Små sommerhuse ved Vesterhavet

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Små hyggelige sommerhuse i Blåvand

Hos Feriekompagniet i Blåvand udlejer vi en perlerække af forskellige små sommerhuse, hvor der er fantastiske muligheder for hygge og nærvær. De små sommerhuse giver jer muligheden for at koble af fra hverdagens trummerum og rykke lidt tættere sammen. Her kan I hygge jer med at spille spil sammen eller læse hver for sig. Uanset hvad I har lyst til, er det kun fantasien, der sætter grænser, når det hele er lidt mere enkelt, og når vestkystens storslåede natur ligger lige uden for døren.

De små sommerhuses historie

I 60'erne var der sommerhusboom i Danmark, og dengang byggede man typisk ikke lige så store sommerhuse som i dag. De fleste blev bygget i træ og egnede sig bedst til brug i sommerhalvåret. Dengang som nu, handlede sommerhusferien om at komme væk hjemmefra og ud i naturen for at nyde det frie liv. Frihed er for de fleste utrolig værdifuld, og kan vi nyde den sammen med og tæt på dem, vi holder af, bliver det ofte ikke meget bedre.

Nogle nyder at praktisere det helt enkle og simple liv, når de er på ferie, og det kan I sagtens gøre i vores små sommerhuse. Vi lover dog, at de indeholder alt det, du behøver. Her er samtidig ofte skruet højt op for hyggen, så det er helt op til jer selv, hvordan ferien skal fordrives, så den bliver helt perfekt.

Mange af vores små sommerhuse er placeret på hyggelige naturgrunde og har fine udeområder eller terrasser, hvor I kan trække ud og opholde jer, når solen kigger frem.  

Små sommerhuse ved Vesterhavet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus for 2 personer

De små sommerhuse er perfekte til ferier for 2 personer. Om I tager afsted som par eller som venner, så giver de små sommerhuse jer præcis de rammer, som I har brug for. Her oplever I ikke mange tomme værelser eller en unødvendig varmeregning. Vi har huse helt ned til 2 personer. Her kan I stikke af, glemme alt om den travle hverdag og i stedet dykke dybt ned i samtalerne, spille spil eller blot nyde stilheden.

Spar penge på sommerhusferie for 2

Hos Feriekompagniet kan I spare penge på at tage afsted kun 2 personer. Vi har nemlig altid huse på 2-personers tilbud. Dette tilbud er skræddersyet til jer, der gerne vil afsted kun to. Med tilbuddet sparer I 20% på jeres næste ferie - det er det, vi kalder for et uimodståeligt tilbud.

Oplevelser i Blåvand

De små sommerhuse agerer den perfekte base for alle jeres mange oplevelser i Blåvand. Blåvand og området omkring er nemlig fyldt med oplevelser. Er I interesserede i historie og kultur anbefaler vi de to museer, FLUGT og Tirpitz. Her fortælles historierne om vestkysten under 2. verdenskrig samt årene efter. Har I børnene med på ferie, kan I besøge Legoland og Blåvand Zoo. Uanset om I gør det ene eller det andet, så står jeres lille hyggelige sommerhus klar til at byde jer velkommen tilbage, når dagen når sin slutning.

Små sommerhuse til leje
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.