14 personers luksussommerhus med stor pool, spa, sauna og dampkabine

I sandhed et fantastisk dejligt sommerhus – beliggende med få hundrede meter til både Hvidbjerg Strand og Blåvand by. Huset er moderne og velindrettet med plads til 14 personer. I poolafdelingen er der både en stor pool, spa, sauna og en lækker dampkabine og udenfor huset er en stor og dejlig syd- og vestvendt terrasse, hvor de voksne kan sidde ugeneret og nyde et glas kold sekt, mens børnene leger på den store plæne. Dette hus er og bliver en bestseller i vores portefølje – og det fortjener det sandelig også at være.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 326 på Vestslugen 12 i Blåvand

326 • VESTSLUGEN 12 2
326 • VESTSLUGEN 12 1
326 • VESTSLUGEN 12

Med udsigt til Blåvandhuks fyr

I kommer ikke meget længere vestpå end dette skønne sommerhus, der har udsigt til Blåvandshuks velkendte fyr, som står på Danmarks vestligste punkt. Kun 500 meter er der til kysten og 1400 meter til indkøb og spisesteder. Sommerhuset har plads til 12 personer, og der er masser at tage sig til med både Nintendo Wii, bordfodbold og billarbord. Også vandhundene er der tænkt på - børnene vil elske den store swimmingpool, og så her er naturligvis også både spa, dampkabine og sauna. Udendøre er der to terrasser, som begge ligger i læ af huset. På den 4000 m2 klitgrund finder I desuden sandkasse og gynge til de små. Alt i alt et sommerhus for en eller flere aktive, naturelskende familer. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 330, på Gl Skolevej 22 (Trillinghusene)

330 Badeværelse
330 - Terrasse
330 Aktivitetsrum

Sommerhus nr. 331, på Gl Skolevej 24 (Trillinghusene)

331Terrasse1
331Sauna
331Koekken

Sommerhus nr. 332, på Gl Skolevej 20 (Trillinghusene)

332 Sovevaerelse
332 Spisestue
332 Terrasse

Trillinghusene - 3 topmoderne luksuriøse sommerhuse tæt på Blåvand by

På den gamle skolegrund tæt på Blåvand by, har 3 vennepar i løbet af sommeren 2017 bygget ”Trillinghusene”. 3 topmoderne, luksuriøse og næsten identiske feriehuse med plads til 10 personer (+2). I hvert af husene er der 5 soverum – hvert med eget bad og toilet – det er da luksus. Herudover er der aktivitetsrum med poolbord, bordtennis og dart. Udenfor er der store og delvist overdækkede terrasser med lækre udekøkkener og udebruser og ikke mindst en dejlig 4 meter lang tøndesauna. Disse huse skal simpelthen prøves.

book hus nr. 332 her

Sommerhus nr. 390 på Sønder-Vasevej i Blåvand

bl 390
pool
poolhus

Tæt på både strand og by

Her er sommerhuset til jer, der både er til natur og til kultur. Sommerhuset ligger nemlig kun ca. 500 meter fra Blåvand by med spisesteder og indkøbsmuligheder og ca. 600 meter fra kysten med den dejlige Blåvand Strand. Sommerhuset har god plads til 14 personer, så her kan hele den store familie virkelig boltre sig, og ingen behøver at kede sig, for her er både swimmingpool, billardbord og bordtennis. I kan selvfølgelig også vælge at slappe af i spa'en eller den tyrkiske sauna. Sommerhuset er såvel smagfuldt som hyggeligt indrettet med alt, hvad I skal bruge under en fantastisk ferie - om det bliver regn eller sol.  

Book sommerhuset her

Sommerhuse nr. 400 på Hans Thuesensvej 1 i Blåvand

400 • HANS THUESENSVEJ 1
4001
4002

Topmoderne og rummeligt sommerhus 

Dette sommerhus tilbyder en mulighed for den store familie eller en gruppe på op til 10 personer, for at holde ferie sammen eller komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Her er alt, hvad I kan forestille jer af luksus, aktiviteter og komfort: Brændeovn, sauna, spa, bordfodbold, bordtennis og billardbord samt overdækket udekøkken, beach volley-bane og fodboldbane på den 2459 m2 store grund I gå til stranden på 5 minutter, og til spisestederne på Hvidbjerg Strand på den halve tid. Dette er det perfekte sommerhus for en aktiv familie - måske med større børn, eller for jer, der vil have mulighed for at invitere nogle gode venner forbi i løbet af ferien. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 448 på Sønder Digevej 8 i Blåvand

4488
4483
4481

God plads til 10 personer - og egen beachvolley-bane

Billard/bordtennis, airhockey og elektrisk dart, spa og sauna, Nintendo Wii, legetårn med gynger, sandkasse og rutsjebane - og derudover egen beachvolley-bane ... Der er vist ingen undskyldning for at kede sig i dette dejlige sommerhus. Som noget særligt ligger det kun 100 meter fra kysten med den børnevenlige Blåvand Strand, og 200 meter fra den nærmeste restaurant på Hvidbjerg Strand. Foran huset finder I to åbne terrasser og en overdækket terrasse, så der altid er mulighed for at finde læ. Den aktive familie vil stor-nyde en ferie i dette dejlige sommerhus. 

Book sommerhuset her